- 29 Nisan 2025
- 46
- -137
- 1
- 32
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Sorma yaa piyango oldu resmenİki elti aynı sene aynı gün bebek mi doğurur ya
Hanımefendicim neden kötü niyetli düşünüyorsunuzAy ne gereksiz
Bir başkasının çocuğuna doğum günü hazırlamak. Sanki anası babası yokmuş gibi.
size vazife olmayan şeylere bence karışmayın.Supriz yapıp her şeyi hazirliycam neden bu kadar sorun yaptınız ki illa annesinin haberi mi olmalı? Onlara da supriz hazirliyorum
Onu da yaparım mesele o değil ki neden kötü düşünüyorsunuzHerkes kendi çocuğu için uğraşsın belki o kadının da planı var ay ne gerek var ya çok paranız varsa yetim çocuklara pasta alın
Ne yaptım kisize vazife olmayan şeylere bence karışmayın.
Aile içinde olacakBaşlıktan ve ilk cümleden hiçbir şey anlamadım. Ben olsam bebeğimin doğum gününü çekirdek ailemle kutlamak isterdim ama birlikte yapmak istiyorsanız eltinizle birlikte hazırlık yapıp piknik organize edebilirsiniz. Mekan tutmak masraflı olmaz dersenizde bir cafede kutlayın.
Haberi yokÇocuğun annesi ne düşünüyor bu konuda?
Tabii ki bu güzel bir şey. Ona harika bir hediye alabilirsiniz ama o günü belki kendileri baş başa kutlamak isteyebilirler. En azından anneye danışın derim.Ne yaptım kikendi evladım gibi gördüm o çocuğu da
Yok canım sadece suprizKarşılığında beklentiye girmeyecekseniz yapın sürpriz bi şey olmaz.
Çok nadir sanmıyorumTabii ki bu güzel bir şey. Ona harika bir hediye alabilirsiniz ama o günü belki kendileri baş başa kutlamak isteyebilirler. En azından anneye danışın deri
Yine de sormalısınız ama böyle kendi başınıza başka bi aile adına karar veremezsinizGenelde çok plan yapmazlar evcimenler
Savaş yok aşk olsunEltilerin savaşı
Yok canım benim o benim gibi değil evde oturmayı seviyoYine de sormalısınız ama böyle kendi başınıza başka bi aile adına karar veremezsiniz
Bilmiorum bazen yeri geliyor insan modu düşük olup adım atmak yataktan çıkmak istemediği gün oluyor . Ters bir anına Deng gelip sonra ters tepki almayınYok canım benim o benim gibi değil evde oturmayı seviyo
YOk artikkk o kadar hazırlık yapıp supriz yapcam bı de laf mı etcekBilmiorum bazen yeri geliyor insan modu düşük olup adım atmak yataktan çıkmak istemediği gün oluyor . Ters bir anına Deng gelip sonra ters tepki almayın
Benım haberim olmadan yapılan hıc bıseyden sorumluluk duymam ben kendı adıma .ayrıca süpriz çocuk ıcın yapılacak ailenin haberi olmasını nie istemıyorsunuzYOk artikkk o kadar hazırlık yapıp supriz yapcam bı de laf mı etcek
Ben anlayamıyorum iyi niyetle biri size supriz yapsa ona kötü bakamazsiniz kiBenım haberim olmadan yapılan hıc bıseyden sorumluluk duymam ben kendı adıma .
Böyle bir süpriz bana yapılsa hoşuma gitmezdi. Kendi çocuğumun doğum gününü hele ki ilk doğum gününü başka bir çocukla paylaşmak istemezdim. Belki sonraki yaşlarda olabilir.Supriz yapıp her şeyi hazirliycam neden bu kadar sorun yaptınız ki illa annesinin haberi mi olmalı? Onlara da supriz hazirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?