izin almamış düzelttim sempatiksalakcinnicanım seni üzmek istemiyorum ama bir düşündüm şimdi eşim bana herhangi bir konuda annemden izin al derse bilmiyorum ne yaparım düşünemiyorum,eşimi çiğ çiğ yerim sanırım
ne demek yaa
düzelttim xxderinxx canım.izin almamış be siz ne diyonuz fisfisfis
emdev sorun değil izin almam istendi ama öyle bişey yapmadım...
VAZGECILMEZIM ben eşime tavrımı koydum zaten...
BarbieveKen kayınbabam nedense babamlara inat gidiyor... Nedenini bilemiyorum...
emdev sorun değil izin almam istendi ama öyle bişey yapmadım...
sonuçta kayinvaldene telefon açarak ben şuraya şuraya gidiyorum, haberiniz olsun demekde bi nebze izin almak değilmidir?
onun haberi olsa nolurrr olmasa nolurr?
benim bildiğim eşler arasında denir x yere gidiyorum haberin olsun ama kayinpeder ve kayinvaldeye böyle bi açıklama yapılmaz
Öncelikle merhaba kızlar...
Bu sefer de kayınbabamdan dertliyim daha önce böyle birşey olmamasına rağmen...
Konuyu özetleyeyim hemen...
Cumartesi günü eşimin izni ve isteği dahilinde köyde bulunan dedemleri ziyarete gittim ve dün akşam döndüm. Köyle aramızda 1.5 saatlik bir mesafe var neyse.
Kayınbabam nedense dedemleri ziyarete gitmemi istemiyor. (Eltim sadece 15 dakikalık bir mesafede oturan babasının evine gidip 1 hafta kalınca sorun olmuyor ama.) Gittiğimde bana para vermeleri gerektiğini düşünüyor. Ne alaka bilemiyorum...
Neyse dün akşam eve geldim. 10 dakikaya kalmadan kayınbabam aradı. (Yoldayken ve köydeyken de aramıştı moralim bozulmasın diye açmayıp telefonumu kapatmıştım) Eşimin yanında olduğum için mecburen konuştum.
ışte bana diyor ki, gittin de ne oldu? Eşini iki gün yalnız bırakmana değdi mi? Sana erzak verdiler mi para verdiler mi? Bilmem ne.
Bu tavrı bir türlü anlayamadım...
Ben de bana bakmak zorunda olan ailem değil eşim dedim. Yüzsüz yüzsüz para mı isteyeceğim ailemden dedim. Ben bir çıkar için değil dedemi ziyaret için gittim dedim. Çok şükür eşim çalışıyor kimseye muhtaç değiliz (maşallah).
Arkadaşlar kayınbabam neden böyle yapıyor anlayamıyorum. Evli bi kadına neden ailesi bakmak zorunda olsun? Çok şükür eşim de çalışıyor. Kayınbabam neden ailemin bana bakmak zorunda olduğunu düşünüyor? Normal bir düşünce mi bu?
Bu sefer söylediklerinin cevabını verdim ama yine de kendimi kötü hissediyorum.
ışte sana para verdiler mi bilmem ne diye sorunca sanki kendimi bir çıkar için dedemlere gitmiş gibi hissettim. Halbuki ziyaretten ve beraber güzel vakit geçirmekten başka hiçbir amacım yoktu. Para ya da herhangi birşey verseydiler de almazdım. Çünkü ihtiyacım yok, çünkü gururuma yediremem...
Moralim bozuldu bu konuya. Sizlerin de fikrini almak istedim...
Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim...
Ha bir de şöyle bir durum var...
Eşime dedemlere gideceğim dediğimde anneme sor dedi. Daha neler!! :1shok:
Ben de kayınvalidemi aradım işte dedemlere gidebilir miyim demedim tabi. Kızgın bi şekilde yarın dedemlere gidiyorum haberiniz olsun dedim.
O da gt tabi selam söyle falan dedi...
Kayınbabam da arayınca kayınvaliden kalbin kırılmasın diye git demiş neden gidiyorsun değdi mi diyor :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?