- 29 Nisan 2025
- 46
- -137
- 1
- 32
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Aa eltinin çocuğu değil pardon ama kayınbiraderin çocuğu karıştırmışsınEltinize söyleyip fikir aldınız mı? Belki kendisi beraber kutlamak istemeyebilir .
Bu tür ortaklaşa kutlamalara tek başınıza karar vermeyin, karşı taraf istese bile ben tek başıma organize edememem deyin. Yarın kimse beğenmez ihale size kalır. Kolay değil pasta, fotoğraf çekimi, müzik vs. ayarlamak.Evlendikten sonra değil ama zaman geçince hiç doğum günü kutlamayan ben, doğum günü kutlama başladım. Bizim de 1 yaşında evladımız var. Kayınbiraderimin de aynı yaşta oğlu var doğum günleri aynı güne denk geliyor güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ikisi için. Fikir verirmisiniz
Çocuğun anne babasının fikrini aldınız mı?Evlendikten sonra değil ama zaman geçince hiç doğum günü kutlamayan ben, doğum günü kutlama başladım. Bizim de 1 yaşında evladımız var. Kayınbiraderimin de aynı yaşta oğlu var doğum günleri aynı güne denk geliyor güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ikisi için. Fikir verirmisiniz
Hayır çünkü supriz adı üstündeÇocuğun anne babasının fikrini aldınız mı?
Genelde çok plan yapmazlar evcimenlerEltiyle anlaştıysanız onunda rızası varsa birlikte alınmış bi kararsa olabilir .
Ama eğer süpriz yapmak istiyorsanız onlara, bir önceki yada ertesi günü yapın..
tam gününde yapmayın kendi planları olabilir o güne dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?