Kayinbaba belasi

Bu pis huyları yüzünden kızları istemiyomuş. Sen niye çekiyosun. Hastaysa senin yüzünden hasta olmadı, ölürsede senin yüzünden ölmücek. Adam hastalığından öncede böylemiş, vicdan yapacak bi durum yok. İnsan olmayı öğrensin. Muhattap olma uzak dur demişler, aynı evin içinde ne kadar uzak durabılirsin. Eşnden saklama hiç bişeyi, göndersin evden

Evet bende bunu anlamaya çalışıyorum ama eşim varken kedi gibi kafamı kurcalıyor

Varliklilar aslında haberimiz yokken çıkıp geldiler birşey diyemedim. Eşime anlatırsam vurur bir yerine başına birşey getirir namus bu sonuçta.

Teşekkür ederim fikriniz için 5. Ayda biz evden ayrilcaz büyük ihtimalle

Teşekkür ederim daha fazla uzarsa eşime soylicem

Canım bana pek normal gelmedi benim kayınpederi de öper kızım der ama niyet ten insan anlar zaten iyi mi kotu mi diye benim kayınpeder kızı gibi görür beni ilk geliniyim üstelik ama senin kayınpeder bana normal gelmedi açıkçası eşine de soylemen gerek ilerleyen zamanlarda farklı bir şey olursa ki Allah göstermesin ama is isten geçer eşini karşına al herşeyi anlat gitsin eşinin kiz kardeşleri eşinin halası varmış onlarda kalsın biraz da

Bu yazılanlardan sonra konuşmayı düşünüyorum açıkçası teşekkür ederim

Vicdan azabı demişsiniz ama o vicdan azabını bırakın çocukları çeksin. Kızları bile eve almamış illallah etmiş siz hala olanları içinize atıyorsunuz.

sen bu kafayla o kaynata valla korkuyroum ama daha sapıkca seyler bile yapar ne demek kaynatam reglimi sorduda esime söylemedim gec bu kafayı yaaa

sen bu kafayla o kaynata valla korkuyroum ama daha sapıkca seyler bile yapar ne demek kaynatam reglimi sorduda esime söylemedim gec bu kafayı yaaa
Bunun kafayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Aksine eşimi kaybetmemek , ben eşimi tanıyorum babasına yapacağı şeyleri düşünemiyorum bunu bu şekilde yazana kadar bir akıl verseydiniz eşinize sakince anlatin vs yazan bir sürü insan varken siz direk benim kafama taktınız.

Esini neden kaybedicen allah askina sapikca sorular soran kaynatan yuzundenmi valla babam biliyormu cok merak ettim normsl bi baba kizini o evde bile tutmaz kusura bakmada kocanin aile cok iyimis gibi rol yapma esin ceksin resti gitsinler evinizden

Cokk gecmis olsun tatlim uzuldum inan inslah biran once bebisin olur esine anlat bence yoksa sen uzulursun zaten hersey basimiza aman ona birsey olmasindam gelmedimi

Evet bu durumlar hoş değil ama ben kanser hastası olduğu için görmezlikten gelirdim bu hareketleri.

Ayrıca görgüsüz insan çok maalesef, hasta olmasa baba bizde ayıp böyle şeyler filan dersiniz ama bu saatten sonra hoş görün gitsin. Kayınpeder haricinde daha ne görgüsüzlerle karşılaşacaksınız. Bardak fırlatmak bence aşırı bir tepki.

Bu arada rahmetli kardeşim sigarayı bıraktığı zamanlar gelir anneme sigara yaktırır kokusunu almak isterdi. Belki önceden bağımlıydı ve canı çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…