Kayinbaba belasi

Bana gore taciz bu.

Sigarayı cikar soguk balkonda ıcersınız bilir, gel kızım burda ıc orda hasta olacaksın sigarayla saygı yapma der.. Amenna.

Adam agzınızı sigara sokuyor, ne munasebet.

Reglı siz kibarlastırdım demıssınız, acık acık duzenlı adet oluyor musun demıs size. Ne munasebet.
Ne saygısı. Kanserse kanser.
Haddını bilsin.

Kanser hastası olmasa adam diyecek çok şey vardı

Sabrınıza hayran kaldım, eşinize yansıtmayışınıza ...acaba yakınlarda onlara ufak bir ev tutulsa gün icinde yanına uğranılsa falan herkes için daha iyi olmaz mı? Kayinpederiniz çok seviyesiz birisi belli, eşiniz Allahtan size destek oluyor ne mutlu, saçma sapan bir insan da olabilirdi neler duyuyoruz. Allah sabır versin...

Valla ne diyelim allah yardımcın olsun
Kayınpeder de baya bir tacizci hareketler

Bence bu zamanda tedavi görmeyin stres etkeni olumsuz sonuç verir hakkınızda hayirlisi en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah bu durumdan

Benim annemde kanser maddi durumu el verirse aciyor kombisini cogu zamanda kombiyi açmıyor soğukla ne alakasi varmis kanserin miletin hastalığda kıymetli. Ayrica niyeti bozuk olabilir mi ozel gununuzu sormalar falab esinize söyleyin haberi olsun mutlaka

Kesinlikle katılıyorum, aklıma ilk gelen bu oldu.

Yaslari kac acaba?maddi durumlari 2 goz ev tutmaya yeter mi.bu arada kanser hastaligi gercekten hastanin psikolojisini bozabiliyor.ailemdeki yaslilardan biliyorum.

eşinize niye söylemiyorsunuz ?Uyarsın yada başka birinde kalsın . Kayınvalidenize söyleyin bari ne demek reglinizi sormak, bu taciz gibi bişey bundan ona ne.. psikolojisi sapıklığa meyledecek şekilde bozulmuş belli kİ bu duruma katlanmayın eşinize hemen söyleyin. belki bu sebepten evden başka yere gönderecek yada annesi hayatta zaten bakıcı falan tutar bişey yapar, adam da sıkıntı var dikkat edin.

Bu cesareti bu haddi nasıl buldu kendinde, bunları sorduğunda kayınvaliden eşin hiç duymadı mı?
Bi tuhaflık var.
Kayinvalidem çok pasif yanındaydı ona da sürekli küfür eder eşim bu konuda çok tartışır. Kayinvalidem hep susar korkar . Açıkçası biraz da gamsız asla karışmaz kim ne derse desin

Çıkıyoruz evden teşekkür ederim eşimle konuştuk kırmadan bugün nakliye tuttuk hali hazırda arkadaşının evi vardı orayı tuttuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…