- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi Butterfly yagmur
-
Evet en mantıklısı eşim beni yanlış anlamaz kızsam bile ama babasına bir anlık sinirle el kaldırmasından korkuyorum o yüzden yumuşak bir dille anlatacağım.
Kanser hastası olmasa adam diyecek çok şey vardıHayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
Valla ne diyelim allah yardımcın olsunHayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
Üzülmesin babasına bir şey yapmasın diye olanları eşinizden saklamanız bana yanlış geldi.
Aklı yerinde olmasa adamın kocanız geldiginde kedi gibi olup kendine çeki düzen vermezdi. Sizi pasif çekingen görmüş kp niz, nasılsa oğluma söylemez diye akıllı deli rolünü oynuyor. Hasta olabilir ama siz de öz kızı değilsiniz, regl gününe kadar laf etmek kesinlikle büyük terbiyesizlik. Bu kv ve kp siz taşınsanız da yine size gelmenin bir yolunu bulurlar.Eşinize olanları anlatın, gerisini o halletsin.Kp bana sapık gibi geldi, eşiniz yokken size saldırsa ne yapacaksınız? Yani büyük risk almışsınız, ağzımızın tadı bozulmasın diye görmezden geldikleriniz sonra sizi zorda bırakabilir. Eşiniz birde neden anlatmadın diye size kızar. Öz kızı bile evine almıyorken siz neden çekeceksiniz? Eşinize fazla gaz vermeden genel hatlarıyla davranışlarını anlatın kp nizin.
Allah razı olsun umarım teşekkür ederim güzel gönlünüze sağlıkOf olayla ilgili bir şey yazmak istemiyorum, nasıl katlanıyorsunuz allah sabir versin. Sadece, stres bebek tedavisini etkiler. Lütfen önce kendinizi düşünün. Umarım rahatlarsiniz.
eşinizle konuştuktan sonra bizide bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Allah razı olsun umarım teşekkür ederim güzel gönlünüze sağlık
Benim annemde kanser maddi durumu el verirse aciyor kombisini cogu zamanda kombiyi açmıyor soğukla ne alakasi varmis kanserin miletin hastalığda kıymetli. Ayrica niyeti bozuk olabilir mi ozel gununuzu sormalar falab esinize söyleyin haberi olsun mutlaka
Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum.
Kayinvalidem çok pasif yanındaydı ona da sürekli küfür eder eşim bu konuda çok tartışır. Kayinvalidem hep susar korkar . Açıkçası biraz da gamsız asla karışmaz kim ne derse desinBu cesareti bu haddi nasıl buldu kendinde, bunları sorduğunda kayınvaliden eşin hiç duymadı mı?
Bi tuhaflık var.
Eşimle konuştuk ayrı eve cikicaz pazar gününe nakliye tuttuk ev babasının di şuan oturduğumuz biz kiraya çıkıyoruzNe yaptınız konu sahibi?
Çıkıyoruz evden teşekkür ederim eşimle konuştuk kırmadan bugün nakliye tuttuk hali hazırda arkadaşının evi vardı orayı tuttukeşinize niye söylemiyorsunuz ?Uyarsın yada başka birinde kalsın . Kayınvalidenize söyleyin bari ne demek reglinizi sormak, bu taciz gibi bişey bundan ona ne.. psikolojisi sapıklığa meyledecek şekilde bozulmuş belli kİ bu duruma katlanmayın eşinize hemen söyleyin. belki bu sebepten evden başka yere gönderecek yada annesi hayatta zaten bakıcı falan tutar bişey yapar, adam da sıkıntı var dikkat edin.
Hâli hazırdaarkadaşının boş evi vardıNe yaptınız konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?