Kayınbiraderimin çocuğuna bizim

sakl_dusler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
46
-137
1
32
Evlendikten sonra değil ama zaman geçince hiç doğum günü kutlamayan ben, doğum günü kutlama başladım. Bizim de 1 yaşında evladımız var. Kayınbiraderimin de aynı yaşta oğlu var doğum günleri aynı güne denk geliyor güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ikisi için. Fikir verirmisiniz

Bu tür ortaklaşa kutlamalara tek başınıza karar vermeyin, karşı taraf istese bile ben tek başıma organize edememem deyin. Yarın kimse beğenmez ihale size kalır. Kolay değil pasta, fotoğraf çekimi, müzik vs. ayarlamak.

Çocuğun anne babasının fikrini aldınız mı?

Başlıktan ve ilk cümleden hiçbir şey anlamadım. Ben olsam bebeğimin doğum gününü çekirdek ailemle kutlamak isterdim ama birlikte yapmak istiyorsanız eltinizle birlikte hazırlık yapıp piknik organize edebilirsiniz. Mekan tutmak masraflı olmaz dersenizde bir cafede kutlayın.

Ay ne gereksiz
Bir başkasının çocuğuna doğum günü hazırlamak. Sanki anası babası yokmuş gibi.

Herkes kendi çocuğu için uğraşsın belki o kadının da planı var ay ne gerek var ya çok paranız varsa yetim çocuklara pasta alın

Genelde çok plan yapmazlar evcimenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…