- 4 Şubat 2019
- 253
- 203
- 53
- 26
- Konu Sahibi Butterfly yagmur
-
Evet bu akşam anlatıcam yoksa en çok zararı ben görecekmişim gibi hissediyorumCokk gecmis olsun tatlim uzuldum inan inslah biran once bebisin olur esine anlat bence yoksa sen uzulursun zaten hersey basimiza aman ona birsey olmasindam gelmedimi
Hâlâ kullanıyor kendiside bence bardağı fırlatmak çok ağır değildi bunlar sadece dağın görünen kısmi emin olunEvet bu durumlar hoş değil ama ben kanser hastası olduğu için görmezlikten gelirdim bu hareketleri.
Ayrıca görgüsüz insan çok maalesef, hasta olmasa baba bizde ayıp böyle şeyler filan dersiniz ama bu saatten sonra hoş görün gitsin. Kayınpeder haricinde daha ne görgüsüzlerle karşılaşacaksınız. Bardak fırlatmak bence aşırı bir tepki.
Bu arada rahmetli kardeşim sigarayı bıraktığı zamanlar gelir anneme sigara yaktırır kokusunu almak isterdi. Belki önceden bağımlıydı ve canı çekiyor.
Size sanırım bu yorumları yapmak kolay geliyor. Siz evinizde olan herşeyi ailenize anlatıyor musunuz ben gurbette olduğum için hasta babamı anlatıp da iyice üzmem . Şu egonuzu lütfen baska yerde tatmin edin. Eşim üstüne düşeni fazlasıyla yapar emin olun bunada rol yapmak bana göre değil başınıza gelmeden bunu bilemezsiniz siz rol icabı yaşamaya devam edin . Fikrinize ihtiyacım yok. Insanları kırmadan akıl vermeyi bir gün öğrenmen dileğiyle....Esini neden kaybedicen allah askina sapikca sorular soran kaynatan yuzundenmi valla babam biliyormu cok merak ettim normsl bi baba kizini o evde bile tutmaz kusura bakmada kocanin aile cok iyimis gibi rol yapma esin ceksin resti gitsinler evinizden
Evet bu akşam anlatıcam yoksa en çok zararı ben görecekmişim gibi hissediyorum
Teşekkür ederimen dogrusu canim dogru sekilde anlat
Valla ben beni uzeni üzerim ister babam olsun ister kocam heleki kaynata kimmiş senin basina neler gelir valla aklim almiyo kaynata cok fena hata yapmissin valla psikoloin nasil bozuk farkindamisin butun kiz kaynata kaynana sende bide hasta gelen giden sen hizmetci olmussun bida hala kocacim pesssssSize sanırım bu yorumları yapmak kolay geliyor. Siz evinizde olan herşeyi ailenize anlatıyor musunuz ben gurbette olduğum için hasta babamı anlatıp da iyice üzmem . Şu egonuzu lütfen baska yerde tatmin edin. Eşim üstüne düşeni fazlasıyla yapar emin olun bunada rol yapmak bana göre değil başınıza gelmeden bunu bilemezsiniz siz rol icabı yaşamaya devam edin . Fikrinize ihtiyacım yok. Insanları kırmadan akıl vermeyi bir gün öğrenmen dileğiyle....
