Kayinpeder sapik!

Cocuk ne olacak. Mahkeme onlara verecek belli günler. Ben olmadan yanında onların yanında olacak. Bunun bir çözümü var mi yani çocuğu onlara vermeme gibi bir durum var mi?
Sapıklıgı kanıtlanırsa, esinin de siddete meyilli oldugu kanıtlanırsa babaya gosterilmez diye biliyorum, ama emin degılım bir avukatla görüsün bence, iyi bir avukatla

Ayy beni böyle hatırlamasın kimse diye hikayemi baştan yazmayı ne çok isterdim.
Babasına o...u çocuğu, annesine köylü, cahil, mal diyen abisine haset, gerizekalı, pislik, sapık diyen adam 'ailem benim kırmızı çizgim, söylediiiim' diye bağırıyordu.
Cinnet geldi, herkes otururken bas bas 'yeterrrr annem rezalet çıkardığı için görüşüyorum onlarla aslında istemiyorum diyen ve sizin için bu lafları sayan bu' deyiverdim. Herkes gitti.
Dizisini izledi, yemeğini yedi, üç gün geçti bunun için beni dövdü.
Bugün bunları başkası adına utanarak anlatıyorum.
Tam 4 yıl ailesinden nasıl sıkıntı çektiğini dinlemiştim, sanırsın ki yetim.
Katibin Ruhu baya oldu, merhaba katip

Kanitlayip bosanabilirsiniz

Eşiniz ailesine sizi ezdiriyot ailesinin yanında yapmadı daha kötü iyice üstübüze gelmişler bence direk boşanun çocukları da göstermeyin gidin şikayetçi olun ailecek beni darp ediyolae can güvenliğim yok çocuğum da küçük korkuyor diyin uzaklaştırma versinler hepsi Yusuf Yusuf olur defolsun gitsin

Yav he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…