- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Ben karşı çıktıkça eşim beni suçladı paragözsün bilmemne falan diye, bu yüzden kavga ettik zaten o yüzden onay aradığım doğru; içimi soğutmak istiyorum haksızlıkla suçlandığım için haklı olduğumdan emin olmak; göremediğim bir problem var mı diye danışmak istiyorum.
Sessiz kalmak değil tenezzül etmedim, ailem zengin, benim ve eşimin işi var ne istiycem milletten.
Daha nelerHanımlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kendi düğünüm 9 yıl önce oldu. Damat tarafından çöp bile istemedim, düğün masrafımızı ve eşyalarımızı tamamen kendimiz yaptık. Bana dediler ki kızım altın istersen kocan kredi çeksin alın ödeyin, tabii ki istemedim kendi altınımı kendim ödemek saçmalık tabii.
Bu süre içinde benim tek kardeşim evlendi, ince bir bileklik yaptık maddi durumumuz çok muhteşem değildi. Eşimin de üvey kızkardeşi evlendi, o zamanın parasıyla iyice bir nakit yardımı ve yarım altın yaptık. Şimdi eşimin diğer erkek üvey kardeşi evleniyor. Ve benim taa 4 ay sonra duyduğum üzere, gelin hanımın istediği 80 gram bileziğin bir tanesini biz yapacakmışız, şu an 55 bin tl. Duyunca şiddetle karşı çıktım biz istanbulda 2 çocuk okutuyoruz binbir zorlukla, maaşlarımız iyi ve çocuklar özelde okuyor ama bu parayı kazanırken pekçok zorlukla kazanıyoruz; örneğin eşim çok sık yurtdışına gidiyor ben çocuklarla tek başıma kalıyorum yardıma gelen kimsemiz de yok.
Bizden 55 binlik altın istemelerini çok anormal buldum ve aile kavgası çıktı. Haklı mıyım haksız mı?
Ben karşı çıktıkça eşim beni suçladı paragözsün bilmemne falan diye, bu yüzden kavga ettik zaten o yüzden onay aradığım doğru; içimi soğutmak istiyorum haksızlıkla suçlandığım için haklı olduğumdan emin olmak; göremediğim bir problem var mı diye danışmak istiyorum.
20 gramını biz alacakmışız.
Her ailede böyle enayi mi desem reddedilmiş de kabul edilmek için yaltaklanan mı desem bir evlat illaki oluyor. Aksi gibi bunu fark etmiyorlar da. İnsan kendine yapılanı hatırlamaz mıBen karşı çıktıkça eşim beni suçladı paragözsün bilmemne falan diye, bu yüzden kavga ettik zaten o yüzden onay aradığım doğru; içimi soğutmak istiyorum haksızlıkla suçlandığım için haklı olduğumdan emin olmak; göremediğim bir problem var mı diye danışmak istiyorum.
Esinizin paragoz etiketi cok çirkin. Madem paragozsunuz sizi dirseklerinize kadar altınla mi donatmışlar, altiniza araba mi cekmisler?
Bu adamlar nankor. Calisip eve katkida bulunuyor, paranizi harciyosunuz en sonunda paragoz sıfatını duyuyorsunuz. Ne icin? El kizina takilacak 20gr bilezik icin. Yaziklar olsun
Çalışıp kazandığı parayı vermemenin adı paragöz olmuş. Çok sinir bozucu.
Sessiz kalmak değil tenezzül etmedim, ailem zengin, benim ve eşimin işi var ne istiycem millettenlHer kız bir değil. Konu sahibi sessiz kalmış olabilir ama belki diğer kız tuttuğunu koparan biri.
Bu kv ile gelin arasında.
Şaka gibi olan kvnin bu altını konu sahibinden istemesi
hepsi tabii ki. İstemedim kendim, onlar istersen kredi çekin dedi. Ben de zaten istemiyorum dedim yani.Karar verin zenginmisiniz yoksa durumunuz mükemmelmi değil?
Tenezzülmü etmediniz yoksa kendi altınınızı ödemek saçmalıkmı geldi?
