- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.808
- 158
- Konu Sahibi tomris1234
-
Adam size her türlü şiddeti uygulamış,kb kusur kalmış.Merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim iki buçuk yaşında oğlum var. Bugüne kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık. Beni hep kıskandılar. Eşim yanımdayken sesleri çıkmazdı. Ondan çekinirlerdi. Fakat eşim yokken kv sürekli bana laf sokardı. Ben 6 aylık hamileyken eşimin küçük kardeşi vefat etti. Sonra ben dogum yaptim. Eşim çok değişti. Sürekli bana karşı öfkeliydi, kolay şeyler yaşamadı dedim, sustum. Ama ailesi de bunu kullandı. Eşimi benden soğuttular. Çocuğu beden öyle kıskanıyorlardı ki gelip elimden alacaklar mümkün olsa. Biz çok şükür doğuda yaşıyoruz, okullar açılınca evimize döndük. Yazın geldiğimizde çocuk üzerinden çok üstüme gelmeye başladılar. Sürekli laf sokmalar falan ben de sinirlendim aldım çocuğu ciktim. Eşim de bana sinirlendi. Dedim boşanalım , çok sinirliydim. Merdivenden inerken eşim çantayı kafama fırlattı. Ne olduysa o günden sonra oldu artık her şey çok değişti. Bizim aramıza girdiklerini anladılar. Saygisizliklari iyice artti. Artık eşimin yanında her türlü lafı ediyorlardı bana. Eşim çok pasifti. çocuğu sürekli benden kıskanıyorlardı.Asıl katlanamadigim sey ise bu yaz gittigimizde fark ettim. Kayinbabam bacaklarıma bakıyordu gözleri pörtlemiş şekilde.Yüzünde iğrenç bir ifade vardi. Ilk once yanlış anlamışımdır dedim. Bir ay once yine memlekete gittim gezmeye, eşim kaldi. Bir gün kayinvalidemlere gittim kayinbabam bacaklarıma yine öyle bakışını yakaladım. Yüzünde yine o igrenc ifade. Bir kere de ben hamileyken evin icinde telefonunu ariyordu. Ben de vermek icin kalktim. Ekran acikti. Ciplak kadin profili vardi. Cok sasirmistim kimseye bahsetmedim. Ama bana karsi bu igrencligi kaldiramiyorim.Tiksinmeye başladım artık. Çok sinirliyim. Namazında niyazında adam sözde. Artık iyice psikolojim bozuldu. Ben onun geliniyim ya gelini bu nasıl olabilir, ben nereye düştüm. Nasıl bi aile. Artık dayanamıyorum. Çocuğu ona elletmek istemiyorum. Eşime nasıl söylerim. Inanmaz bana. Büyük kavga çıkar. Bazen boşanmak istiyorum. Ama çocuğumu o adama göstermek istemiyorum. Boşanınca belli zamanlar baba da kalacak çocuk. Çocuğumu onlarla yalnız bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım ben yardım edin. Akıl verin. Eşime nasıl söyleyeceğim. O adamı hayatımızda istemiyorum. Annen istediği kadar gelsin görsün. O adamı hayatımızdan çıkar demek istiyorum. Ama inanmayacak çıldıracak. Eşimden de soğudum artik bu iğrençlik karşısında onlarla bir bağım kalsin istemiyorum. Çok kotuyum o adamı hayatımızdan çıkarırsak devam edebilirim ancak.
Baktigini kac kere gordum gozlerimle kalcama bacagima. His falan degil. Yuzundeki o igrenc ifadAl
baktigini gördügü vakit niye bakiyorsun ayip degilmi birde dedesi olacaksin deseymis gerci dede veya dedesi degil hicbir erkek bakamaz diye düsünüyorumOooo hikaye git gide büyüyor.
