Kayınbiraderimin düğününde bizden istenen altın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelin o bileziği kocasından ailesinden istemiştir de onlar size kakalıyor bence

Bu konu özelinde değil de şu ara bdvde konular hep "kocam böbreğimi cikarip organ mafyası kaynima hediye etmek istiyor. Kaynim mafya olduğu için işlerine yardımcı olmak istiyormuş. Senin böbrek iyidir diye bana baskı yapıyor. Kocamla bobregim arasında kaldım. Sizce ben mi bencilim?" Tarzı olmaya başladı.

Konu sahibi bravo sana
Yedirme hakkını asla.
Ne dediler sen böyle söyleyince biraz anlat içimizin yağları erisin..

"Annem küçüklüğümde beni kafese koyar kardeşlerime taşlattirirdi ve karşıma geçip gülerdi. Onları özel okulda okuttu ve beni sanayiye çırak verdi. Ben bu şartlar altında kendi kendime copten buldugum kitaplarla tusu kazanip beyin cerrahı oldum ve çok şükür kendi ailemi kurdum. Annem şimdi de aramış kardeşimin brazilan butt lift estetiği parasını vermemi istiyor yoksa seni evlatlıktan reddederim diyor. Benden istediği meblağ 250 bin artı kardeşimin bu operasyon icin brezilyada kalma masrafları. Annemi de kırmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?"

Sen altın istemedin diye diğer gelinde istemeyecek diye bi kural yok. O tabiki talep edebilir.
Kayınvalide konu sahibine nasıl altın istiyorsan kredi çekin ödeyin demişse bu geline de aynısını diyecekti. Yok demiyorsa da kendisi bir şekilde alacak. Hem böyle bir söz et hem de sonra para iste bu ne yüzsüzlüktür

İstediğinizi takarsınız. Onlara ne ki? Ayrıca üvey kardeşten kastınız anne ve baba farklı ise sizi ne kadar ilgilendirir ki? Kan bağı bile yok. Kan bağı bile olsa yabancıya ait olacak şeyi almam da. Damada harcarım paramı.

Bu tarz yazanlar kendini burada övdürmek için öyle yazıyor. Küçükken goremedigi taktiri arıyorlar. Yoksa kendisi de farkında olmaz olur mu.

Her kız bir değil. Konu sahibi sessiz kalmış olabilir ama belki diğer kız tuttuğunu koparan biri.
Bu kv ile gelin arasında.

Şaka gibi olan kvnin bu altını konu sahibinden istemesi

Bu tarz yazanlar kendini burada övdürmek için öyle yazıyor. Küçükken goremedigi taktiri arıyorlar. Yoksa kendisi de farkında olmaz olur mu.

Bence de onay arıyorlar yani mantık olarak hak verseler de rahatlamak için onay aradıklarını düşünüyorum bence bu aileler yıllarca bu insanlari o kadar sömürmus ki suçlu hissetmemek için burda biz de bildikleri şeyleri söyleyince psikolojik olarak rahatladiklarini düşünüyorum aslında... ama konu sahibi özelinde demedim aslında konu sahibi zaten tepkisini vermiş de çağrışım yaptı

Ben karşı çıktıkça eşim beni suçladı paragözsün bilmemne falan diye, bu yüzden kavga ettik zaten o yüzden onay aradığım doğru; içimi soğutmak istiyorum haksızlıkla suçlandığım için haklı olduğumdan emin olmak; göremediğim bir problem var mı diye danışmak istiyorum.

Her kız bir değil. Konu sahibi sessiz kalmış olabilir ama belki diğer kız tuttuğunu koparan biri.
Bu kv ile gelin arasında.

Şaka gibi olan kvnin bu altını konu sahibinden istemesi
Sessiz kalmak değil tenezzül etmedim, ailem zengin, benim ve eşimin işi var ne istiycem milletten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…