S so sorry Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Temmuz 2018 4.598 7.452 158 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senasule #81 senasule .!.: Teşekkür ederim sizide tebrik ederim ağırlığınızı koymuşsunuz Genişletmek için tıkla... Bak ben aileci adamı 10 sene sonra boşadım. Giden yıllarıma yazık ama kalan yıllarım benim oldu. 10 sene de daha beter bağlandı onlara.
senasule .!.: Teşekkür ederim sizide tebrik ederim ağırlığınızı koymuşsunuz Genişletmek için tıkla... Bak ben aileci adamı 10 sene sonra boşadım. Giden yıllarıma yazık ama kalan yıllarım benim oldu. 10 sene de daha beter bağlandı onlara.
S so sorry Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Temmuz 2018 4.598 7.452 158 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senasule #82 senasule .!.: Bir insanda bana yapma etme düzelir biraz daha düşün demedi bunlar daha göreceklerinin çok azı dediler hep ne kadar sevsemde bu doğru kararı vermek beni çok yıprattı Genişletmek için tıkla... Deneyimlerine göre konuşuyor insanlar. Gerçekten düzelmiyor . Zaten ailesi de ondan cesaret almışlar ki öyle davranmışlar.
senasule .!.: Bir insanda bana yapma etme düzelir biraz daha düşün demedi bunlar daha göreceklerinin çok azı dediler hep ne kadar sevsemde bu doğru kararı vermek beni çok yıprattı Genişletmek için tıkla... Deneyimlerine göre konuşuyor insanlar. Gerçekten düzelmiyor . Zaten ailesi de ondan cesaret almışlar ki öyle davranmışlar.
S senasule Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2025 36 23 3 26 14 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senasule #83 so sorry .!.: Deneyimlerine göre konuşuyor insanlar. Gerçekten düzelmiyor . Zaten ailesi de ondan cesaret almışlar ki öyle davranmışlar. Genişletmek için tıkla... Başlarda çok kötü dua ediyordum o kadınla adama artık etmiyorum kendi kötülükleriyle yaşasınlar
so sorry .!.: Deneyimlerine göre konuşuyor insanlar. Gerçekten düzelmiyor . Zaten ailesi de ondan cesaret almışlar ki öyle davranmışlar. Genişletmek için tıkla... Başlarda çok kötü dua ediyordum o kadınla adama artık etmiyorum kendi kötülükleriyle yaşasınlar