- 28 Ağustos 2016
- 1.173
- 1.390
- 133
- 39
- Konu Sahibi yavuzmunevver
-
6 aylık evlilikte neyin acelesi bu yahu. Kayınannen doğru söylüyor ya boşanırsan ne olacak önce bi bak bakalım evliliğiniz yürüyor mu. Ayrıca cinsel hayatınızı niye ifşa ediyorsunuz onca kadın içinde onların acelesi de bi garip 6 aylık evliyede mi bebek soruluyor artık pesss
Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aydır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyımHayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım
eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü
üzülme canım kayınvalideler aynı topraktan galiba hep benimkide hamile olduğumu öğrenince hayırlı olsunu bırak Allah analı babalı büyütsün vs hiç bir şey demedi iyi dikkat et kendine dedi. bende bunu takmıştım kafama sonra düşük yaptım beni suçlarcasına bir sürü şey dedi. Demem o ki bir çoğu aynı malesef takma kafana...Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aydır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyımHayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım
Bana kayınoedenr onu drse oğlunu kapının önüne koyar baba evine git derim. Keza zamanında rşimi babasına verdim ya adm et yada al git diye. Onlara yuz verme çok severler astarı da almayıAnlamaz çünkü benimle aynı şeyleri yaşamıyor benim ailem onu hep çok sevdi ama onun annesi ve babası benimle çok uğraştı en son annesi içkili olduğunu bile bile babasını telefonda bana verdi ve babası içkili içkili oğlumu üzme sana bi daha demem vs gibi saçma laflar söyledi ki içki yüzünden çok iskıntılı bi çocukluk geçirdim kendimi zor tutuyorum bazı şeyler için
Seninki gene iyiymiş, benim kv sakın çocuk yapmayın bu dünyaya çocuk mu getirilir deli misiniz diyor. 2 yıllık evliyim, 7 aydır istiyoruz olmuyor bir türlü. Kv de böyle konuşunca çok can sıkıcı gerçektenüzülme canım kayınvalideler aynı topraktan galiba hep benimkide hamile olduğumu öğrenince hayırlı olsunu bırak Allah analı babalı büyütsün vs hiç bir şey demedi iyi dikkat et kendine dedi. bende bunu takmıştım kafama sonra düşük yaptım beni suçlarcasına bir sürü şey dedi. Demem o ki bir çoğu aynı malesef takma kafana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?