şöyle de düşünüyor olabilirler bir de onların tarafından bakalım;gittiğin yer köy
orda kış için birşeyler kurutma,konserve yapma,salça yapma,turşu yapma imkanları falan daha fazladır.senin dednler çok yakınlarındır ve bu yaptıklarından sana da verebilirler bu çok doğal hatta yapılması gereken birşeydir. ayda yılda bir ziyaretlerine gidiyorsan sen de eli boş gitmiyorsundur sanırım sen hediye bile götürürken onların senin evine dönerken hiçbirşey koymamaları çantana tuhaf geliyor olabilir
ben beklerim şahsen köyde taze taze yapılmış şeylerden bana tadımlık verilsin,bahçe varsa meyvelerinden verilsin bana vermeyip başka torunlarına verdiklerini biliyorsam da daha çok üzülürüm
belki böyle bir nedenle kızıyor olabilirler
tabii bu senin oraya gitmene karışmalarını gerektirmez büyüklerindir ziyaret edeceksin de
ama imkanları var da yapmıyorlarsa şahsen önce ben bozulurum
bunun ihtiyacı olmakla falan alakası yok
bilmem anlatabildim mi?
hımm anladım
tabii buna mecbur değiller
sizin durumunuz çok kötü,onların ki de çok iyi olsa beklenti belki yapabilirler ama zaten herkes kendi yağıyla kavrulurken bu beklenti saçma
eşine hiç sordun mu peki sebebini?
mutlaka kendi aralarında konuşmuşlardır bu konuyu
şöyle de düşünüyor olabilirler bir de onların tarafından bakalım;gittiğin yer köy
orda kış için birşeyler kurutma,konserve yapma,salça yapma,turşu yapma imkanları falan daha fazladır.senin dednler çok yakınlarındır ve bu yaptıklarından sana da verebilirler bu çok doğal hatta yapılması gereken birşeydir. Ayda yılda bir ziyaretlerine gidiyorsan sen de eli boş gitmiyorsundur sanırım sen hediye bile götürürken onların senin evine dönerken hiçbirşey koymamaları çantana tuhaf geliyor olabilir
ben beklerim şahsen köyde taze taze yapılmış şeylerden bana tadımlık verilsin,bahçe varsa meyvelerinden verilsin bana vermeyip başka torunlarına verdiklerini biliyorsam da daha çok üzülürüm
belki böyle bir nedenle kızıyor olabilirler
tabii bu senin oraya gitmene karışmalarını gerektirmez büyüklerindir ziyaret edeceksin de
ama imkanları var da yapmıyorlarsa şahsen önce ben bozulurum
bunun ihtiyacı olmakla falan alakası yok
bilmem anlatabildim mi?
ezdirmeyin kendinizi ay ben okurken çıldırdım kim oluyo ki adama bak saygısız! çok biliyosan sana geldiğimizde sen de para ver oğluna diyin bu ne saçmalıktır. eşinizin de ayrı maaşallahı var yani annemden izin al ne demek! sabrınızdan dolayı tebrik ederimalkisalkisalkis ama ben sizin yerinizde olsam çoktanklava:
Boşver takma kafana..
benim kaynanamda kardeşlerim bi kaç günlüğüne bana geldiler..Kadın sabah kalktı gece gitti benim evimden..ne yemek yapıyorum ne yediriyorum diye..4 gün benim evimde yemek yedi..kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği...sırf kardeşlerime ne yediriyorum diye
Aaa ne ayıp şey...
Sanki ona da aynısını ikram etmemişsin gibi...
Boşver takma kafana..
benim kaynanamda kardeşlerim bi kaç günlüğüne bana geldiler..Kadın sabah kalktı gece gitti benim evimden..ne yemek yapıyorum ne yediriyorum diye..4 gün benim evimde yemek yedi..kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği...sırf kardeşlerime ne yediriyorum diye
Dryden ne demiş ; sabırlı insanın öfkesinden kork .!
sabır sabır sabır birgün patlıcaz görecek onlarda
valla ben ilk mesajına iyi de kayınpeder uzaktan nerden biliyor onun gittiğini diye düşünüyordum ki iş anlaşıldı
canım kocanla konuşman lazım elbette ki izin almıyorsun ama annemden izin al demesi bile ters sen de o yüzden gidiyorum demek zorudna kalmışsın sizin evde olan her şeyi bilmek zorunda değiller ki
benim ailem de şehir dışında ben her bayram giderim yanlarına ya da tatile ama hiçbir zaman sorulmadıkça söylemem eşim de öyle hatta bir kere ne zaman gelecek diyen görümceme kafasına esince demişti o derece yani siz ailesiniz eşinden başkasının her şeyi bilmesine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?