- 23 Ağustos 2019
- 760
- 2.028
- 113
- 36
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Kim grup kurmuş. Ne yazmış gruba anlamadım orayıAynen öyle.
Zaten pekçok kez boşanmadan döndük. Bu sefer yine okkalı bir kavga ettik. Aile grubu kurmuş haspam annelerimizi babalarımızı gruba ekleyip mağdur edebiyatı yapmış. Herkese döktüm içimdekileri, boşuyorum oğlunuzu dedim.
Malesef. Eşim de kabul ediyor hemen ve bana 4 ay söyleyememiş, ben de bayramda kadınlar meclisinde öğreniyorum.
Aynen öyle tabii hemen yapayım kardeşim için demiş. Kardeş üvey kardeş ve bunlar 7 kardeşler; kardeşler arası ayrım var benim bu kardeşim kıymetli diyor. Ben de kardeşler arası ayrım yaptın, gelinler arası ayrım yaptın, ilerde de çocukların arası ayrım yaparsın boşuyorum seni dedim.
Aynen öyle.
Kabul etmedim, bu sefer annesine babasına da söyledim yıllardır içimde birikenleri döktüm boşuyorum oğlunuzu, çocuklarımın rızkını yedirmem dedim.
Bana kalsa i zaten bilezik yapardım kardeş diye.
Aynen artık tak etti boşuyorum dedim. Ğekçok kez boşanmadan döndük eşimin siniri dengesizlikleri yüzünden ama bu sefer tamam artık.
Aynen öyle.
Zaten pekçok kez boşanmadan döndük. Bu sefer yine okkalı bir kavga ettik. Aile grubu kurmuş haspam annelerimizi babalarımızı gruba ekleyip mağdur edebiyatı yapmış. Herkese döktüm içimdekileri, boşuyorum oğlunuzu dedim.
Malesef. Eşim de kabul ediyor hemen ve bana 4 ay söyleyememiş, ben de bayramda kadınlar meclisinde öğreniyorum.
Aynen öyle tabii hemen yapayım kardeşim için demiş. Kardeş üvey kardeş ve bunlar 7 kardeşler; kardeşler arası ayrım var benim bu kardeşim kıymetli diyor. Ben de kardeşler arası ayrım yaptın, gelinler arası ayrım yaptın, ilerde de çocukların arası ayrım yaparsın boşuyorum seni dedim.
Aynen öyle.
Kabul etmedim, bu sefer annesine babasına da söyledim yıllardır içimde birikenleri döktüm boşuyorum oğlunuzu, çocuklarımın rızkını yedirmem dedim.
Bana kalsa i zaten bilezik yapardım kardeş diye.
Aynen artık tak etti boşuyorum dedim. Ğekçok kez boşanmadan döndük eşimin siniri dengesizlikleri yüzünden ama bu sefer tamam artık.
Var, KKda bile var. Hatta ben de çok şaşırıyorum ama okumuş etmiş eli ekmek tutanlardan bile var.Ayy hala şu kadar gram istiyorum illa da olsun diyen gelin adayı var mı. Evlerden Irak
İsteyenlerin şeyi altından galibaVar, KKda bile var. Hatta ben de çok şaşırıyorum ama okumuş etmiş eli ekmek tutanlardan bile var.
En büyük argüman da şey; isteyince kıymetli oluyorsun
hiçbir şey istenmemesine çok katılmıyorumVar, KKda bile var. Hatta ben de çok şaşırıyorum ama okumuş etmiş eli ekmek tutanlardan bile var.
En büyük argüman da şey; isteyince kıymetli oluyorsun
Hanımlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kendi düğünüm 9 yıl önce oldu. Damat tarafından çöp bile istemedim, düğün masrafımızı ve eşyalarımızı tamamen kendimiz yaptık. Bana dediler ki kızım altın istersen kocan kredi çeksin alın ödeyin, tabii ki istemedim kendi altınımı kendim ödemek saçmalık tabii.
Bu süre içinde benim tek kardeşim evlendi, ince bir bileklik yaptık maddi durumumuz çok muhteşem değildi. Eşimin de üvey kızkardeşi evlendi, o zamanın parasıyla iyice bir nakit yardımı ve yarım altın yaptık. Şimdi eşimin diğer erkek üvey kardeşi evleniyor. Ve benim taa 4 ay sonra duyduğum üzere, gelin hanımın istediği 80 gram bileziğin bir tanesini biz yapacakmışız, şu an 55 bin tl. Duyunca şiddetle karşı çıktım biz istanbulda 2 çocuk okutuyoruz binbir zorlukla, maaşlarımız iyi ve çocuklar özelde okuyor ama bu parayı kazanırken pekçok zorlukla kazanıyoruz; örneğin eşim çok sık yurtdışına gidiyor ben çocuklarla tek başıma kalıyorum yardıma gelen kimsemiz de yok.
Bizden 55 binlik altın istemelerini çok anormal buldum ve aile kavgası çıktı. Haklı mıyım haksız mı?
aa adam vermeye okey yaniBoşa kızım ya. Hani hastalık olur, verir parayı. Ama kocan ne kadar enayi, ne kadar aileci birisi. Sana yazık, çocuklarının geleceğine yazık. O bileziği isteyip, kabul edene de zehir zıkkım olsun. Azıcık düzgün insanlar olsalar istemezlerdi.
Bana da istemek saçma geliyor. Çok cinsiyetçi bir sey. Neden erkek tarafı kız tarafına altın taksin ki? Erkek bir hizmet mi satın aliyor? Mal miyim ben? Evlilik iki tarafı da mutlu edecek bir şey. Neden biri daha avantajliymis gibi dezavantajlı tarafa maddi yardım yapsın ki?hiçbir şey istenmemesine çok katılmıyorum
yani ben onu istemem ben bunu istememden ziyade gönüllerden ne koparsa o benim için
ama böyle gram gram hesaplayıp rakam söyleyen kadınlar direkt kendini pazarlıyor gibi benim gözümde
kimse kusura bakmasın
Bu ara hasta evde yatıyorum banlanmasam iyi olur, oyalanıyorum, içimden geçenleri cherry dile getiriyorÖnceki mesajımı geri alıyorum kocana salakmış, isteyenler değil salak kocan suçlu. Ben boşuyorum seni, boşandıktan sonra kredi çek al mal değneği de geç o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?