Kayınbiraderimin çocuğuna bizim

Düzeltiyorum kendi yakınlarımı da.
İlk doğum gününü başka bir çocukla kutlamak hoşuma gitmezdi. Fakat diğer bir gün beraber kutlanabilir. Ya da diğer yaşlarda.

Ortak özel gün hiç sevmem ben ya

Siz ne kadar iyi niyetli yaklaşsanızda sizinle birlikte kutlamak istemeyebilirler.İlk doğum günü çocuğun ve anne baba içinde özel bir gün.Ertesi gün yapabilirsiniz illa sürpriz olmasını istiyorsanız.Kusura bakmayın ama evde oturmayı seven insanlarda çocukları için organizasyon yapabilirler bu fikirleri ve beğenileri olmadığı anlamına gelmez.

Aranızdaki ilişki şekli önemli öncelikle.
Bir de şu var eğer sadece kendi ailenizle bir kutlama yapacaksınız olabilir böyle bir sürpriz ama işte eltinizin arkadaşları ailesi vs vs onun tek başına kutlama yaptığında davet edeceği kişileri davet ederseniz şahsen ben olsam hoşuma gitmezdi. Ortak yapılan şeyleri çok sevmem ördek ailesi gibi yaşamak çok hoşuma gitmez bu benim düşüncem ama dediğim gibi aile ilişkiniz ile alakalı.

Onu da yaparım mesele o değil ki neden kötü düşünüyorsunuz
İyi niyetle bile yapmayın, çok istiyorsanız bir hediye alın verin. Dışarı çıkmaktan hoşlanmıyor deyip üstüne dışarıda organizasyon yapmak da çok akıllıca.

YOk artikkk o kadar hazırlık yapıp supriz yapcam bı de laf mı etcek
Tabiiki laf edecek.basitleşeceksin gözünde,mesafesini geçeceksin.onun çocuğu senin değil.ne demek kendi çocuğun gibi görmek,göremezsin kan bağın bile yok.seninki resmen vıcıklık

YOk artikkk o kadar hazırlık yapıp supriz yapcam bı de laf mı etcek
Kusura bakmayın ama sizin hazırladığınız organizasyonu beğenmek zorunda mı. Bebeğinin ilk doğum günü. Belki sadece üçü çekirdek aile olarak kutlamak istiyor. Ayrıca ben de evcimen bi insanım ama kimse gelip de bebeğime kendine göre doğum günü planlasın istemem. Annesine danışın isterse ortak bi organizasyon yapın.

Belki onlar kendi çocukları icin bir organizasyon planlıyor haberiniz yok. Kendi çevrelerini arkadaslarini da dahil edecekler ne biliyorsunuz. Biz gelemeyiz planımız var deseler ne yapacaksınız. İlk yaş gününü beraber kutlamak istemeyebilir ki ben de istemem. Bunu sürpriz olarak degil emrivaki olarak görebilir. Kendi kendinize heveslenmissiniz ama sormadan adım atarsanız sürpriz değil hadsizlik yapmış olursunuz.
Cevaplarınızı gördüğüm kadarıyla size haklı olarak tepki verirlerse yapmayacaginiz demagoji de kalmayacak gibi. O yüzden habersiz bir işe kalkışmayın. Durduk yere huzursuzluk yaratmayın ailede.

Cok kotu fikir. Hem kendi cocugunuza haksizlik hem saygisizlik
Kadin muhtemelen sizden uzak duruyor ve hayatini yasiyor sizde bilmediginiz seyi yok zannediyorsunuz
... mis desinler sizi ovsunler diye mi niyetlendiniz? Dogurdugu cocugun ilk ozel gununu bir zahmet annesine birakin ve ayni zamand kendi cocugunuzu onemseyip ona plan yapin.

Hanımefendicim neden kötü niyetli düşünüyorsunuz
Kötü niyetli düşünmüyorum,herkesin haddini bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizden parti için fikir soran olmamış ki,neden ayağa kalktınız başkasının çocuğu için? Belki özel olarak aile içinde kutlayacaklar? Belki sizin tanımadığınız birilerini çağırıp kutlayacaklar? Siz o ailenin tüm çevresini tanıyor musunuz ki? Kimi davet edeceklerini biliyor musunuz ki bu işe giriştiniz? Ayy benim görümce de aynı sizin gibiydi,ilk yaş doğum gününü ben yapayım yeğenimin diye ortalara düştüydü,netice 10 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz

başka zaman bi sürpriz doğum günü yapsanız olur hatta çok da hoş olur ama o gün onlar da plan yapmışsa o zaman sıkıntı olabilir. Kesin olarak sor kutlayacaklar mı, planları var mı
Eğer kutlamayacaklarsa bence yapılmasında bir sorun yok. Benim hoşuma giderdi

Böyle bir süpriz bana yapılsa hoşuma gitmezdi. Kendi çocuğumun doğum gününü hele ki ilk doğum gününü başka bir çocukla paylaşmak istemezdim. Belki sonraki yaşlarda olabilir.
Normalde gitmezdi tabii ki ama art niyet de aramazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…