Troll
O zmn gizli bi sapığın var srni düşünüp düşünüo 31 yapması felan iğrenç. Açtın mı boşanma davasınıBabasi cocugu benden kiskanir cocuk beni operken bi kere cok sinirli bakiyordu. Bunu esime soyledim. Tabi bana karsi bu terbiyesizligi fark etmeden onceydi bu. Baban beni hic sevmiyor.cocugu benden kiskaniyor. Ben onun annesiuim cok pis bakiyir demistim. Esim ise nasil bakiyor falan diye bir suru soru sordu sadece bakma kismina odaklandi. Esim babasini boyle huylarini biliyorsa o zamna bana inanir. Gorusmez zaten kendi de cok sevmiyor babasini annesine
Önerdiğim gibi bu adamla konuşmayı neden düşünmediniz.Esim o donem kardesini kaybetti psikolojisi yerinde degildi. 2 sene oldu simdi oyle degil cok konustuk ailesi her gun arayip rahatsiz ederdi sonra engelledi bunu artik o ararsa konusuyirlar yazin memlekete gidince de bana laf etmelerine izin vermedi ne soyledilerse karsilik verdi degisiklik var yani hatasini anladi ama babasindan dolayi soguyorum cesaret edio soylersem babasini hayatimizdan cikarirsa bir sans veririm ama inanacagini dusunmuyorum.
Bilemiyorim kala kaldim oyle tepki veremedim.Önerdiğim gibi bu adamla konuşmayı neden düşünmediniz.
Siz onu korkutun siz neden korkuyorsunuz ki.Neden bana öyle bakıyorsunuz diyeceksiniz.Bunu yapmaya devam ederseniz herkese anlatırım bunu diyin ve daha da uzatmayın.Korkmayın onu korkutun.Her gün neler okuyoruz olmaz denen.Bilemiyorim kala kaldim oyle tepki veremedim.
Haklisiniz tamam aynen boyle soyleyecegim .Siz onu korkutun siz neden korkuyorsunuz ki.Neden bana öyle bakıyorsunuz diyeceksiniz.Bunu yapmaya devam ederseniz herkese anlatırım bunu diyin ve daha da uzatmayın.Korkmayın onu korkutun.Her gün neler okuyoruz olmaz denen.
Anasının kucağında büyüyenler objektif bakamıyor işte. Anam da anam, babam da babam, garip anam diyorlar…Samimi olmayanlar konulara dışarıdan bakabiliyor.Benim eşim 8 yaşında iken annesinden ayrılmış, annesi ile babası boşanınca babasında kalmış. Baba desen anca çalışmayı bilmiş, çalışıp para getirmiş, eşim beyyle ortada büyümüş gitmiş. Bu adam bile anasının babasının damarından akan kana kadar biliyorsa, bu anasının kucağında babasının ocağında paşa paşa büyüyen herifler bana hiç vıdı vıdı etmesin.
Geldiğim yerde anasının kucağında büyüyen heriften geçilmiyor. Ben bu kadar ana baba kuzusunu ömrümde görmüş değilim. İnsaf yok, adalet duygusu yok, kadir kıymet bilmek yok, karısını düşman belliyorlar, ne saçma sapan herifler var ya, çok şaşırıyorum.Anasının kucağında büyüyenler objektif bakamıyor işte. Anam da anam, babam da babam, garip anam diyorlar…Samimi olmayanlar konulara dışarıdan bakabiliyor.
İşte öyle kuzu olarak hayatlarına devam ediyorlar, hiç toz kondurmuyorlar. uzak olan o kadar bağlı bağımlı yetişmediğinden dışarıdan değerlendirme yapabiliyor demek ki.. hadi iyisinGeldiğim yerde anasının kucağında büyüyen heriften geçilmiyor. Ben bu kadar ana baba kuzusunu ömrümde görmüş değilim. İnsaf yok, adalet duygusu yok, kadir kıymet bilmek yok, karısını düşman belliyorlar, ne saçma sapan herifler var ya, çok şaşırıyorum.
Bunlar hep biliyor be ailelerinin ne mok olduğunu. Biraz insafı biraz şerefi olan adam karısını da çocuğunu da yedirmiyor. Bunu anlatamıyoruz kadınlara burda.
Ya uzak olanı da gördük, evlenir evlenmez bir ailesi olduğu aklına gelen. C cilek4233 ün ex öküzü mesela, evlenene kadar sabah akşam ailesini gömen, yüzlerini göresi gelmeyen adam evlendikten sonra bi anam babamcılık bi yaranma çabaları..İşte öyle kuzu olarak hayatlarına devam ediyorlar, hiç toz kondurmuyorlar. uzak olan o kadar bağlı bağımlı yetişmediğinden dışarıdan değerlendirme yapabiliyor demek ki.. hadi iyisin
Eşinize söylediğinizde eşiniz ne tepki verdi?Eşin babasının ne b.k oldugunu biliyordur. Ama sen diyince tabikide kabul etmicek. İçi fesat olan sen olcan.
