Bende 7aylık evliyim beni ailesi görüp beğenmiş sonra anlaştık sevdik evlendik.Açık olarak görüp beğendiler ve istediler 1yıl nişanlı kaldık ve düğün oldu.Düğünün ertesi haftası kayınbabam bana artık kapanacaksın babanın evindeki düzen bitti bu topluma uyacaksın senin günahların benim üstüme dedi işaret parmağını sallayarak..herşey zamanla dedim ve ondan sonra sürekli kapanmalısın tarzında ufak söylemlerde bulundu cvp dahi vermedim ve evliliğimin 2. ayında senin bize karşı olan saygın falan hiç gözümde değil senin bende hiç değerin yok gözümde hiç bir kıymetin yok dedi.. tabi eşim bu ara baba kapansada saygısız olsa kapansada terbiyesiz olsa dahamı iyi dedi ben ağzımı dahi açamadım bu bana çok koydu ben evin tek kızıyım el bebek büyüdüm babam bi damla göz yaşıma bile kıyamazdı şimdi benim o kıymetli babama kayınbabam düğünün ardından sen evimize karışma ailemize karışma dedi halbuki hiç karışmamışken benim hakkımı savunacakken...Çok üzüldüm bu 7 ayda çok yıprandım ama kapanacağım varsada içimden alıp götürdü bu olaylar sadece bunlar değil daha neler ver neler anlatsam buraya sığmaz...