Kayınbiraderimin düğününde bizden istenen altın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadaaaaaaaaar haklısınız ki, sakın böyle bir harcama yapmayın. Tıpkı size dendiği gibi müstakbel koca kredi çeksin alsın gelinine altınını. Belli ki gelin dişli, anne baba da böyle bir harcamayı mecbur yapacaklar, bi kısmını size yıkmaya çalışıyorlar. Gelinin haberi bile yoktur sizden istendiğinden muhtemelen.

Haklısın. Esin ne diyor ?

Siz kendiniz alın altininizi demişler size. O zaman diğer gelin hanım da altınını kocasının çekeceği kredi ile alsın. Bence sizlik bir durum yok

Biliyorsunuz altınlar geline bağış sayılıyor..55 bininizi neden bagisliyorsunuz ki ..o dönem bitti artık, herkes kendi emeğiyle alacağını alıyor..80 gr altın bilezik istemek nedir yaa..

80 gram bilezik 55 bin değil sanırım yanlış hesapladınız yanılmıyorsam 150 bin civarı filan en az . Ki bir şey istiyorsa kv kip den ister gelin, ne alaka eltiden kayinçodan istemek , ben inadına çeyrek altın takarım bu hadsizlik karşısında kocası kredi çeksin alsın, bana garip gelen kv kp söylüyorsa size bunu söylemeye nasıl cesaret ediyorlar onu da geç insan söylemeye utanır,ne görgsüüzmüş gelininiz. Ay bilmiyorum ben çok kurulurum belki takmam hiçbir şey bile durumum kötü der geçerim :)

Bence 20 gramlık dört bilezik yani toplam 80 gram takılacak. Konu sahibinin eşi birini takmayı kabul etmiş. Ben bu şekilde anladım.

Bence 20 gramlık dört bilezik yani toplam 80 gram takılacak. Konu sahibinin eşi birini takmayı kabul etmiş. Ben bu şekilde anladım.
Hımm o kısmı anlamamış olabilirim ,55. Binlik kadarını siz yaptırın demeye getirmiş olabilirler sanırım ,olabilir. Ne ayıp ya milletin takısına karışmak cidden ne hadsiz

Yabanci bir aileye gelin gitmiş biri olarak şunu söylemek boynumun borcudur:
dikkat edin o aile sizi tirtiklamasin.
Nişanlin nereli bilmiyorum ama avrupa genelinde türkleri tirtiklamak cok yaygin (evlilik icinde).
Kücük kücük igrenc hesap yapmalarida cabasi.
Mesela Noel yemeğine eş ailesin evine gidip, iki haşlanmiş patates bir parca tavuk icin kişi başi 50 Euro istemeleri ama sizin evinizde catlayana kadar yiyip, eve paket yaptirip sirita sirita türkler cok misafirperver demeleri vs.
Ben asla misafirin yediğine takilmam ama belirli bir zaman sonra yapilan kücük heseplar miğde bulandiriyor.

Biliyor musun benzer hikayeleri ben de duydum. Misafirliğe gelen kişiden yemek parası alanlar varmış . Bir arkadaşım öğle molasında iş arkadasina muz ikram etmiş, arkadaşı bozuk para vermiş muz için evlerden ırak, o kadar uzak ki bizim türk alışkanlığımiza.
Benim sevgilimin (henüz daha nişanlim değil,niyet ettik sadece) babasıyla aynı ülkede olmayacağız, birkaç yılda bir anca görürüm adamcağızi. Bir dahaki yaza çağırmayı düşünüyoruz. Onda da biletleri zaten biz alırız, biz yedirir içirir, ağırlar, şehir şehir gezdirir, göndeririz. Onun dışında dünyada başka kimsesi yok, annesi kardeşi amcasi teyzesi nenesi falan

O yüzden sevgilimin evini tutup, dekore edip, her şeyini satın alıp ailemle tanistiracagim ki bir şey almak durumunda kalmasinlar.

