Kayınbabamın yaptığı

Benim K.babam elini öpmem için vermiyo bana günah diye ama aynı evin içine almak içinde çok ısrar etmişti bu ne perhiz ne lahana turşusu işi anlamıyorum bi türlü..

canım benm çok üzüldüm biz severek evleniyoruz benm nişanlım her zaman üstüme titrer. bende tek çocuk değilim ama ailemin ilk göz ağrısıyım insana gerçekten çok koyuyor seni çok iyi anlıyorum benm babam kotlarıma oje sürmeme giyinmeme hiç bi zaman kızmadı çünkü babamın başını eğdircek hiç bi şey yapmadım sınırımı biliyodum. elin adamının sana laf söylmesi daha baban karışmamışken çok koyuyor Allah yardımcın olsun canım inş düzelir senin kayınbabanda

O düzelmez eminim düzelmesinde beni ilgilendirmez lana laf söylemesinde.. ya o konuşur konuşur ben kapımı kapatırım evime girerim önemli olan evin içindeki huzur eşimde bana sadece haklısın diyo ötesi yok yine her hafta sonunu onlarla geçiriyoruz yine benim bireysel hiçbir planım yaşantım olmuyo çünkü eşim ailesine karşı hiçbir zaman ne bi tepki aldı nede sert bi tutumu oldu hep onlar yaptı konuştu etti biz sustuk eve gelincede haklısın ama lütfen uzamasın bu konu unut gitsin oldu...Bazen keşke diyorum ya keşkeeee ama eşimide çok seviyorum sadece olaylar kendisinden soğutuyo

Kayınpederinizin yaptığını hoşgörmek elbetteki mümkün değil, kırılmakta, gücenmekte haklısınız. Orası bu konuyu konuşmanın yeri değildi. zamanı hele hiç değildi. Kaldı ki sizin kapanmanızı istese bile (ki buna hakkı yok )bunu daha yumuşak bir ifadeyle dile getirebilirdi. Lakin ben nişanlınızın babası için sarfettiği sözlere çok üzüldüm. Bir evladın(kız yada erkek farketmez )kendisini büyüten yetiştiren anne babasına bu şekilde densiz terbiyesiz demesi hiç hoş değil. Erkekler neden böyle olurki hiç anlamam, daha 2 günlük kız için (lütfen üzerinize alınmayın genel konuşuyorum) anne babasını dakikasında karalayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…