Yazacağımı yazıp gruptan çıktım, yazılan var mı görmedim; kimse de beni aramadı. Eşim de eve gelmedi. Sanırım gerçekten artık bu iş bitti, bu saçmalıklar son buldu.Konu sahibi bravo sana
Yedirme hakkını asla.
Ne dediler sen böyle söyleyince biraz anlat içimizin yağları erisin..
Sessiz kalmak değil tenezzül etmedim, ailem zengin, benim ve eşimin işi var ne istiycem milletten.
Ben usulen birine en ufak bir hediye alırken dahi eşime danışırım. Ama o malesef ki kafasına göre yüksek meblağlar harcamaya karar verip bana danışmıyor bile. 9 yıldır kenara attığımız birikimimiz var; ben birşey isteyince ordan al diyor. Yılların birikimini dan diye yiyemiyorum ben de. O ise kendi maaşını bölüyor ayırıyor yollayacağını yolluyor.calisip 5 kurus eve harcamayacaksin, her isi adama yigacaksin. Oyle göze böyle kaş. Paragoz muymus? Ona uygun davraniyorum deyip parayi pulu kesecek konu sahibi
Git madem geline ortak ol dedim, kardeşinin yuvasını kurayım derken kendi yuvanı yıktın; şimdi gelinle ortak geçinirsiniz artık dedim.Gelinliği falan da siz alın ya 55 bin liralık bilezik az olmuş
İyi ettin hiç aklında soru işareti kalmasın. Şimdi o anası evine alıp baksın bakalım ogluna, sizin verdiğiniz kıymetin yarısını görecek mi anasından.Yazacağımı yazıp gruptan çıktım, yazılan var mı görmedim; kimse de beni aramadı. Eşim de eve gelmedi. Sanırım gerçekten artık bu iş bitti, bu saçmalıklar son buldu.
O kenardaki paraya da mukayyet ol, şimdi sinirden alır saklarBen usulen birine en ufak bir hediye alırken dahi eşime danışırım. Ama o malesef ki kafasına göre yüksek meblağlar harcamaya karar verip bana danışmıyor bile. 9 yıldır kenara attığımız birikimimiz var; ben birşey isteyince ordan al diyor. Yılların birikimini dan diye yiyemiyorum ben de. O ise kendi maaşını bölüyor ayırıyor yollayacağını yolluyor.
Ben usulen birine en ufak bir hediye alırken dahi eşime danışırım. Ama o malesef ki kafasına göre yüksek meblağlar harcamaya karar verip bana danışmıyor bile. 9 yıldır kenara attığımız birikimimiz var; ben birşey isteyince ordan al diyor. Yılların birikimini dan diye yiyemiyorum ben de. O ise kendi maaşını bölüyor ayırıyor yollayacağını yolluyor.
Anne babası küçükken ayrılmış, sonra hep sığıntı, besleme gibi muamele görmüş. Ne zaman evlendi kıymete bindi. Kıymete bindi dediğim de ilgi alaka başladı yani.Her ailede böyle enayi mi desem reddedilmiş de kabul edilmek için yaltaklanan mı desem bir evlat illaki oluyor. Aksi gibi bunu fark etmiyorlar da. İnsan kendine yapılanı hatırlamaz mıaileleri söz konusu olunca bu kadar mı salak oluyor koca adamlar bilmiyorum ya. Mevzu bilmem kaç paralık bilezik de değil. Kendisine ve eşine bu kıymet verilmemiş zamanında. Şimdi koşa koşa tibi bibicim tikirim himin diye geziyor fino gibi. Ağzına bir tane vurucan. Bir de sen paragözsün diyor
Ama burda komple suçlu sizsiniz . Niye aciyor biriktiriyorsunuz kiBen usulen birine en ufak bir hediye alırken dahi eşime danışırım. Ama o malesef ki kafasına göre yüksek meblağlar harcamaya karar verip bana danışmıyor bile. 9 yıldır kenara attığımız birikimimiz var; ben birşey isteyince ordan al diyor. Yılların birikimini dan diye yiyemiyorum ben de. O ise kendi maaşını bölüyor ayırıyor yollayacağını yolluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?