- 4 Şubat 2019
- 253
- 203
- 53
- 26
- Konu Sahibi Butterfly yagmur
-
Tesekkur ederimm Allah razı olsun.İşte siz bunları anlatmadan olayın ne olduğunu az çok anladık zaten. İstanbulda doğdum büyüdüm (şuan Kocaeli’de yaşıyorum) gayet ileri görüşlü bir ailenin kızıyım. Ama her doğru her yerde söylenmeZ işte. Evet adet olmak doğal gayet de sorulabilir ama yeri zamanı var. E ilişkiye girmek de doğal o zaman ulu orta açıklayalım?! Neyse neyse işte Biz de çağdaş(!) hanımlara bu anladığımızı anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım biraz yobaz yaftası yiyoruz. Kendileri bilir. Keşke asıl sizin gibi zihniyetler. Bitse... sayın konu sahibi Allah yardımcınız olsun, yolunuz, bahtınız açık olsun. Uzak olun güzel olun. Kayınvalidenize de sabır versin allah.
Inşallah canım Allahın hazinesi bol bana da vardır knsmiyotimCanım ne diyelim ki..zor bir duruma göğüs geriyorsun üstelik bence saygıni da olabildiğince korumuşsun.inşallah bu sabrının imtihaninin karşılığını güzel mucizelerle alırsın canım. Güzel bir kalbin var belliki biraz daha sabır etsen canım mufakatini alacağına inanıyorum.
ee ne anladım ben bu taşınma işinden o zaman?? Bu hafta mı taşınıyorsunuz?Suskun konuşmuyor her zamanki normal kaynanam oda gelmek istiyor ama kalması gerek
Suskun konuşmuyor her zamanki normal kaynanam oda gelmek istiyor ama kalması gerek
Ben olsam soylerim esimeKesinlikle haklisiniz ama cok bir zamanı yok Rabbim bilir tabi ki ama eşim bir daha yüzlerine bakmaz . Cenazesine dahi gitmez
ee ne anladım ben bu taşınma işinden o zaman?? Bu hafta mı taşınıyorsunuz?
Ne susarmis kaynanan Allah agiz dil vermemismi kotulugun karsisindada susulurmu,o zaman sizinle gelmek isterkende sussun otursun. Basiniza bir is gelse bir iftira atilsa onada susacak kapasitede...
Ben de böyle düşündüm ama konu sahibi taşınıyor bile
Yani çocuk olmuyor tedavi vs denenirken düzenli adet hatta aybaşı oluyor musun olmuyorsan çocuğun olmaz demesi bana normal geldi
Bazıları modern düşünüyorsunuz demiş de hayır asıl anadolu insanı bunu dan diye söyler
Sigara da çekinmesin, diken üstünde yaşamasın diye paravatsız modda bir yaşlı hareketi
Ben kırk yıl düşünsem bu anlatılanlar ile sapık olduğunu düşünmem adamın
Eğer patavatsız saygısız değilse hiç bir anadolu erkeği gelinine reglini sormaz. Gelininin ağzına sigara sokmaya kalkışmaz. Ha çok sormak istiyorsa keni hanımıyla konuşur bir sıkıntı varmıymış yokmuymuş diye. Anadolunun göbeğinde yetiştim hiç görmedim kp .ile karışıklı sigara içeni . Hatta kendi çocukları bile geçip babasının karşısında sigara içmezler. Ha istisnalar var mıdır illaki vardır ama gelinin rahatsız olduğunu anlamamak için de ya deli olmak lazım ya da başka bişey.
Küsüz evet topladık eşyaları pazar gidiyoruz kendi de köye gitti zaten evi bize vermemek için böyle yaptıklarını düşünüyorum artikPeki gitmeyin diye kp geri adım atmadı mı? Şu an küs müsünüz? En çok kv ye üzüldüm ben
Çok ezilmiş anne demiyor çocukları yani bakmamış eşimi halası büyütmüş babası ve hala kaynana dan hic haz almazlarNe susarmis kaynanan Allah agiz dil vermemismi kotulugun karsisindada susulurmu,o zaman sizinle gelmek isterkende sussun otursun. Basiniza bir is gelse bir iftira atilsa onada susacak kapasitede...
Çok ezilmiş anne demiyor çocukları yani bakmamış eşimi halası büyütmüş babası ve hala kaynana dan hic haz almazlar
Yok aramazlar görümcelerim hiç teli çalmaz mesela o da hiç cocuklarim demezNe diyorlar o zaman annelerine anne demiyorlarsa, diger cocuklarladami iletisimleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?