- Konu Sahibi dertbitmez
-
eşim çok ii biridir bazen anesinin dolduruşuna gelip beni üzsede ben benm için kurduğu cümlelerin onun aklından çıkmadığını bilirim bu duruma üzülüyor tabii zaten çok zor geçiniyoruz onlardan tek yardım görmedim Allahtan bi makarna almazlar evime Bunları sölemek aip ama onların evimde bulunan yicekler benm evimde yoktur gerçekten Ben artk bunlardan bile geçtim gözüm yok o kadar geçtim hayattan anlatabiliyormuyumAllah kolaylık versin canım.Hiç kolay bir durum değil,okurken bile kötü hissettim.
Eşin nasıl bir insan,sana değer veriyor mu ? Borçlar ve kumar konusunda ne düşünüyor ?
Biz ödeyelim,mecburuz gibi bir tavır mı sergiliyor ?
Siz rahat geçinebiliyor musunuz ?
eşime sen krediyi çek biz ödiycez söz demişer eşim de öylelikle çekmiş krediyi
onları hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum ama Allah sorarsa ne diycem
Allah katında anne baba önemlidir
çok zordayım Allah yardımcım olsun
ayrıca dediğiniz gibi bunu şimdi ödetcekler bize zorla bu açıkca belli ama bu kumar bitmeycek onda eşimin babası olduguna göre bende ömrümce çekcekmiyim böle
eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama oda ailesini atamazya
kesinlikle kayınpederinin borcunu ödemeye kalkma iyi valla kendi kumar masasında yedirsin paraları borcunu gelin ödesinsen şimdi bu borcu ödersen emin ol kayınpederin daha senin üstüne ne borçlar yıkar bırak senin paranamı güvenip kumar oynadı ay sinir oldum benim babamda böledir gider kumar masalarında bi gecede milyarlar verir evde bi tüp biter açar ağzını yumar gözünü benden para ister abimden ister biz hiç yüz vermiyoruz canım ne hali varsa görsün bak kumarbaz bi babayla yaşıyan biri olarak sana şunu söyleyebilirim bu yapacağı son borç değil sen eşinle tavrını koy uzak dur senden istemeye çekinsinler küserlersede konuşmuyoslarda konuşmasınlar emin ol böylesi senin için daha iyi olucak
nasıl ödemeyecek ki krediyi eşi çekmiş !! bundan sonra eşine gereken konuşmayı yap bence ve artık yoğurdunuzu bile üfleyerek yiyin...
eşime sen krediyi çek biz ödiycez söz demişer eşim de öylelikle çekmiş krediyi
onları hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum ama Allah sorarsa ne diycem
Allah katında anne baba önemlidir
çok zordayım Allah yardımcım olsun
ayrıca dediğiniz gibi bunu şimdi ödetcekler bize zorla bu açıkca belli ama bu kumar bitmeycek onda eşimin babası olduguna göre bende ömrümce çekcekmiyim böle
eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama oda ailesini atamazya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?