- 1 Şubat 2016
- 22
- 8
- 6
- 30
- Konu Sahibi yavuzmunevver
-
patavatsiz mis kvHayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım
Hayirliysa olsun ve hayirsizsa olmasin arasında anlam acisindan hic fark yok. Ayrıca yanlis bir şey de söylememiş. Bir de beni ilgilendirmez ama alto aylik evlilikte çocuk için acele etme bence. En azindan bir yolun dolmasini bekle. Benden sana bir abla tavsiyesi.Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Normalde yazım yanlışına pek takılmam ama sizinki gülümsettiÇok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?