Nasil gidiyor kv ile araniz nasil
Gecerli bir sebepleri yoksa cok ayip. Hzmet edicem diye paralamayin kendinizi tatsizlik cikarmayin ama cok da rahat etmesinler ki gitmeyi dusunsunler.
Bir aylik evliyken benimkiler de gelmisti daha uzundu niyetleri ama 2 haftada gittiler. Beraber yasamak sizler icin normal degilse alistirmayin insanlari. Illa kovmak ya da git demek gerekmez orda misafir olduklarini unutturmayin yeter.
Neden kalıyorlarmış o kadar uzun?Selam kizlar. Bugün itibariyle 3 aylık evliyim. Yani cok yeni. Es durumu atamam olmadığı icin de ücretsiz izindeyim, evdeyim yani. Bugün kaynanam ve kayinbabam bize geldiler bir hafta kalmaya. Öyle kaynana fobim de yok. Yabi sonucta sevdiğim adamin annesi babasi. Kalacaklar tabi. Ama farkettik ki yaklaşık 2 ay kadar kalacaklarmis
yani onlari kiramam. Sonucta buyugumuz ama cok yeni de evliyiz.
Bana bi fikir verin. Ne yapacağım? Nasıl olacak bu is?
Keyfi bi durumsa kabul etmezdim valla ne yalan soyliyim. Esimle konusurdum o zaten hallederdi ben yuz goz olmazdimGüler yüz gösterme diyenlere de katılmıyorum açıkçası
Eve gelen kim olursa olsun böle yapılmaz ama açıkça konuşulabilir bence
Anne baba gelin kalın canım kurban ama ağzımızın tadı bozulmasın iyiyken kötü olmayalım tadımızla kalsın ben alışık değilim ben beraber yaşamak istemiyorum ‘’ denebilir bence bu surat asmaktan çok daha iyi karşındaki tabı insansa yok sömürü yapıp ağlayıp kendini yerlere atacak biriyse bilemem
Birde buradaki arkadaşlar hep düşüncelerini yazmış peki birazda bu gibi bir durumda ne söylenmeli siz olsaydınız ne derdiniz? Bunları yassak daha iyi olur bence.
Yanı yeni evli ya da değil benim için farketmiyor eşinizin ailesi size iki ay yada daha fazla süre kalmaya geliyor ( bu aslında basit bir şey değil ya az süre değil hoppacık ben sana geliyorum iki ay kalıcam çok çirkin ya) sizin buna karşılık sözünüz ( düşünceniz değil ) ne olurdu?
Biraz fazla rahatlar. Kötü degiller ama yipraniyoruz gibi. Evimde misafir gibiyim
benim kayınvalidemler bizde 3 hafta kalmışlardı ki zaten 3.günden sonra mutfak benim mutfağım değil ev benim evim değil gibiydi gelip tamamen kendi düzenlerini kurdular ben bir şey demedim ama işe erken gittim geç geldim, asıl eşim daha çok rahatsız oldu sonra öpüştük vedalaştık 3 hafta sonra gittiler doğumumda geldiler çok daha stresliydi hatırlamak istemiyorum, kaynanam melektir de kayınbabam hem eşim ile anlaşamaz hem de her gelmeye bir bomba patlatır:) zor yani anlaşsan bile bir evin içinde 1 ay-2 ay zorUf ya insan rahat edemez. Neler yapiyorlar mesela?
benim kayınvalidemler bizde 3 hafta kalmışlardı ki zaten 3.günden sonra mutfak benim mutfağım değil ev benim evim değil gibiydi gelip tamamen kendi düzenlerini kurdular ben bir şey demedim ama işe erken gittim geç geldim, asıl eşim daha çok rahatsız oldu sonra öpüştük vedalaştık 3 hafta sonra gittiler doğumumda geldiler çok daha stresliydi hatırlamak istemiyorum, kaynanam melektir de kayınbabam hem eşim ile anlaşamaz hem de her gelmeye bir bomba patlatır:) zor yani anlaşsan bile bir evin içinde 1 ay-2 ay zor
yatak odasına girdi mi bilmiyorum da evde ki tüm dolap içleri değişti vestiyer mutfak yorganların çarşafların yeri herşeyy......Insanin duzeni bozuluyor. Uzun bi muddet bekarken tek yasadim. Ben de cok zorlaniyorum. Yatak odani da karistiriyorlar miydi?
yatak odasına girdi mi bilmiyorum da evde ki tüm dolap içleri değişti vestiyer mutfak yorganların çarşafların yeri herşeyy......
Biraz fazla rahatlar. Kötü degiller ama yipraniyoruz gibi. Evimde misafir gibiyim
eşime hiç şikayet etmedim kayınbabama da kayınvalideme de çok iyi davranırım güler yüzlüyümdür, eşimde 'sen aileme benden daha saygılısın' der sağ olsun, çözüm buldum bulmasam boşanırdım, bir kere stresten de dolayı o kadar güler yüzlü değildim artık, bunu anlayan kayınvalidem uyardı kayınbabamı ben de duydum, zaten ben doğum yaptığımda çok saçma hareketleri oldu kayınbabamın, beni aradı defalarca aylarca telefondan ben hiç açmadım telefonumu daha sonra eşimi arayıp beni telefona istedi kayınbabam neden telini açmıyorsun dedi farkında değilim çok yoğun çalışıyorum akşam da uyuyakalıyorum dedim, o da anladı yalan söylediğimi beni artık telefonda aramaz kayınvalidem ile görüşürüz telefonda , ziyaretlerine gideriz iki ayda bir 4-5 gün kalır döneriz bize pek gelmezler ben şikayet etmedim kimseye ağladım üzüldüm ama hep yalnızken, şuan eşim dahil herkes nelere kırıldığımı tahmin ediyor ve büyük olasılıkla doğru tahmin ediyor bazen en büyük tepki tepkisizlik oluyor ben erkeklerin karşılıklı konuşunca anladıklarını düşünmüyorum tavırda değişiklik yapılmalı çok daha etkili oluyorSen ne tepki verdin? Eşin farkinda mi? Bazen eşlerle ara acilabiliyor. Cozum bulduysan merak ettim.
Eşimin arkadaşı evlenince kızın ailesi sabah kahvaltıya gelirmiş adet olarak.Adam isyan ediyordu gelsinler donla acicam kapıyı diye.Allahtan kız engellemiş gelmemişler.Cok gulmustum o aklıma geldi okuyunca.Insanda biraz düşünce olur ya.Gerci benim kayinvalidem de alt sokagimizda oturuyordu.3 günlük evliyken bir çuval bezelye yollamisti ayiklayip buzluga atın kışın yenir diye.Zavalli eşimle oturup bir guzel ayiklamistik mecbur.Kizsam mı memnun mu olsam bilememistim.Buyukler bazen tuhaflasabiliyor böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?