- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi astalavista12
-
Burada insanların başka türlü dertleri varken sizin bu kadar önemsiz bi konuyu ağlayan suratlarla ifade edip akıl istemenize şaşırdım doğrusu! Tamam, akrabalarınızın içinde sizi rencide etmiş olabilir ama nişanlınız bu konuda size bi baskı uygulamadıktan sonra sorun ne??? Zaten olayı bu kadar büyüttüğünüze göre aldırma,boşver desek de kayınvalidenize ve kayınpederinize soğuk davranacağınız gayet belli.Ne dememizi bekliyorsunuz ki bizden???
meraba arkadaşlar çok mutsuzum belki dertlerim sizin ki kadar büyük değil ama çok kırıldım ben 19 yaşımda nişanlıyım temmuz da düğünüm var nişanlımı çok sewiorum aramızda şu ana kadar hiç bi sorun olmadı ailesini de ne sewerim ne sewmem saygıda kusur etmem yüzlerine gülerim iyi davranırım. olaya geçeyim dün kaynanam kayınbabam ananemlere oturmaya geldiler bizde ordayız teyzelerim dayılarım onların akrabaları herkes orda cenazemiz vardı dedem vefat etmişti konu kapanma mevzusuna geldi teyzem yeni kapandı. kayınbabam teyzeme dedi ki maşallah pek güzel olmuşsun Allah hayırlara vesile eylesin dedi. hemen arkasına bana döndü. sen kıyamet alametleri nedir bilirmisin dedi erkeğin kadına kadının erkeğe benzemesi kadının vücudunu göstermesi kadının kot giymesi dedi ( üstümdede mavi tşört kolları uzun baya altımdada bol paça kotum var ) yani diyeceğim sen kıyamet alametisin günaha giriosun dedi. (ellerini baş parmağını bana doğru çevirerek ) hiç bi şey söylemedim sonucunda büyüğüm saygısızlık etmedim. bu sırada babam mutfakta sigara içioyordu Allah tan duymadı duysaydı çok kızardı. bende bugün olayı serkana anlattım o da babası için densiz terbiyesiz adam işte boşwer ben sana kapan demiorum boşwer sen onları dedi. ama yinede beni orada bütün akrabalarımın önünde rezil etti
sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım
üzülmeyin bunu babanız annenizde diyebilirdi. Sizin için iyi niyetlede demiş olabilir.Kapanıp kapanmamak sizin isteginizle olur. KIrılmayın zamanla neler neler duyacaksınız bunlarla yıpratmayın kendinizi
bunu ancak kocan halleder canım
kocan ailesine diyecekki
karım açık onu bu şekilde kabullenin
kapanmak istediği zaman kapanır
buna kendisi karar verir
böyle söyledikten sonra
eminimki onlarda ısrar etmezler....
