Kayınbiraderin Ziyaret Israrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olmuş bitmiş

Sıkmayın canınızı sağlıkla kucağınıza alın

şu kadarını söyleyeyim ben evde geçirdim bu mereti. 20 günde zor toparlandım. sevgili eşim dışardan getirdi. hiç de kolay değil ki siz hamilesiniz. olmaz.

Haklisiniz da abartmayın derim. Maskenizi takin evde ellerinizi dezenfekte edin sürekli.

Konu ile ilgili istediklerini düşünebilirler, ben senin yerinde olsam eve gelince maskemle bir hoşgeldin eder odama geçerim rahatsızım diye. Oturdukları odada da camları acık bıraktırırım.

Bence son cumlenizle sizin iyi niyetli olmadığınız aşikar
Ki bende eşiniz reddettifi için sizi aradığını düşünmüştüm .siz burda da art niyetli dusundunuz

Haklisiniz da abartmayın derim. Maskenizi takin evde ellerinizi dezenfekte edin sürekli.
Konu ile ilgili istediklerini düşünebilirler, ben senin yerinde olsam eve gelince maskemle bir hoşgeldin eder odama geçerim rahatsızım diye. Oturdukları odada da camları acık bıraktırırım.
Benim bildiğim kadarıyla misafirlik de yasak şu an
Yani hoş görülecek bi durum değildi zaten.
Başlık hortlamış.

Başka konularda şunla görüştük bu geldi oraya gittik diye bahsedenlere “korona? Koronadan haberiniz yok heralde” diyen arkadaşlar bu başlıkta dikkat edilmeyişinden yakındığım için bir şey demeye gerek görmediler heralde.
Burada da pandemi sürecinde görüşme savunuluyor , ben art niyetliymişim. bebeklinick Sizi sağlık bakanlığına ve allaha havale ediyorum

Annemlerin komşusu 4 yaşındaki çocuklarına ailecek(kuzenler,babaanne,dede,amca)yaptıkları doğum günü partisinde hepsi covid kaptı.Babanın durumu şu anda ağır.Yani yakınından gelmez,ben onları biliyorum demek son derece cahilce.Gerekiyorsa annen babanla bile görüşmeyeceksin hele ki hamileysen..Bırak kim kırılırsa kırılsın..Şu ortamda özellikle sağlıkçılar boşuna ailelerinden uzak kalıyor olmasınlar..

Benim bildiğim kadarıyla misafirlik de yasak şu an
Yani hoş görülecek bi durum değildi zaten.
Başlık hortlamış.
Ise yaramayan yasağa niye uyayım ya
Sizin açınızdan iyi olmuş ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…