- 29 Mayıs 2021
- 3.105
- 6.098
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
Ay çok iyi anlıyorum sizi.ama benimki daha da değişik çünkü ben ve eşim evde yokken de kalmak istiyorlar hani sizin kv kp i anlarım onlara evden çalışmak demek sanki çalışmıyormuşuz demek gibi geliyor belki, çocukları görelim diyorlar. Ama bizimkiler ben ve eşim evde yokken kalmak istiyor. Şimdi ben mesela anamın babamın evinde yayılırım onlarla vakit geçiririm ama anam babam yoksa gidip kalmam çünkü neden kalayım ki onlar yoksa?Ben de rahatsiz olurdum. Ben evdeyken buyursunlar, hizmette saygi da kusur etmem ama diger turlu içli dışlı sevmem. Mesela bizde de benzer bi durum oldu direk tavrimi koydum. Covidin ilk patladigi hafta biz home office gectik. Onlarda yazliklarindaydi istanbuldaki evlerine yeni gelmislerdi. Neyse kayinpederim demez mi iki evde yemek yapmaya gerek yok. Sen calisirsin annen yemek yapar. Sinir oldum. Tamam kotu bi niyet yok ama yine de sinir oldum. Esime dedim calisma odasinda calismayacagim. Salonun ortasina kurdurdum bilgisayarimi. Cift ekran koca kasa derken baya yer kapladi :) Zaten amerikan mutfak. Ertezi sabaj geldilerr niye calisma odasinda calismiyosun dediler. Dedim surekli isim olmuyor burada tv var izlerim, ara sira kalkar yemegimi yaparim. Ondan sonra bisey diyemediler. :) Yani kibarca rengini belli etmelisin. Ve ben ara sira yemek yapip cagirdim, dedim gelin bizde yiyelim. Ama onlar gelene kadar herseyimi hazirladim. Sevmiyorum isime mutfagima karisilip sahiplenilmesini. Belki sacma ama ben de boyleyim.