Önemli değil kendi iyiliğin için yapBu yazılanlardan sonra konuşmayı düşünüyorum açıkçası teşekkür ederim
Ya benim kocamla sen ne alaka sen kendi zihniyetini başkalarına giydirme . Sen mi yaşıyorsun benimle aynı evde . Ne laf anlamaz kadınsın sen ya hiç mi gururun yok . Ben eşimi tanıyorum beni de heR zaman koruyup kollar seviyesizlesme . Psikoloji doktoru falan misin teşhis koyuyorsun git önce kendi piskolojisi düzelt.Valla ben beni uzeni üzerim ister babam olsun ister kocam heleki kaynata kimmiş senin basina neler gelir valla aklim almiyo kaynata cok fena hata yapmissin valla psikoloin nasil bozuk farkindamisin butun kiz kaynata kaynana sende bide hasta gelen giden sen hizmetci olmussun bida hala kocacim pesssss
Evet en mantıklısı eşim beni yanlış anlamaz kızsam bile ama babasına bir anlık sinirle el kaldırmasından korkuyorum o yüzden yumuşak bir dille anlatacağım.anlattığınız her şeyi eşinize de anlatın
Konuya girerken suçlamalı değil yumuşatarak girin
Mesela beni yanlış anlama sana anlatmak istediğim ve danışmak istediğim konular var farkındayım babanın psikolojisi bozuk ama öyle şeyler sorup hareketler yapıyor ki dayanamıyorum ve sana anlatıp canını sıkmak istemiyorum sonra detaylı şekilde anlatıp bana ne önerirsin diye eşine danışmalısın
Bir an tartışmada sinirine hakim olamayıp bağırıp çağırabilirsin haklıyken bile haksız duruma düşersin
Çok teşekkür ederim evet çoğu fikir böyle geldi konuşacağım . Kırmadan güzel yorum yaptığınız minnettarım.Üzülmesin babasına bir şey yapmasın diye olanları eşinizden saklamanız bana yanlış geldi.
Aklı yerinde olmasa adamın kocanız geldiginde kedi gibi olup kendine çeki düzen vermezdi. Sizi pasif çekingen görmüş kp niz, nasılsa oğluma söylemez diye akıllı deli rolünü oynuyor. Hasta olabilir ama siz de öz kızı değilsiniz, regl gününe kadar laf etmek kesinlikle büyük terbiyesizlik. Bu kv ve kp siz taşınsanız da yine size gelmenin bir yolunu bulurlar.Eşinize olanları anlatın, gerisini o halletsin.Kp bana sapık gibi geldi, eşiniz yokken size saldırsa ne yapacaksınız? Yani büyük risk almışsınız, ağzımızın tadı bozulmasın diye görmezden geldikleriniz sonra sizi zorda bırakabilir. Eşiniz birde neden anlatmadın diye size kızar. Öz kızı bile evine almıyorken siz neden çekeceksiniz? Eşinize fazla gaz vermeden genel hatlarıyla davranışlarını anlatın kp nizin.
Eşim anlar anliyorda inanın bu bebek konusunda tüm gün moralim yüksek olsun diye beni güldürmeye çalışıyor ilgisi alakası çok olan bir eş. Güzel dille anlatırsam kötü olmayacak eminim çok teşekkür ederimİçinizde tuttukça daha çok sıkıntı yaşayacaksınız ama. Bebek istiyorsunuz bir taraftan da. Üstü örtülü de olsa bak o senin baban bazı şeyleri direk anlatmak istemiyorum ama benim için mahrem konuları sorup araştırması ve sınırlarımı ihlal etmesi gerçekten rahatsız ediyor. Halanla da istişare ettim ancak artık gerçekten idare edemeyecek yada kendi başıma altından kalkamayacak hale geldim. Gibi bir üslup ile anlatsanız
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederimOzellikle erkeklerde boyle kotu hastalıklarda kendini kanitlama cabasi geliyor erkekligini kaybetmedigini gostermek istiyorlar bence niyeti iyi degil regl sormasinin hicbir aciklamasi yok zaten sigara olayinda da yanimda icebilirsin kizim benim için sorun yok demek ayri hadi ic ic deyip agzina sokmaya calismak ayri
Inanın hiç muhattap dahi olmuyorum soru sormadıkça asla diyaloğa girmiyorum . Bu akşam konuşacağım eşimle teşekkür ederimBenimde kp. çok ters bir insandir.Ama hic bir zzaman benim relg günümü sormaz veya sigarayı ağzıma vermez yani bu resmen terbiyesizlik sabik zihniyetli bu adam bence sizede hic iyi niyetle bakmıyor bence anlat eşine Allah gostermesin iki gun sonra basina bir is gelse kimseyi inandiramazsin.Kp. kesinlikle konuşma uzakdur.Her kez haddini bilmelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?