Lütfen bunu sevgili iken yapma, paranı biriktir nikahını kıy sonra yap

Malesef iş çok büyüdü. Tüm geçmiş serildi. Akşam beni kışkırtıp kışkırtıp bana hakaretler ederek çocukların üstüne saldı. O anlarda videomu çekip ailelere gönderdi bakın çocuklarına eziyet ediyor diye. Çocuklarıma babanız sizi de beni de sevmiyor diye ağladım. Çocuklar da ağladı, o da bunları videoya çekti ailelere attı bakın çocukların huzurunu nasıl bozuyor diye. Hep böyle yapıyor malesef. Türlü türlü hakaretler edip beni videoya çekiyor, o sırada ben kendime engel olamazken çocuklar da bana kinleniyor bizim huzurumuzu sen bozuyorsun diye. İnşallah büyüdüklerinde anlayacaklar beni. Eşimin beni aldattığına dair arkadaşlık sitelerinden gelen mesajlar var elimde. Karşılıklı mesajlaşılmış, inkar ediyor spam mail diyor. Önceki senelerde beni darp ettiğinin görüntüleri de var. Hepsini ailesine gönderdim ama malesef anlayacak hak verecek kapasitede değiller. Aynı sebeplerle abisi boşandı, aslansın kaplansın dediler yanlarına aldılar. Sinirden kendimi yiyeceğim artık o kadar çiğ bir adam ki.

çocuklarınızı neden dolduruyorsunuz seviyor sevmiyor diyerek.
çocuklar sizin kalkanınız değil sebep ne olursa olsun onları neden olaya dahil ediyorsunuz

Ne okudum ben?!?
Canim senin sorunun Bilezik değil. Bu adam nasil bir insan böyle? Insan demeye bin şahit lazim. Rezil herif

çocuklarınızı neden dolduruyorsunuz seviyor sevmiyor diyerek.
çocuklar sizin kalkanınız değil sebep ne olursa olsun onları neden olaya dahil ediyorsunuz
Çocuğum babasıyla uyumak istiyor onu bekliyor. Ben de hadi uyutsana dedim diye bana hakaretler etti sen ne hakla yanıma yaklaşırsın git oğlunu uyut, hani boşanınca sen uyuturdun niye uyutmuyosun dşye bağırdı. İçeri gittim gel oğlum baban bizi sevmiyor dedim gayri ihtiyari ağlamaklı. Oğlum ağlamaya başladı. Beni sevmediğini söyledi. Malesef hep böyle oluyor.

Arkadaşım çocukların ne suçu var. Niye öfkeni cocuklardan çıkarıyorsun? Adam seni darp ettiyse aldattiysa o vakit gerekeni yapsaydın. Her şeyi şiddeti boynuzu yutup da 20 gram altından dellenmeniz ayrı olay.
Olan çocukların psikolojsine olmuş
İnsan boşansa demez "babanız sizi de beni de sevmiyor" diye. Hatta tam tersini söyler.
Yazık cidden çocuklara sizin gibi annesi, bu adam gibi babasj var

Karı koca pekte birbirinizden farklı değilsiniz. Şiddet, aldatma gibi şeyler varken bu bilezik konusu hiçbir şey. Çocukları hadi o karıştırıyor, sen neden çocukları dahil ediyorsun, odanıza gidin kapınızı kapatın de. Belliki çocukların çok dahil olduğu çok olay yaşanmış. Darp, şiddet hepsi olmuş boşanmamışsın, ee tabiki çocuklar huzurumuzu kaçırıyorsun der artık.

Çocuğun yanında karı koca bas bağırıp kavga edilmez kusura bakma. Biri ediyorsa diğeri etmeyecek.

bunun gayri ihtiyarisi yok, bir çocuğa baban bizi sevmiyor demenin o çocukta biraktigi hissiyati biloyormusunuz ?
cocuk yazık ağlamıs birde, evde kik ne kadar huzur kaciriyor bilmem ama sizde pek normal huzur veren bir ebeveyn gibi görünmüyorsunuz şuan kusura bakmayın ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…