Benim ex kayınbabada gelir gelir öperdi beni. Eşime dedim istemiom öpmesin ben alışkın değilim. Babam öperek sevmiyo omu sevicek. Gitsin kızlarını sevsin seveceği varsa. Kayınbaba dediğin ağır oturaklı olur ne bilim. Saygı sevgi hiç bişey bırakmıyor bu durumlar
Sen söyle ben diyemem dedi. Bende söyledimEşinize söylediğinizde eşiniz ne tepki verdi?
Böyle bir korkun varsa lütfen biraz büyümesini bekle..Çocuğumu nasıl koruyacağım?
Daha da gidip gelmeyin,adim bile atmayin.Normalde Boyle dusunmen ama siz haklisiniz burada,aile cirkef ve sapik belli ki.Her sey beklenir herkesten,neler duyuyoruz.Ve kucuk bir cocugun yani annesinin yanidir digerleri ne b.k yerse yesin Bana saygisi olmayan cocugumun tirnagini bile gostermem.Bosanir Baska sehre gidersiniz belki ileride cocuk da kucuk ama sanmiyorum ki babaya kalmali versinler.Merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim iki buçuk yaşında oğlum var. Bugüne kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık. Beni hep kıskandılar. Eşim yanımdayken sesleri çıkmazdı. Ondan çekinirlerdi. Fakat eşim yokken kv sürekli bana laf sokardı. Ben 6 aylık hamileyken eşimin küçük kardeşi vefat etti. Sonra ben dogum yaptim. Eşim çok değişti. Sürekli bana karşı öfkeliydi, kolay şeyler yaşamadı dedim, sustum. Ama ailesi de bunu kullandı. Eşimi benden soğuttular. Çocuğu beden öyle kıskanıyorlardı ki gelip elimden alacaklar mümkün olsa. Biz çok şükür doğuda yaşıyoruz, okullar açılınca evimize döndük. Yazın geldiğimizde çocuk üzerinden çok üstüme gelmeye başladılar. Sürekli laf sokmalar falan ben de sinirlendim aldım çocuğu ciktim. Eşim de bana sinirlendi. Dedim boşanalım , çok sinirliydim. Merdivenden inerken eşim çantayı kafama fırlattı. Ne olduysa o günden sonra oldu artık her şey çok değişti. Bizim aramıza girdiklerini anladılar. Saygisizliklari iyice artti. Artık eşimin yanında her türlü lafı ediyorlardı bana. Eşim çok pasifti. çocuğu sürekli benden kıskanıyorlardı.Asıl katlanamadigim sey ise bu yaz gittigimizde fark ettim. Kayinbabam bacaklarıma bakıyordu gözleri pörtlemiş şekilde.Yüzünde iğrenç bir ifade vardi. Ilk once yanlış anlamışımdır dedim. Bir ay once yine memlekete gittim gezmeye, eşim kaldi. Bir gün kayinvalidemlere gittim kayinbabam bacaklarıma yine öyle bakışını yakaladım. Yüzünde yine o igrenc ifade. Bir kere de ben hamileyken evin icinde telefonunu ariyordu. Ben de vermek icin kalktim. Ekran acikti. Ciplak kadin profili vardi. Cok sasirmistim kimseye bahsetmedim. Ama bana karsi bu igrencligi kaldiramiyorim.Tiksinmeye başladım artık. Çok sinirliyim. Namazında niyazında adam sözde. Artık iyice psikolojim bozuldu. Ben onun geliniyim ya gelini bu nasıl olabilir, ben nereye düştüm. Nasıl bi aile. Artık dayanamıyorum. Çocuğu ona elletmek istemiyorum. Eşime nasıl söylerim. Inanmaz bana. Büyük kavga çıkar. Bazen boşanmak istiyorum. Ama çocuğumu o adama göstermek istemiyorum. Boşanınca belli zamanlar baba da kalacak çocuk. Çocuğumu onlarla yalnız bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım ben yardım edin. Akıl verin. Eşime nasıl söyleyeceğim. O adamı hayatımızda istemiyorum. Annen istediği kadar gelsin görsün. O adamı hayatımızdan çıkar demek istiyorum. Ama inanmayacak çıldıracak. Eşimden de soğudum artik bu iğrençlik karşısında onlarla bir bağım kalsin istemiyorum kiitos. Çok kotuyum o adamı hayatımızdan çıkarırsak devam edebilirim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?