iş kocanda bitiyor
o zaman kulağını kapayacaksın bu söylemlere
her söyleneni kafaya takarsan daha çok başın ağrır
yada kayınbabanla kaynananla başbaşa konusacaksın durumu izah edeceksin
ben buyum beni bu şekilde kabul edin
kapanmak istediğim zaman kapanırım buna ben karar veririm de
kkonuda orda kapansın
neden rezil olduğunu düşünüyosun ki o densizlik etmiş tamam belki kapanmanı istediğini ima etmeye çalışmış ama çok ağır bir şekilde mesela sana da çok yakışır kızım filan dese neyse iyi niyetinden dersin bir daha öyle bir iması olursa benim nasıl giyindiğimi beni isterkende biliyordunuz ben böyleyim inşallah bir gün kapanırım ama bu ben istediğim zaman olur gibi kırmadan söyle daha nişanlısın dur bi evlen ne sorunlarla uğraşıyorsun gerçi inşallah bu sana dediği ilk ve son olur ama ben daha sorunsuz geçen bir evlilik görmedim Allah hepimize sabır versinmeraba arkadaşlar çok mutsuzum belki dertlerim sizin ki kadar büyük değil ama çok kırıldım ben 19 yaşımda nişanlıyım temmuz da düğünüm var nişanlımı çok sewiorum aramızda şu ana kadar hiç bi sorun olmadı ailesini de ne sewerim ne sewmem saygıda kusur etmem yüzlerine gülerim iyi davranırım. olaya geçeyim dün kaynanam kayınbabam ananemlere oturmaya geldiler bizde ordayız teyzelerim dayılarım onların akrabaları herkes orda cenazemiz vardı dedem vefat etmişti konu kapanma mevzusuna geldi teyzem yeni kapandı. kayınbabam teyzeme dedi ki maşallah pek güzel olmuşsun Allah hayırlara vesile eylesin dedi. hemen arkasına bana döndü. sen kıyamet alametleri nedir bilirmisin dedi erkeğin kadına kadının erkeğe benzemesi kadının vücudunu göstermesi kadının kot giymesi dedi ( üstümdede mavi tşört kolları uzun baya altımdada bol paça kotum var ) yani diyeceğim sen kıyamet alametisin günaha giriosun dedi. (ellerini baş parmağını bana doğru çevirerek ) hiç bi şey söylemedim sonucunda büyüğüm saygısızlık etmedim. bu sırada babam mutfakta sigara içioyordu Allah tan duymadı duysaydı çok kızardı. bende bugün olayı serkana anlattım o da babası için densiz terbiyesiz adam işte boşwer ben sana kapan demiorum boşwer sen onları dedi. ama yinede beni orada bütün akrabalarımın önünde rezil etti
sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım
bence burda kayınpederinizin size söylediği değil nişanlınızın babası için söyledikleri çok üzücü.kayınpederiniz sizin iyiliğinizi istediği için sizi uyarmak istedi.dini konular derin mevzulardır.burda bunu tartışmayacam.söylenecek yer ve zaman değildi belki ama konu açılmışken sizide uyarmak istemiş.ama bence siz kayınpederinizi değil nişanlınızı sorgulayın.babasına densiz terbiyasiz adam diyen acaba evlendikten sonra size hangi sözleri sarf eder onu düşünün.
neden rezil olduğunu düşünüyosun ki o densizlik etmiş tamam belki kapanmanı istediğini ima etmeye çalışmış ama çok ağır bir şekilde mesela sana da çok yakışır kızım filan dese neyse iyi niyetinden dersin bir daha öyle bir iması olursa benim nasıl giyindiğimi beni isterkende biliyordunuz ben böyleyim inşallah bir gün kapanırım ama bu ben istediğim zaman olur gibi kırmadan söyle daha nişanlısın dur bi evlen ne sorunlarla uğraşıyorsun gerçi inşallah bu sana dediği ilk ve son olur ama ben daha sorunsuz geçen bir evlilik görmedim Allah hepimize sabır versin
Agzindan küfür eksik olmayan biri nasil olur da baskalarinin girdigi günahi sorgulayabilir cok enteseresan ama bizim kanimizda var nedense kendi cöplügümüze bakmayip baskalarina kulp takmayi yada camur atmaya bayiliriz!!! Kayinpederine göre o zaman herkes günahkar..
Bence her koyun kendi bacagindan asilir, sonucta hayat senin hayatin nisanlin ile böylesi mevzularda sorun yasamiyorsan eger sen sadece önüne bak derim.
Burada insanların başka türlü dertleri varken sizin bu kadar önemsiz bi konuyu ağlayan suratlarla ifade edip akıl istemenize şaşırdım doğrusu! Tamam, akrabalarınızın içinde sizi rencide etmiş olabilir ama nişanlınız bu konuda size bi baskı uygulamadıktan sonra sorun ne??? Zaten olayı bu kadar büyüttüğünüze göre aldırma,boşver desek de kayınvalidenize ve kayınpederinize soğuk davranacağınız gayet belli.Ne dememizi bekliyorsunuz ki bizden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?