Kayınannem hayırlı değilse bebeğiniz olmasın dedi

6 aylık evlilikte neyin acelesi bu yahu. Kayınannen doğru söylüyor ya boşanırsan ne olacak önce bi bak bakalım evliliğiniz yürüyor mu. Ayrıca cinsel hayatınızı niye ifşa ediyorsunuz onca kadın içinde onların acelesi de bi garip 6 aylık evliyede mi bebek soruluyor artık pesss

o tarz teyzeler otomatiğe bağlamış daha evlil... dediğin an cümlenin sonu gelmeden "ee çocuk yok mu" derler ,çocuk var dersin ikinci çocuk? derler...onlar işi gücü olmayan kafa rahat teyzeler, aldırmamak lazım onlara ,hatta mümkün mertebe o teyzeleri gördüğünüz an kaçmak lazım...

Daha çok yeni evlisin takma kafana olur inşallah stres den sıkıntı dan uzak dur olur inşallah benim 6 sene sonra oldu ama biz yapmıyoduk çünkü çok sıkıntılar yaşadım şuan oğlum 1 yaşında aynısını benim KV de demişti hayırlıysa olsun boşanırsınız felan herkesin başında bi dert var Allah yardımcımız olsun ama dediğim gibi kimseyi takma en önemlisi stresten uzakk dur canım Allah hayırlı evlatlar versin Allah'a emanet ol.

Kayinvalidene sormayi denesene alindigini kasitli mi yapmis ne anlamda öyle bosanirlar yapmasinlar lafini vurgulamis o kadar toplumun icinde ayip etmis ama sen gul gec bosanmak yeni evliye degil her insanin basinda bu zamnda belki bosanmalar artiğindan dolayi cümleyi teleffuz edemeyip yanlis anlamlarda cumle kurmustur sizle alakasiz.

Boşanmayı nerden çıkarmış anlamadım. Millet çocuğu boşanacak diye ödü kopar . Onun dediğine bak çok ayıp. Hayırlısıyla olsun inşallah de geç. Kaç yaşında kadın hiç utanmıyor

Bence böyle şeylere takılıp canını sıkma. Belli ki patavatsız bir kayınvaliden var. Umursama bile. Ama unutma da. İleride lazım olur herhangi bir durumda :)

Bunun dışında 2 ay çok erken bir süre. Elbette hamile de kalabilirdin ama olmamış olması bir problem teşkil etmiyor. En az bir yıl korunmadan birliktelik gerek problem olması için.
Bizim eşimle 2 yıl sonra çocuğumuz oldu. Ben pko luyum. Zaten ilk yıl çocuk istemiyordum ama riske atmayıp ilk günden itibaren korunmasızdık. 2 yıl sonra bebeğimiz oldu. Tam da istediğim zamanda oldu açıkçası :) bence biraz da psikolojik. Çünkü kendime 2 yıl sınırı koymuştum hep.

Neyse sonuç olarak umursama :) ek olarak bir şey daha söylemek istiyorum. Hamileliğin ilk 5 ayını kusarak geçirdim. Benim kv de de, bu durum için oğluma naz yapıyorsun dedi, yoksa mide bulanması olur mu hiç dedi. Çünkü kendisi yaşamamış kendisi yaşamadığı için başkalarının yaşadığına inanmıyor.
Ben sadece güldüm. Sen de gül geç.

Kayınvalide patavatsızmış hayırlısıyla olsun deyip geçse iyiymiş.
Ama ben şuraya takıldım, daha 6 aylık evli birine bebek soranlara korunmuyoruz vs diyerek çok ayrıntı verme bunlar özel, kimseyi ilgilendirmeyen şeyler. Şimdi bebek yapmıyor musunuz sorusu devamında çocuğunuz olmuyor mu?, doktora gittiniz mi vs artacak o yüzden sadece erken, düşünmüyoruz deyip geçin. Hamile kalana kadar da kimseye açıklama yapmayın.

Alinmakta haklisin.. belki bosanirlar hayirli degilse hic cocuk olmasin ne demek ayip etmis.bizde o dua hayirlisi ne ise o olsun denir.

üzülme canım kayınvalideler aynı topraktan galiba hep benimkide hamile olduğumu öğrenince hayırlı olsunu bırak Allah analı babalı büyütsün vs hiç bir şey demedi iyi dikkat et kendine dedi. bende bunu takmıştım kafama sonra düşük yaptım beni suçlarcasına bir sürü şey dedi. Demem o ki bir çoğu aynı malesef takma kafana...

kayınvalideniz aslında iyi niyetli ama sanki konusmalarını yanlıs yapıyor
düşündüklerini farklı ifade ediyor
bosanırlar falan daha yapmasınlar mesela gibi
çok manasız ama o sizi korumak istdi aklınca yanlıs sözler kullandı
ben böyle düşünüyorm anlattıklarınzdan

Bana kayınoedenr onu drse oğlunu kapının önüne koyar baba evine git derim. Keza zamanında rşimi babasına verdim ya adm et yada al git diye. Onlara yuz verme çok severler astarı da almayı

benim de kaynanam biz sizden çocuk istemiyoruz dedi de kim takar tam gaz devam olana kadar bence sende takma bu kadar öyle mi dedi sende daha fazla gül daha fazla ilgilen eşinle çocukta yap ohh mis o kalsın söyledikleriyle

Canım sende de hata var. O kadar kadının arasında neden cinsel hayatınızla ilgili mahrem şeylerden bahsediyosun ki?? Onlar sana çocuk yok mu demiş sen korunmuyoruz demişsin. Daha şimdiden yüz göz olmuşsun. Bu durumda kv her şeyi söylemeye hak görür kendinde.. araya mesafe koy..

Ikincisi 6 aylık evlilikte heleki korumayı bırakalı 2 ay olmuşken çocuk olmuyor demek saçma.. en az 1 sene korunmadan ilişkiden sonra olmazsa doktora gidilir.

Kv nin söylemesi hoş değil ama hayırsız evlat olacağına hiç olmasın daha iyi..

Seninki gene iyiymiş, benim kv sakın çocuk yapmayın bu dünyaya çocuk mu getirilir deli misiniz diyor. 2 yıllık evliyim, 7 aydır istiyoruz olmuyor bir türlü. Kv de böyle konuşunca çok can sıkıcı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…