O görümcem varya benim nikahimi düğünümu bana zehir etti çocuğumu istemedi beni küçümsedi şimdi herşeyi unutup onu teselli edemem
Konumuz görümcem değil benim de iki tane abim var bende dayak yedim görümcemi çok iyi almıyorum ama bazi şeyler var ki o da anlatılamaz yaşanacak bi gerçek ortada bi hata varsa tek kişi de değil herkeste var
kızlar ama burda farklı bir durum var. kendiside dayakla büyümüş artık onun için normalleşmiş.iki gün sonra kocasından dayak
yese ona da bi şey demeyecek. bu üzücü bir durum.
önce baba,abi sonra koca,kayın,kayınbaba hiç bitmeyen acı hikaye. yazık...
konu sahıbının neden bu kadar cok üzerine gidildkı anlamadım kız bısy demıyokı....880 tl ye gayet rahat gecınılebılır bence senın yapman gerekn eşine destk vermen bu kolay bu durum deıl
Kızlar sakinleselim mi biraz
Eşinize kardeşini dövme onun kıyafetine karışma hakkını kim veriyor. ne demek dövdü. kardeşi bilememiş o odayı abisinin başına geçirseymiş bi daha böyle birşeye cürret edermiymiş.
sizde huyunu biliyor ama diye destek olmuşsunuz çok ilginç...
konunuza gelirsek ennn zor hayat bile başkasının evindeki en rahat günden iyidir. vesile olmuş kendi düzenini kurarsın. sende çalış gül gibi geçinirsiniz merak etme...allah büyük dua et sen...
karissinda, dovecek kadar kendini kaybetmesi dogru mu peki? hele hele babasinin yaninda?Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
Aranızda kirada oturup rahat sikintisiz mutlu olan varmı
Kızlar sakinleselim mi biraz
Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
dayağı normal karşılayıp sebebi ne olursa olsun kabul edilebilir bir şey olmayacağı için üzerine gidildi.
eşine ne konuda destek olsun boks eldivenleri falan mı alsın mesela :)) güleriz ağlanacak halimize...
Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
neden yadırgadın eşin de böyle bi tip değil mi
Short giyip disari çıkmış meraklilar:)-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?