- 18 Eylül 2017
- 113
- 15
- 48
- 28
- Konu Sahibi Prensesruya
Kayinpederim hep kendini dusunuyro eski kaa disari cikarken bile gelip kocanla bnden izin al diyor cok agresif ama hep ben hakliyim diyip kufurler beddualar ediyor bunaldim 4 aylik evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic isi gucu hobisi filan yok herhalde. Kafayi yemis. Psikiyatriste gitmesi ilac tadavisi almasi lazim benceAllaha sukur benden taraf kocam hayatta ezdirmez hatta babasiyla konusmuyo ama dib dibe oturuyoruz ama insan rahatsiz oluyo bu durumdan herseye karisir ya simdi karismiyo evi ayirdim diye triplerde ama onun onunden gecipde disari cikamiyoruz ki sonra kendi evinde sinirden gorumcelermle kavga ediyo kufurler beddular ediyo
kocalarınız napıyo bostan korkuluğumu. kp kimki ben ondan izin alcam. bu adamlar ağızlarını açıp babalarına bişey diyemiyomuDoger gelin 5 yillik evli 3 cocugu var ama halada izin alarak disari cikiyo hadi ben neyse onn coluk cocugu var artik ama yok diyoki kocalarnz sadece sizinle ilgilensin gerinkalan herseyinize ben karisim