Kayinpeder sapik!

M
Ben görüşmesem eşim çocuğu alıp gidecek.

Cocuk ne olacak. Mahkeme onlara verecek belli günler. Ben olmadan yanında onların yanında olacak. Bunun bir çözümü var mi yani çocuğu onlara vermeme gibi bir durum var mi?
adama çocuk tecavüzcüsu gibi davranmanızı anlayamadim açıkçası.
bilemiyorum yalnıs düşünüyor olabilirim ama bana kp olayini biraz abartıyor gibi geldiniz , kendi kafanızda onlardan nefret etmişsiniz de bunu cikarmissiniz gibi.
söylediğiniz çok çok ağır bir itham farkında olmadığınizi düşünüyorum

Bunlar hep biliyor be ailelerinin ne mok olduğunu. Biraz insafı biraz şerefi olan adam karısını da çocuğunu da yedirmiyor. Bunu anlatamıyoruz kadınlara burda.

Çok üzülüyorum niye kimse inanmaz ya insanlar bu kadar mı pislik bu kadar mı kötü.
Az önce başka bir konuda insanlara güvenmem diye yorum yaptım, insanoğlu böyle, kendi faydanızı gözetin, kp. değil de dışarıdan biri yapsaydı sonuna kadar savaş derdim ama bunda olmaz, çekip gitmek en doğrusu hem de sessiz sedasız,

Ben bu olayı fark ettikten sonra nefes alamaz oldum. Bi kadın kendine olan bakışları anlar. Ilk zaten konduramadım ama daha sonra da oldu ve o iğrenç yüz ifadesi gözlerini portletmesi yanlış anlamadim. Malesef durum bu.

Çocuğumu nasıl koruyacağım?

tamam sen yanlış anladın demiyoruz zaten ama sana bakmış çocuğuna karlı herhangi bir yanlışını gördün mü?

İnsanlar neden büyük büyük tepkiler vermiş anlayamadım. Erkeklerin geç yaşlarına rağmen cinsel isteklerinin bitmemesi bilinen bir şey zaten. Cinsel isteğinin sürmesi, pedofili olacağı anlamına da gelmez
Dümdüz insanların karakterine istinaden çocuğunuzu emanet etmek istemediğinizi söyleseniz daha yerinde olurdu. En azından "kusucam, bayılıcam" gibi freak showlar görmemiş olurduk

ben seni anlıyorum bu endişeyi bende yaşıyorum ama ben küçükken istismar edildiğimden herkese hiç suçu olmayan b,irine bile acaba çocuğuma farklı bir gözle bakar mı diye düşünüyorum. ama bu kadar da cesaret edeceğini düşünmüyorum. kadın sapığıdır o

tamam da canım benim çocuğa birşey yapacağını sanmıyorum pedofili değildir adam. çocuk sapığı olduğunu nerden çıkardınız.
Çocuğu tuvalete götürürken gelip bakmak istiyordu ben de suratina kapıyı kapattim. Cocugun kilosunu çıkarırken eğmiş başını bakıyor. Bilmiyorum çok tiksindim. Istemiyirum.

Çocuğu tuvalete götürürken gelip bakmak istiyordu ben de suratina kapıyı kapattim. Cocugun kilosunu çıkarırken eğmiş başını bakıyor. Bilmiyorum çok tiksindim. Istemiyirum.
e yani bu durumda da tepki verseydiniz neye bakıyosun diye? neden sessiz kalıyorsun? madem böyle şeyleri var tamam haklısın ama buna tepkisiz kalmamalısın ortalığı ayağa kaldır

Konudan alakasız, başlığı görünce aklıma şu muhabbet geldi Bknz...

Bosanirsaniz babada kaldığı günler sizin kontrolünüz dışında görebilirler çocuğu evet
Benim anlamadığım siz size kötü davranilan bu yere neden gitmeye devam ediyorsunuz?
Çekin restinizi bana saygı duyulmayan yere gelmem deyin böylece çocukta temas etmemiş olur onlarla

Bir mesleğiniz var mı, şehir değiştirme gibi bir olanağınız, bir arkadaşım memur, boşanınca tayin alıp en uzak yere gitti, onun çevresinde sapık yoktu ama çocuğunu uzak büyütmek istemişti, babası üç beş ayda bir gidip görüyordu, çocuğu kaçırma ihtimali var diye mahkeme kararıyla anne yanındayken görüyordu, sonra yol masraflarını bahane edip sadece senede bir bayramda gitti, uzak tertemiz büyüyor çocuk. Belki siz de böyle bir şey yapabilirsiniz, aklıma başka bir yol gelmiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…