Kayınbiraderimin düğününde bizden istenen altın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence cok haklısınız. O yazdığım parodi örnekler sizinle dalga geçmek için değildi sakın yanlış anlamayın. Genel olarak bazi ailelerin ve eslerin sinir tanimazligi cok kotu yani ondan dolayı o şekilde yazdım. Zaten siz de tepkinizi gostermissiniz. Bence siz kendinize veya ailenize cat diye eşinizin onayi olmadan 55 bin harcayamazsaniz o da vermemeli.

Daha neler kimse başkasına bel bağlayıp düğün yapmasın, yardım etmek zorunda değilsiniz kesinlikle.

"Paragöz olsam zamaninda ailen istedigi gibi seni don lastigine kadar borca batirirdim. Istersen sende haddini bil." Derim böyle bir adama

20 gramını biz alacakmışız.

Değil 20 gramı, 1 gramı almak zorunda değilsin. Hiç böyle aptalca şey görmedim. Hastalık, sağlık gibi konuda ihtiyaç durumunda olan insanlar değiller. Kocan sana karşı çok saygısız, terbiyesiz birisi. Boşa şunu. Şimdi vır vır konuşuyor, aklı başına gelince paspas olur kapında.

Her ailede böyle enayi mi desem reddedilmiş de kabul edilmek için yaltaklanan mı desem bir evlat illaki oluyor. Aksi gibi bunu fark etmiyorlar da. İnsan kendine yapılanı hatırlamaz mı aileleri söz konusu olunca bu kadar mı salak oluyor koca adamlar bilmiyorum ya. Mevzu bilmem kaç paralık bilezik de değil. Kendisine ve eşine bu kıymet verilmemiş zamanında. Şimdi koşa koşa tibi bibicim tikirim himin diye geziyor fino gibi. Ağzına bir tane vurucan. Bir de sen paragözsün diyor

Esinizin paragoz etiketi cok çirkin. Madem paragozsunuz sizi dirseklerinize kadar altınla mi donatmışlar, altiniza araba mi cekmisler?
Bu adamlar nankor. Calisip eve katkida bulunuyor, paranizi harciyosunuz en sonunda paragoz sıfatını duyuyorsunuz. Ne icin? El kizina takilacak 20gr bilezik icin. Yaziklar olsun

Çalışıp kazandığı parayı vermemenin adı paragöz olmuş. Çok sinir bozucu.

Her kız bir değil. Konu sahibi sessiz kalmış olabilir ama belki diğer kız tuttuğunu koparan biri.
Bu kv ile gelin arasında.

Şaka gibi olan kvnin bu altını konu sahibinden istemesi
Sessiz kalmak değil tenezzül etmedim, ailem zengin, benim ve eşimin işi var ne istiycem millettenl
Karar verin zenginmisiniz yoksa durumunuz mükemmelmi değil?
Tenezzülmü etmediniz yoksa kendi altınınızı ödemek saçmalıkmı geldi?
hepsi tabii ki. İstemedim kendim, onlar istersen kredi çekin dedi. Ben de zaten istemiyorum dedim yani.

Konu sahibi bravo sana
Yedirme hakkını asla.
Ne dediler sen böyle söyleyince biraz anlat içimizin yağları erisin..
Yazacağımı yazıp gruptan çıktım, yazılan var mı görmedim; kimse de beni aramadı. Eşim de eve gelmedi. Sanırım gerçekten artık bu iş bitti, bu saçmalıklar son buldu.

calisip 5 kurus eve harcamayacaksin, her isi adama yigacaksin. Oyle göze böyle kaş. Paragoz muymus? Ona uygun davraniyorum deyip parayi pulu kesecek konu sahibi
Ben usulen birine en ufak bir hediye alırken dahi eşime danışırım. Ama o malesef ki kafasına göre yüksek meblağlar harcamaya karar verip bana danışmıyor bile. 9 yıldır kenara attığımız birikimimiz var; ben birşey isteyince ordan al diyor. Yılların birikimini dan diye yiyemiyorum ben de. O ise kendi maaşını bölüyor ayırıyor yollayacağını yolluyor.

Yazacağımı yazıp gruptan çıktım, yazılan var mı görmedim; kimse de beni aramadı. Eşim de eve gelmedi. Sanırım gerçekten artık bu iş bitti, bu saçmalıklar son buldu.
İyi ettin hiç aklında soru işareti kalmasın. Şimdi o anası evine alıp baksın bakalım ogluna, sizin verdiğiniz kıymetin yarısını görecek mi anasından.

O kenardaki paraya da mukayyet ol, şimdi sinirden alır saklar

Ya ailesine gonderebilir sorun yok. Ama tutupta bilezik yapma sozu veremez. Hele ki kendi ailrsinden bir destek gormediyse hic diyemez.
Herseyi gectim paragoz olayina takildim. Bunca yil sizin maasinizi biriktirirken iyiydi, maasinizla cocuklari okuturken iyiydi, simdi itiraz edince mi kotu oldunuz?
Siz buna ragmen paragozseniz oda kendini zengin aileye yamamış. Bu cumleyi ona kursaniz nasil sinir krizlerine girer degil mi?

Neyse siz ortak birikiminize goz kulak olun. Kafaya eser, alir parayi kalakalirsiniz

Anne babası küçükken ayrılmış, sonra hep sığıntı, besleme gibi muamele görmüş. Ne zaman evlendi kıymete bindi. Kıymete bindi dediğim de ilgi alaka başladı yani.

Ben arar önce 100 Gr bana takacaksiniz ben büyüğüm diye bağırır çağırırdim . Onlar taksın önce hiçbir şey takmamislar akla bak ne güzel . Adam öpecekler akıllarınca. O altınlar gelmezse torun goremezsiniz derim birde

Ama burda komple suçlu sizsiniz . Niye aciyor biriktiriyorsunuz ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…