Kayınannem hayırlı değilse bebeğiniz olmasın dedi

Bende söylemek istediğini yanlış ifade etmiş olduğunu düşünüyorum. Hem 2 ay çok kısa bir zaman. 12 ay deneyip olmadıysa( ki dr lar ona bile normal diyor eğer herhangi bir sıkıntı yoksa) dr a başvurursunuz

doğru söylemiş, herşeyin hayırlısını dilemek lazım, hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın.

Cok narin citkirildim bie yapiniz var anladigim kadariyla. Uzmeyin kendinizi bu onun kotulugudur ve birgun yine onu curutur. Siz esinizle mutlulugunuza bakin. Herkesin yaninda da korunmuyorum vs. Demeyin sakin hem cok ayip hemde gereksiz bu sizin ozeliniz kayinvalideniz bile olsa soylemenize gerek yok. Hayirlisi deyip gecin...

Cocuk konusundada emin misiniz? 6Ay cok kisa bir sure gibi geliyor. Henuz cicim aylari bile bitmemis. Bence yine korunmayin ama cokda ustune dusmeyin rabbim verirse basgoz üstüne vermezsede henuz cok erken zaten tadini cikarin evliligin

Adı kv ya, ne dese suç

Nice anneler var böyle evlat olacağına hiç olmasaydı diyen

Kadın beddua etmemiş evladinda hayirlsi lazım

Belki yasin küçük yada etraftan tecruben az

Kadın sana güzel bir dua etmiş amin deseydin bana da demişti insanlar anneme teyzem komşu teyzeler KV vs..

Bence etiketini bırakın içeriğine bakın

Ne var ki bunda? Aynı duayı ben ve eşim hep yapıyoruz. Hatta iyi bir anne olmayacaksam Allah anne olmayı bana nasip etmesin derdim hep.

Densizlik yapmis ama bosver. Cocuk istiyorsaniz bence yumurtlama gunlerini hesaplamayin. Iki gunde bir beraber olun. Cunku alakasiz bir gunde bile o cocuk olabiliyor. Gorev olarak da yapmayin. Daha yeni evlisiniz. Tadini cikartmaya bakin. Allah tez zamanda insallah cocuk verir size.

aslında insanlara korunup korunmadığınıza dair bilgi vermek bile ilginç geliyor. allah ne zaman nasip edersen dersiniz geçer gidersiniz.
kimse de arkanızdan konusup dua sekli garibinize gitmez.

6 aylık evlilikte ne bebeğiymiş bu daha bir eşinizle evliliğinizi oturtun sonra adam bebekten sonra değişecek bu sefer de hiç tanıyamamışım benim evlendiğim adam bu değilmiş muhabbeti yapacaksınız

"Aygır"ın "aydır" olduğunu uzun bir süre anlayamayan ben

Kv doğru bir laf etmiş ama yersiz ve gereksiz olmuş.
Çok da takılmamaya çalışın bence

Kayınannem

Dusundukleri dogru olsa da ifade etme bicimi yanlis elbette. Her zaman derim üslup onemli. Densiz bir "kayin annen" var:)
Kolayliklar...

Öncelikle daha 6 aylık evlisin seni anlamadıgını düsündügün bi adamdan bebegin olmadıgını düsünerek panik yapma..Ayrıcaaaa ben kvnin bosanırlar belki diye baslayan cümlesini anlamadım ayy nasıl yani ya 6 aylık evli oğlunun ortada bisey yokken (anlattıgınız,kadarıyla)bosanma ihtimalini mi düsünüyo?? Asıl acayiplik bu değil mi?

İlk yazınızda kvnizin hayırsızsa olmasın gibi söylemi kafaya takılacak bir şey değil izlenimi yaratıyor, ama sonraki yazınızda detay verince boşanırlar falan aman olmasın cümleleriyse patavatsızlığı geçip direk kalp kırmaya yönelik. Bu bakımdan iyi niyet görmüyorum ben. Konunuzu düzenleyip tekrar yazın bence zira konuyu yorumlayanlar genelde sonraki yazılanları okumadan yorum yapıyorlar. Bu durumda kendinizi tam olarak ifade edememiş oluyorsunuz.

bu bosanirlar falan detayini ilk mesajinda yazsaydin iyi olurdu cunku bence de evladin da hayirli olanini versin Allah. Ama boyle imalari sozleri varsa baska kapiya cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…