Kayinpeder sapik!

Adam size her türlü şiddeti uygulamış,kb kusur kalmış.
Kb olmazsa,pasif koca şiddetini çekmeye devam edeceksiniz yani

O zmn gizli bi sapığın var srni düşünüp düşünüo 31 yapması felan iğrenç. Açtın mı boşanma davasını

Önerdiğim gibi bu adamla konuşmayı neden düşünmediniz.

Anlamadım öğretmen misiniz maaşınız varsa neden evlilik devam ediyor
Siz de ona çanta atın evde aileniz varken anlasın biraz

Belki pedofili değildir yaaa diyen insanlar var arkadaşlar hepimiz kadınız karşımızdakinin niyeti iyi mi kötü mü anlarız sizofren değilsek doğrudur bu taciz olayları. Kadının beyanı esastır boşuna mi? Oğlunun karısına bu sekilde bakan adam ki aralarında nereden baksaniz 25 30 yaş var kadın ve kayınpeder arasinda burda sapıklık soz konusu ve ben bunu yapan insandan her şeyi beklerim. Pedofili midir öyle midir diye düşünmem çocuğumu ve kendimi korumak isterim.

Anasının kucağında büyüyenler objektif bakamıyor işte. Anam da anam, babam da babam, garip anam diyorlar…Samimi olmayanlar konulara dışarıdan bakabiliyor.

Anasının kucağında büyüyenler objektif bakamıyor işte. Anam da anam, babam da babam, garip anam diyorlar…Samimi olmayanlar konulara dışarıdan bakabiliyor.
Geldiğim yerde anasının kucağında büyüyen heriften geçilmiyor. Ben bu kadar ana baba kuzusunu ömrümde görmüş değilim. İnsaf yok, adalet duygusu yok, kadir kıymet bilmek yok, karısını düşman belliyorlar, ne saçma sapan herifler var ya, çok şaşırıyorum.

İşte öyle kuzu olarak hayatlarına devam ediyorlar, hiç toz kondurmuyorlar. uzak olan o kadar bağlı bağımlı yetişmediğinden dışarıdan değerlendirme yapabiliyor demek ki.. hadi iyisin

İşte öyle kuzu olarak hayatlarına devam ediyorlar, hiç toz kondurmuyorlar. uzak olan o kadar bağlı bağımlı yetişmediğinden dışarıdan değerlendirme yapabiliyor demek ki.. hadi iyisin
Ya uzak olanı da gördük, evlenir evlenmez bir ailesi olduğu aklına gelen. C cilek4233 ün ex öküzü mesela, evlenene kadar sabah akşam ailesini gömen, yüzlerini göresi gelmeyen adam evlendikten sonra bi anam babamcılık bi yaranma çabaları..

Konu fake bile olsa … yazanın derdi sırf kayınpedere iftira atmak bile olsa…

Arkadaşlar bu ülkede tacize uğrayan, konuşamayan o kadar çok kadın varki. Dozu yavaş yavaş arttırdı diyenler… ya kendine bile dile getirmeye korktuklarını destek gördükçe açılıp anlatmaya başladıysa…
Çocuğa taciz nerden çıktı diyenler… biri de yazmış cinsel istek duyabilir falan… adam eğer gelinine farklı duygularla bakabiliyorsa adamda ciddi etik duygu yoksunluğu ve sapkınlık vardır. Kimse kusura bakmasın gelin diye ayırt edemeyen benim gözümde çocuk diye de ayırt edemez günü gelir.

Burda yazılanları bizim gibi konuyla alakası olmayanlar da okuyor aynı dertten muzdarip olup konuşamayıp çözüm arayanlar da.

Kadınlar klubü arkadaşlar burası.. burda yazılanlar eninde sonunda birine dokunacak yarasını saracak. El-insaf

Eşinize söylediğinizde eşiniz ne tepki verdi?

Diyeceğim tek şey kendinize ve çocuğunuza aman dikkat edin.

Mümkün olduğunca yazın yanlarına gitmeyin zamanla mesafenizi oturttun.

Evet, boşanırsanız çocuğunuzu babaya göndermek zorundasınız ve o aile ile görüşmek zorunda o yüzden çocuğunuz için boşanmasanız bile mesafe koyun gidip gelmeyin eşiniz de zaten şiddet yanlısı artık onu dinleyip ailesinin yanına gitmeniz gerekmiyor tepkinizi koyun.

Daha da gidip gelmeyin,adim bile atmayin.Normalde Boyle dusunmen ama siz haklisiniz burada,aile cirkef ve sapik belli ki.Her sey beklenir herkesten,neler duyuyoruz.Ve kucuk bir cocugun yani annesinin yanidir digerleri ne b.k yerse yesin Bana saygisi olmayan cocugumun tirnagini bile gostermem.Bosanir Baska sehre gidersiniz belki ileride cocuk da kucuk ama sanmiyorum ki babaya kalmali versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…