Kayınbabam Neden Böyle Yapıyor?

Eşin neden annesinin izni dahilinde dedenlere gidebileceğini düşünmüş olabilir diye akıl yürütmeye çalışıyorum..
Sanırım kayınvaliden gitmeni istemiyor ama eşin neden ona gereken cevabı veremiyor.
Sanırım eşin biraz büyümeli,eşiyle problemlerini kendi çözmeli veya eşiyle sınırlarını sadece kendi belirlemeli..
Annesi veya babası değil..
Ayrı oturuyorsun sanırım kayınvalidene telefon açarak icazet aldığına göre,o halde onlara her ziyarete gittiğinde de pamuk eller cebe desin eşin:1closedeyes:
Belki anlarlar ne bileyim

canım seni üzmek istemiyorum ama bir düşündüm şimdi eşim bana herhangi bir konuda annemden izin al derse bilmiyorum ne yaparım düşünemiyorum,eşimi çiğ çiğ yerim sanırım
ne demek yaa
izin almamış düzelttim sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
keskın olmamakla bırlıkte bıcagını bıraz bıle. erkek kısmının gercekten boyle seylere karısması bana gore cok TERS. kayınbaba elını ayagını cekmı, aılenın butunlugunu ve bırlıgını saglaması gereken, eve gelen gelıne damata kol kanat gerer. aılene olan uyumunu saglar. daha uzlaşmacı gerekırse esıne ve ogluna gecmıs te yasadıgı tecrubelerı hatırlatan aıle soy agacının tepesındekı kısıdır. kayınvalıdenen zama zaman daha cok arabulucu olması gerekır. ama maasallah senınkı kayınvalıden bıle daha uzlaşması zor ve karısan bır kısı. ona karsı son dere mesafelı ve ne ısteyı ne ıstemedıgını acık net sekılde aktarman gerekıyor. cunku kayınvalıde gıbı erkekle oyle agız dalasına , laf sokmalara gırılmez. acık ol ve rahatsızlıgını acıkca anlat. yoluna gelmezlerse esınden baslar gerı kalan herkese tepkını verırısın

emdev o da birgün yaşlanacak tabiki bakalım o zaman ne olacak...

meryemmeryem ben eşime de gereken cevabı verdim...

PRINCESS-in-LOVE eşimin öyle birşey yapacağını sanmıyorum canım. Bu tamamen babasından kaynaklanan bir durum malesef...

dilarem 1.500 km'lik mesafede oturuyoruz. O yüzden hiçbir anlam veremiyor izin al lafına...

emdev izin almadım yalnız!!!

diablo ben bu yaz eşim ailesini ziyarete giderken gitmeyi bile düşünmüyorum. Onların dediği gibi para vereceklerse gelicem dicem. Bakalım ne hissedicek...

ya ben bu derdim var topiklerine girmeye girmeye iyice paslanmışım galiba
çünkü hiçbişey anlayamadım bilmiyorumkismile

bir kayınbaba bir dede ziyaretine gitmeye niye bu kadar taksınki
bir eş dede ziyaretine gidilmesi için izni niye kayınvalideden aldırsın kii??
hem ayrıca böylesi gayet normal bir durum için, yani akraba ziyareti için niye İZİN alınsın ki? CADIARZU

sanırım kayınpederinin ailene karşı bir antipatisi var da
gözünün üstünde kaş var misali hıncını senden alıyor.. kafamçokkarıştı

Eşin pek garipmiş doğrusu . . .!!
Ne diye onun anne babasından izin alman gerektiğini ne anladım nede anlarım !!
Eşin hala evlendiğinin bi ev geçindirdiğinin ve sorumluluk alabilmesi gerektiğinin farkında değil
Senin tavrında yanlış bence . Sen eşine sormadınmı ? Ne diye ailenden izin alıcam die .
Ayrıca Kayınpederinde haddini aşmış oğluna güvenrek belikli . . .Ne diye laf sölüyor sana .
Herkesten önce eşini karşına alıp konuşman gerek. . yaşadığın problemlerin ana noktası o bence

emdev sorun değil izin almam istendi ama öyle bişey yapmadım...

VAZGECILMEZIM ben eşime tavrımı koydum zaten...

BarbieveKen kayınbabam nedense babamlara inat gidiyor... Nedenini bilemiyorum...

Bence cnm önce eşine tavrını göstermelisin ki o da annesine babasına benim karıma siz karışamazsınız diyebilsin...

çok sinirlendim sende bir evsin artık ev yönetiyorsun kimseden izin alamazsın bence...ben eşime bile bir yere gideceksem izin alma ben şurdayım yada ben şuraya gideceğim haberin olsund erim hiç izin istemem ..bizde bir bireyiz bizde özgürüz kimsenin boyunduruğu altında değiliz ki...ayrıca ben annemlere kayınvalidemlere giderken eli dolu dolu giderim hep para da bırakırım onlarda mı alacağız ki ne kadar ayıp...

emdev sorun değil izin almam istendi ama öyle bişey yapmadım...

VAZGECILMEZIM ben eşime tavrımı koydum zaten...

BarbieveKen kayınbabam nedense babamlara inat gidiyor... Nedenini bilemiyorum...

canım iki aile arasında hiç sorunlar yaşandımı evlilikten önce veya sonra..hani kayınbaban babanlara inat gidiyormuş ya yani bunun ne gibi bir sebebi olabilir.

CANLARIIM keşke o da senin gibi düşünse canım...

meryemmeryem ben kaçarak evlendim ve babam onun babasıyla bi defa bile konuşmuş değil... Bir durum yok yani öyle yapmasını gerektirecek...

canım kayınbaban konuşur konuşur susar sen kafana takmamaya çalış yani sana eşnden başka kimsenin karışmasına izn verme eşinde bu duruma kayıtsız kalmasın!
o da konuşsun o da fikrini söylesin...

Boşver..

ıstediğin zaman git, birşey derse, bu dediklerini aynen demeye devam et..

Hayatta alttan alınacak şey vardır alınmayacak şey vardır.

Senin gezmen kayınpederini değil sadece eşini ilgilendirir.
Konuyu eşine de anlat ve sana destek olmasını sağla..Asla alttan alma.

Kayınpederenin bunu anlaması lazım..Anlamıyorsa sen ısrarla anlatmaya devam et.
Bu konuda sakın geri adım atma.

Sanki bara saza gidiyorsun da eşinden izin alıyorsun. Eşine de sadece söyle ben gidiyorum de. ızin ne yaaa, şu ipleri vermemek lazım. Anneme sormuş pehh

aa çok ilginç sen neden onlardan izin alasın ki?
açık açık izin istemesen de haber vermeni izin olarak almışlar baksana
eşin de çok tuhafmış kusura bakma da annemden izin al ne demek?
ben olsam kesinlikle bunun hesabını sorardım

Bir yere giderken kayınbaba na mı soracakmışsın? Ona ne anlamadım, niye karışıyor anlamadım. Eşin bildikten sonra istediğin yere gidersin kime ne.

Gittiğiniz yerlerden birşeyler toplamaya mı gidiyorsunuz? Şöyle bakıyor sanırım, gittin masraf oluyor, karşılığında sana bir faydaları mı var? Sanki dediğiniz gibi size bakmak zorundalarmış gibi, çıkar ilişkisi varmış gibi.

Kimseye sorma bence de , onlara düşen birşey yok ki bu konuda. Cevabınıda vermişsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…