Kayinbiraderime alinan ev

Yanlış düşünüyorsun daha sen piyasada yokken olan mevzu seni ilgilendirmez o zaman durum onu getirmiş bu zaman da bunu kısacası bence senin yada kızının hakkının yendiği bir durum yok. Artı bu tip şeylerde bir haksızlık varsa ilahi adalet onu dengeler emin ol

Evet o da kendisine haksizlik yapildigini dusunuyor. Sonucta biz kirada otururken esime alirken destek olduklari evin kirasini almaya devam ettiler. İhtiyaclari da yoktu ama pesinat odediler diye esim geri odemek icin kirayi talep etmedi.

Esiniz kendi talep etmemis ve geri ödemek istemis,simdi mi iceriyor. Ilginc.

Evet o da kendisine haksizlik yapildigini dusunuyor. Sonucta biz kirada otururken esime alirken destek olduklari evin kirasini almaya devam ettiler. İhtiyaclari da yoktu ama pesinat odediler diye esim geri odemek icin kirayi talep etmedi.
o zaman isteseydi eşiniz bende kiracıyım burayı ödeyeceğim deseymiş zamanında
eşiniz talep etmedi diye imkanları varken kaynına ev almayacaklar mı?
denge nasıl kurulmalıydı sizce :) ona da %70 ini verip geriye öğrenci adama kredi mi çektireceklerdi (nasıl olacaksa)
hem kayın onlarla oturmayacak mı yine kirasını alacaklar

En mantıklı yorum. Bence de hak geçer ama onların parası.

Başınızı sokacak eviniz var - ki çocukları olması ev almayı mecbur kılmıyor insanlara- şükredeceginize kalkmış kızıniza gelecek paranın hesabını yapıyorsunuz.

Çok bulmaktan bunlar. Daha bugün 800 tl kira verdim. Başımı sokacak evim olsa, hele ki bunu ailelerin yardımı ile almış olsam hem ömür boyu minnet duyar hem kria veren insanları düşünür sukrederdim.

Bana ve çocuğuma ait olmayan bir paradan hak iddia etmezdim.

Evet bencede ortada bir haksızlık var iki evladınada aynı muamelede bulunması gerekirdi en azından bir kısmına peşinAtina yardım edebilirlerdi ama kendileri suan hayatta oldukları için paralarını istedikleri yere kullanabilirler acaba yaptıklarının farkindalarmi yoksa eşitmi davrandiklarini dusunuyorlar

Bakın annem de sizin yaptığınızı yaptı yıllarca ki hala yapıyor ve hiç de doğru yaptığını düşünmüyorum, eşinizin ailesi ile olan para ilişkisi sizi hiç alakadar etmez, hele ki kızınızı düşünüyorum diyorsunuz ne alaka yahu? Kv-kp kendi çocuklarına yapar yapmaz bu da sizi bağlamaz. Bu konuyu burda kapatın ve asla tek kelime etmeyin ne eşinize ne ailesine, sinek küçük ama mide bulandırır çünkü. Adınız paragöz geline çıkmasın.

[/QUOTE]
Hic bir fikrim yok ama farkindalardur herhalde.

Bir de şöyle düşünün, eşiniz erkek kardeşine göre epey büyük, zamanında okumuş eli ekmek tutmuş, anne babası da kazancını çar çur etmesin en azından bir ev sahibi olsun diye maaşını borca bağlamış ki bence iyi yapmışlar, 12 yıl kirasını onlar almış olsa da sıkıştığında başını sokacağı bir evi var, aslında böyle yaparak eşinize sorumluluk duygusu da vermişler takdir etmek lazım, emeksiz yemek olmadığının bilincine varmış sorumluluk sahibi bir eşe sahip oldunuz böylece, kayınbiraderinizse hala öğrenci, eli ekmek tutmuyor henüz, kayınvalide kayınpederin de yaş kemale ermiştir, Allah gecinden versin pat diye ölseler küçük oğlumuz kimseye muhtaç olmasın, bir evcağızı olsun oturur ya da kiraya verir, bizim de gözümüz açık gitmez diye düşünmüşlerdir.

Sonuçta bu çocuk ne zaman mezun olacak da ne zaman iş bulacak, yarına çıkacağımızın garantisi yok, bir evlatlarını ev sahibi yaparak hayatını garanti altına almışlar, küçük oğullarının da hayatını ölmeden garanti altına almak istemişlerdir, öyle ya da böyle 2 evlatları da ev sahibi oldu anne babaları sayesinde, gizli kapaklı da yapmamışlar, eşinize söylemişler, o da evlat bu da evlat, tümüyle ömür geçiyor ya ölürsek bu çocuğun hali nice olur kaygısıyla hareket etmişler, o yüzden bence haksızlık gibi düşünmeyin.

buyuk çoğunluğu aılede zaten.e kirayıda alıyosnuz 0/0 30 luk kısmı.ayrıca sen bekarken olan bırsey hak iddia edemezsınız.

Ya merakımdan soruyorum
Böyle düşünmekten utanmıyor musunuz?

Size ait olmayan içinde zerre emeğiniz olmayan bir para ve hak iddia ediyorsunuz
Sonra da paragöz değilim diyorsunuz
İyi ki değilsiniz!

Yapmayın !

O insanlar daha ölmemiş hayattalar kazançlarını da istedikleri gibi değerlendirirler
Haksızlık edilirse de bunu da çekerler

Ama kızınızın ve sizin hakkınız yenmiyor öyle bir saçmalık yok yani!

Guzel yorumun icin tesekkur ederim Mune . Burda insanlara yanlis mi dusunuyorum haksiz miyim diye sordum, sonucta insaniz. Ama haddini asan, hakarete varan yorumlar oldu ki atesli bir sekilde karsimda duranlarin cogunun da benzer durumlarda yazdiklarinin tam tersi davranacaklarina eminim. Rica ederim konuyu yorumlara kapatabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…