kayınbabam bizi kovdu ne yapacağız şimdi

siz evi falan bir kenara atın o halledilir 1+1 ev tutarsınız yine de yaşarsınız da. ben sizin görümcem damarına bastı ondan vurdu ifadenizi anlayamıyorum. damarına bastığı için canına vuran adam size neden vurmasın? ayrıca merak ediyorum kardeşinden özür falan diledi mi eşiniz? yoksa hala sonuna kadar hak ettiğini mi sanıyor o dayağı?

O görümcem varya benim nikahimi düğünümu bana zehir etti çocuğumu istemedi beni küçümsedi şimdi herşeyi unutup onu teselli edemem

Konumuz görümcem değil benim de iki tane abim var bende dayak yedim görümcemi çok iyi almıyorum ama bazi şeyler var ki o da anlatılamaz yaşanacak bi gerçek ortada bi hata varsa tek kişi de değil herkeste var

Biz burada boşuna o zaman vakit harcayıp sana yorumlar yapmaya çalışıyoruz.
Senin bakış açın ve fikirlerin çok farklı.

Ne olursa olsun, düşmanın dahi olsa, kanlı bıçaklı dahi olsanız hiç bir kadın dayağı hak etmez! Dayak hiç birşeyin çözümü değildir, insanoğluna yakışan birşey değildir!
Bunun aksini savunuyorsan, bir arkadaşın yapmış olduğu yorum gibi, psikoloğa gitmeni öneririm.

Sen abilerinden madem gördün böyle bir davranış, başka birinin aynı davranışı görmesi (görümcen olarak değil, bir insan olarak) nasıl seni etkilemez? Nasıl burada hala eşini haklı bulabilirsin onu anlamıyorum?

Cidden, senin yardıma ihtiyacın var, fakat alacağın yardım burası değil.
Yanlış yerdesin!

Kabullenmekte çözüm değil, en azından bunu anlasa bari!

peki ne dememizi istiyorsun? şöyle yapalım o zamanis kız,açık saçık giyinip abisinin sinirlerini tepesine çıkarmış hak etmiş dayağı.keşke hastanelik edene kadar dövseymiş az yapmış.ohh ellerine sağlık..

oldu mu,beğendin mi bu yorumu? sende aynı şekilde abilerinden dayaklar yemişsin,belki normal geliyordur ama ramazan günü yapılan bu şey bize hiç normal gelmedi kusura bakma.eğer başka şeylerde var diyorsan ayrı ev açacaktınız,bunları çekmeyecektiniz.

Burdaki herkesin ne demesi gerekiyor simdi? Sorun senin olaya cok fazla tarafli bakman…gorumcen herseyi sana zehir etmis olabilir, ondan nefrette ediyor olabilirsin vs vs..bu ayri bir mesele ama anlattigin kadarina yorum yapacak olursak..

Abisi kiz kardesine dayak atiyor yengesinin yaninda, anasi babasi yaninda…hem kizin babasi varken abisi kim oluyor da karisiyor? Birinin birsey demesi gerekiyorsa o da kizin babasi.

Yani etki tepki meselesi biraz, abin koskoca kizi dovmeye kalkmis kardeside kendini savunmus. Ne bekliyordun?? Armut mu topluyor kiz, tabiiki kendini savunacak.

Hmm her iste vardir bir hayir diyelim..ne guzel bu bahaneyle kendi evinize cikarsiniz..hem belki bu sayede sende calisirsin ve gul gibi gecinip gidersiniz

konu sahıbının neden bu kadar cok üzerine gidildkı anlamadım kız bısy demıyokı....880 tl ye gayet rahat gecınılebılır bence senın yapman gerekn eşine destk vermen bu kolay bu durum deıl

konu sahıbının neden bu kadar cok üzerine gidildkı anlamadım kız bısy demıyokı....880 tl ye gayet rahat gecınılebılır bence senın yapman gerekn eşine destk vermen bu kolay bu durum deıl

dayağı normal karşılayıp sebebi ne olursa olsun kabul edilebilir bir şey olmayacağı için üzerine gidildi.

eşine ne konuda destek olsun boks eldivenleri falan mı alsın mesela :)) güleriz ağlanacak halimize...

Son düzenleme:

Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz

Ne demek gorumce odayi basina gecirseymis...herseyden once abisi...tabiki karisir, gorumcesi saygisizlik yapicam dovmus....
Sebepsiz yere bisy olmaz
karissinda, dovecek kadar kendini kaybetmesi dogru mu peki? hele hele babasinin yaninda?

Son düzenleme:
Aranızda kirada oturup rahat sikintisiz mutlu olan varmı

evet ben çok mutluyum 750 kira parası veriyorum ama çok huzurluyum

çünkü bende çalışyıorum yuvamızı beraber kurduk ve beraber geçindiriyoruz

sende çalışmayı deneyebilirsin mesala güzel fikir değil mi

ailesini suçlamak yerine ama görümcede abisinin huyunu biliyor öyle davranmasaydı demek yerine

şuan iş arıyor olman gerekirdi

hem yarın öbür gün eşin sana da vurunca

ama eşimin huyunu biliyorum der oturursun o zaman

kusura bakma da aynı eve çıkmanız hata zaten aslında iyi olmuş kovduğu size iyili yapmış haberiniz yok

biraz siz de dişinizi sıkın bakın ayakları üstünde insanlar nasıl duruyor görün

konu sahıbesı soylesen artık yanı catladık burada
gorumcen ne gıymıstı ?

Sebepsiz yere bisy olmaz

Ama malesef bunu savunanlar çok...
Hatalıysan, birşeyi yanlış yaptıysan, kabahatliysen, gözünün üzerinde kaşın varsa! suçlusun ve dayağı yersin.
bak ne güzel demiş "sebepsiz yere birşey olmaz!"

Yarın da bir konu açarlar, eşim beni dövdü, herkes fark ediyor yardım etmek istiyor, ben değişeceğine inanıyorum!

Fe Subhanallah... Şu mubarek günlerde bari yapmayın arkadaşlar.
Herşeyi geçtim, kendinize saygınız olsun! Biraz gururunuz, biraz da özgüveniniz olsun!
Kendinize, herşeyden önce kendinize borçlusunuz bunu!

Ne kadar çok dövülmeyi benimsemiş kadın var yazık.

Ey hanımlar silkinin kendinize gelin artık hayvanların bile hakları var onları bile dövmek suç unsuru, nasıl yakıştırıyorsunuz kendine dayak yemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…