- 23 Mayıs 2009
- 14.583
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi Butterfly yagmur
-
Değil mi çok haklısınızSaygınızı elbet koruyacaksınız saygı çerçevesi içinde sert uslubunuza devam edeceksiniz uyarmaktan çekinmeyin. Eşşek kadar adam böyle yaklaşılır mı çok ayıp.
Evet bende bunu anlamaya çalışıyorum ama eşim varken kedi gibi kafamı kurcalıyorAcaba patavatsiz mi yoksa taciz mi ediyor?
Bunun tahlilini en iyi siz yaparsiniz diye dusunuyorum. Cok mide bulandirici bir durum..
Esinize soylemeyin ama sizin de psikolojiniz bozulacak boyle. Eger niyeti taciz etmekse cok net bir dille tepki verin bir daha yaniniza sokulmaya cesaret edemesin.
Varliklilar aslında haberimiz yokken çıkıp geldiler birşey diyemedim. Eşime anlatırsam vurur bir yerine başına birşey getirir namus bu sonuçta.Niye demiyorsunuz ki adam sapık gibi adetinizi soruyor. Saldırsa filan ne yapacaksınız? Eşiniz bu kez de diyebilir bana deseydin bu kadar ileri gitmezdi diye. Kanser hastası olması sizi taciz edeceği anlamına gelmiyor. Gitsin evinde ölsün hiç de umurumda olmaz. Kimse sizden değerli değil. Hasta, yaşlı diye içinize atmayın. En azından eşinize anlatın her şeyi. Kardeşine filan yollar. Köyde de ısıtıcı yok mu yani anlamadım. Sobayla uğraşamıyorsa ufo filan taksınlar eve. Faturaya destek olursunuz paraları yoksa.
Teşekkür ederim fikriniz için 5. Ayda biz evden ayrilcaz büyük ihtimalleDurum buysa vay haline neyin icinde yasiyon sen cok uzuldm bnce her abartli harekette daha sert tersle 2 harekette cok yanlis ve ayip cok uzuldm yazik size bu arada koyde klamiyorlarsa emeklisi varsa kisi gecircek kadr bi ev tutun orda ysasinlar durumunuzda iyiyse ama bu tavrlar devam ederse esinizle konusun
Teşekkür ederim daha fazla uzarsa eşime soylicemCanım çok zor bir durum bence eşine yoluyla söylemelisin niyeti hiç iyiye benzemiyor bazı şeyleri saklamaktansa söylemek daha doğrudur yarın daha farklı şeylerde başına gelebilir normal bir kp böyle davranmaz mümkün mertebe yanlız kalmamaya çalış
Durumu çok iyi hiç bir problemi yok o konuda ama inat gitmek istemiyor burdanEn iyisi geldikleri yere göndermek aslında..alacaksin kömürünu odunu nu köyüne göndereceksin iki tarafta rahat eder aslında ama bilemeyiz tabi şimdi koşulları
Çok sağol canım benimRica ederim kuzum hiicc saygı falan takintisina girme o sana neler yapıyor baksana.ya böyle kp bana denk gelse valla bin pisman ederim aşkım sende katlanma şöyle kocana baksın icabına hiç dert etme kendine
Canım bana pek normal gelmedi benim kayınpederi de öper kızım der ama niyet ten insan anlar zaten iyi mi kotu mi diye benim kayınpeder kızı gibi görür beni ilk geliniyim üstelik ama senin kayınpeder bana normal gelmedi açıkçası eşine de soylemen gerek ilerleyen zamanlarda farklı bir şey olursa ki Allah göstermesin ama is isten geçer eşini karşına al herşeyi anlat gitsin eşinin kiz kardeşleri eşinin halası varmış onlarda kalsın biraz daHayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
Sizin icin hayrlisi olsn insTeşekkür ederim fikriniz için 5. Ayda biz evden ayrilcaz büyük ihtimalle
Bu yazılanlardan sonra konuşmayı düşünüyorum açıkçası teşekkür ederimCanım bana pek normal gelmedi benim kayınpederi de öper kızım der ama niyet ten insan anlar zaten iyi mi kotu mi diye benim kayınpeder kızı gibi görür beni ilk geliniyim üstelik ama senin kayınpeder bana normal gelmedi açıkçası eşine de soylemen gerek ilerleyen zamanlarda farklı bir şey olursa ki Allah göstermesin ama is isten geçer eşini karşına al herşeyi anlat gitsin eşinin kiz kardeşleri eşinin halası varmış onlarda kalsın biraz da
sen bu kafayla o kaynata valla korkuyroum ama daha sapıkca seyler bile yapar ne demek kaynatam reglimi sorduda esime söylemedim gec bu kafayı yaaaHayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
Haklisiniz aslında iyimser yaklaştım olmadı bir de eşimle konuscam bu konuyuVicdan azabı demişsiniz ama o vicdan azabını bırakın çocukları çeksin. Kızları bile eve almamış illallah etmiş siz hala olanları içinize atıyorsunuz.
Bunun kafayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Aksine eşimi kaybetmemek , ben eşimi tanıyorum babasına yapacağı şeyleri düşünemiyorum bunu bu şekilde yazana kadar bir akıl verseydiniz eşinize sakince anlatin vs yazan bir sürü insan varken siz direk benim kafama taktınız.sen bu kafayla o kaynata valla korkuyroum ama daha sapıkca seyler bile yapar ne demek kaynatam reglimi sorduda esime söylemedim gec bu kafayı yaaa
Esini neden kaybedicen allah askina sapikca sorular soran kaynatan yuzundenmi valla babam biliyormu cok merak ettim normsl bi baba kizini o evde bile tutmaz kusura bakmada kocanin aile cok iyimis gibi rol yapma esin ceksin resti gitsinler evinizdenBunun kafayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Aksine eşimi kaybetmemek , ben eşimi tanıyorum babasına yapacağı şeyleri düşünemiyorum bunu bu şekilde yazana kadar bir akıl verseydiniz eşinize sakince anlatin vs yazan bir sürü insan varken siz direk benim kafama taktınız.
Cokk gecmis olsun tatlim uzuldum inan inslah biran once bebisin olur esine anlat bence yoksa sen uzulursun zaten hersey basimiza aman ona birsey olmasindam gelmedimiHayırlı geceler hanımlar .
rica ederim kuzumÇok sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?