- 11 Nisan 2019
- 1.350
- 3.701
- 133
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Düzeltiyorum kendi yakınlarımı da.Ben de evcimenimdir fakat böyle bir şeyi kabul etmezdim. Çocuklarımın ilk doğum günlerinde organizasyon yaptım ve sadece eş ailesi değil kendi yakınlarını da çağırdım. Bence fikir danışın. Evcimen insanlar bile özel günleri planlamaz diye bir şey yok sonuçta.
siz bilirsiniz o zaman ne diyeyim . Eltinizi siz tanıyorsunuz iBen anlayamıyorum iyi niyetle biri size supriz yapsa ona kötü bakamazsiniz ki
Ortak özel gün hiç sevmem ben yaEvlendikten sonra değil ama zaman geçince hiç doğum günü kutlamayan ben, doğum günü kutlama başladım. Bizim de 1 yaşında evladımız var. Kayınbiraderimin de aynı yaşta oğlu var doğum günleri aynı güne denk geliyor güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ikisi için. Fikir verirmisiniz
İyiymişHaberi yok
İyi niyetle bile yapmayın, çok istiyorsanız bir hediye alın verin. Dışarı çıkmaktan hoşlanmıyor deyip üstüne dışarıda organizasyon yapmak da çok akıllıca.Onu da yaparım mesele o değil ki neden kötü düşünüyorsunuz
Tabiiki laf edecek.basitleşeceksin gözünde,mesafesini geçeceksin.onun çocuğu senin değil.ne demek kendi çocuğun gibi görmek,göremezsin kan bağın bile yok.seninki resmen vıcıklıkYOk artikkk o kadar hazırlık yapıp supriz yapcam bı de laf mı etcek
İyi niyetten ziyade instagrama foto koymak için yapıyor gibi görünüyorsunuzBen anlayamıyorum iyi niyetle biri size supriz yapsa ona kötü bakamazsiniz ki
Kusura bakmayın ama sizin hazırladığınız organizasyonu beğenmek zorunda mı. Bebeğinin ilk doğum günü. Belki sadece üçü çekirdek aile olarak kutlamak istiyor. Ayrıca ben de evcimen bi insanım ama kimse gelip de bebeğime kendine göre doğum günü planlasın istemem. Annesine danışın isterse ortak bi organizasyon yapın.YOk artikkk o kadar hazırlık yapıp supriz yapcam bı de laf mı etcek
Kötü niyetli düşünmüyorum,herkesin haddini bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizden parti için fikir soran olmamış ki,neden ayağa kalktınız başkasının çocuğu için? Belki özel olarak aile içinde kutlayacaklar? Belki sizin tanımadığınız birilerini çağırıp kutlayacaklar? Siz o ailenin tüm çevresini tanıyor musunuz ki? Kimi davet edeceklerini biliyor musunuz ki bu işe giriştiniz? Ayy benim görümce de aynı sizin gibiydi,ilk yaş doğum gününü ben yapayım yeğenimin diye ortalara düştüydü,netice 10 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruzHanımefendicim neden kötü niyetli düşünüyorsunuz
Bu kadar kişi kötü düşünmüyor gereksiz geliyor yaptığınız. Yetim çocuklara pasta için teşekkürler şimdidenOnu da yaparım mesele o değil ki neden kötü düşünüyorsunuz
bence haber vermeye gerek yok. nedir yani anne olmuş çocuğu bir yaşına gelmiş. Eltisi nasıl isterse öyle kutlar , ahahaa delirirsin, rahatlığa bak.Haberi yok
Normalde gitmezdi tabii ki ama art niyet de aramazdimBöyle bir süpriz bana yapılsa hoşuma gitmezdi. Kendi çocuğumun doğum gününü hele ki ilk doğum gününü başka bir çocukla paylaşmak istemezdim. Belki sonraki yaşlarda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?