• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYINPEDER &KAYNANA. DERDI

Prensesruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
113
15
48
28
Kayinpederim hep kendini dusunuyro eski kaa disari cikarken bile gelip kocanla bnden izin al diyor cok agresif ama hep ben hakliyim diyip kufurler beddualar ediyor bunaldim 4 aylik evliyim

Bu devirde neden aynı evde yaşıyorsunuz neden kendinize hiç kıymet vermiyorsunuz. 1 sene sonra evlenin ama kendi eviniz olsun. Ya da iki göz oda olsun ama yine aynı çatı altında kalmayın şu kp kv vs.. ile. Bu zulmü yaşatmayin kendinize lütfen. Yeri geliyor insan kendi annesiyle babasıyla anlaşamıyor. Ne özel hayatın kalır ne de sevgin. Ne diyeyim sana ben şimdi.

Hayir zaten ayrildim ayrica 20 yasindayim hadi ben kucugum 30 yasindada gelin var adam diyoki evinize aldgnz esyadan bile benim hberm olsun eskiden oyleymis ya kayinpeder yaninda konusulmaz falan ayni o sekil yemek yemiyrm zaten ona bi lafm yok ama esimle gittigim yerin hesabini neden veriyrm zaten evimi ayirdm cnku rahat degildm dus almk yemek yemk zor geliyodu ama kayinpeder evimi ayirdim diyede esyalarmi tuttu firlatti cok degisik bir adam oglu bile huyundan rahatsiz

Adam diyoki hepinizin hukumdari ben olim buyuk geline yeni ev yapildi icindeki dekorasyonu bile gelin kendi istegine gore yapamadi herseye kariyor aldgmz elbiseye kadr bide ev islerine cok karisiyordu dayanamadim rahat edemiyordum insan temizlik yapmaya korkuo acaba ne kusur bulcak diye

Allaha sukur benden taraf kocam hayatta ezdirmez hatta babasiyla konusmuyo ama dib dibe oturuyoruz ama insan rahatsiz oluyo bu durumdan herseye karisir ya simdi karismiyo evi ayirdim diye triplerde ama onun onunden gecipde disari cikamiyoruz ki sonra kendi evinde sinirden gorumcelermle kavga ediyo kufurler beddular ediyo

Hicbirsey yapmadik ev ayirmak sucmu ayrica kiraya ciktigimzda yok onun evi yine ama niyr rvin icinden cikiyoruz o soylemeden kendimz karar verdik diye bize dusman oldu ya tek zoruma giden ins sizin evlatlarinz basiniza daha beterini getirsin diyo ama hicbir sey yapmadik ki beddua almamaz zoruma gidiyo kaynanam yuzumuze gulip arkadan kayinpederi dolduruyo haberimz var ama kaynanan diye laf yapamiyrz degisik

Allaha sukur benden taraf kocam hayatta ezdirmez hatta babasiyla konusmuyo ama dib dibe oturuyoruz ama insan rahatsiz oluyo bu durumdan herseye karisir ya simdi karismiyo evi ayirdim diye triplerde ama onun onunden gecipde disari cikamiyoruz ki sonra kendi evinde sinirden gorumcelermle kavga ediyo kufurler beddular ediyo
Hic isi gucu hobisi filan yok herhalde. Kafayi yemis. Psikiyatriste gitmesi ilac tadavisi almasi lazim bence

Yok biz birlik yasarken inat etmis calismiyordu calismicam hadi bakalim bana baksinlar diyodu smdi ayrildk calismaya basladi isi gucu eve ve gelinlere karismak pazara bide anneme gidiyorum baska yere cikmiyrm oda esimle zaten gelinler tek baslarna cikamaz yasak ayip onlarda bakkala hic gitmiurz ekmk bile aksam esimz gtrio

Aslinda biz kiraya cikicaktik ilk cikcaz dedigmzda bana anne ni babani oldururum dedi bnde snrlendm en sonnda sen kimsinde bnm ailemi oldrcksn dedm bakdi susmuyrm ailemi savunuyrm tm cik git kiraya yuzunu bile gormk istmyrm sizin defolun bir gun icibde cikin dedi ev buldk cikcaz. Hemen yelkenleri suya indirdi kizim gelin benim evimde oturun dedi neyse oyle boyle kabul ettm. Tm dedm oda ayri ev demek soncda tm dedi tam evimi taiyrm elbiselermi tuttu firalatti sasrdm hickmse onlarn evine gtmck dedi kaynanmlar yemi yemi gelmeye basladlar evime oda o evde yokken okadr zoruma gttki yuzume guldu tm cikdm oyle yapdi smdi konusmuyrz kayinpederle bn ve esim

Doger gelin 5 yillik evli 3 cocugu var ama halada izin alarak disari cikiyo hadi ben neyse onn coluk cocugu var artik ama yok diyoki kocalarnz sadece sizinle ilgilensin gerinkalan herseyinize ben karisim

Evlendikten 2 gün sonra kp bizi artık 2 günde bir aricaksınız demişti o günden beri hiç aramadım hep aranmamaktan şikayet eder ama aramam emirle mi aricam? Bi insan kendini zorla arattırınca mutlu mu olur?

Kayin pederin mi dedi bizimlode helebi ayrilin bakalim nasl ev gcdrcksinz gorucm maf olursnz e o zaten calsmiyodu kocam 6 kisiye bakiodi midelerine cok duskinler yemekden baska bisi yaptiklari yok iki kisi oldk banami bakamick gul gbide gcniyrz allaha sukur rahatim suan ama insan sinirlenio

Siz de niye dinliyorsunuz onu? Dedigi hicbir seyi yapmayin, konussun dursun. Kim oldugunu saniyor? Ailenizi oldururmus, yok oyle bir dunya. Ben burada cok sinirlendim size cok uzuldum umarim yakinda duzelir bu adam

Yillardr bole ayrica hayir diger geline de oldrrm aileni demis gelin susmus sandiki bende susucm bn snrlendim haddini bildrdm o yuzden snrlndi ama zaten yapamaz alismis gelinleri korkutmaya boyle yaparak dedigini yaptrio ama bn yapmiyrm zaten tkmiurm onu ama beddua edio baba bedduasi tutr biliyorsunz korkuyrm allahim bizi ondan korusun yoksa zaten bana hukmu sokmuyo diye triplerde iki haftadr ne yuzunu goruyrz ne yanina gidiyrz bn gitmem de

Ole bi aile bicimleri varki ona gore evlilik sadece evlnmk cocuk yapmak ve karilik gorevini yerine gtrmk sadece evlatlarna bile sevgi gostermio hep hukmedio kocam bnm ailemin icine girince huzunlenio birazcik burdaki mutluluk bizdede olsaydi diye hep para versinler diyo ogullari sayesinde ev yapmis kndne 3 tane ogullarna hava atiyo mal mulk bnm kovarm sizi diye

Doger gelin 5 yillik evli 3 cocugu var ama halada izin alarak disari cikiyo hadi ben neyse onn coluk cocugu var artik ama yok diyoki kocalarnz sadece sizinle ilgilensin gerinkalan herseyinize ben karisim
kocalarınız napıyo bostan korkuluğumu. kp kimki ben ondan izin alcam. bu adamlar ağızlarını açıp babalarına bişey diyemiyomu

Back
X