ne güzel şeyler yazmışsın canım .. Amin inşallah.. Allah kimsenin yuvasını bozdurmasın böyle dış guçlere karşı :)İsabet olmuş bence canım...
Emin ol, ilk başta savunmak istemiştir seni, sen deyince de içinden saydığı küfürleri yüzüne saydırdı. Fena olmamış. Baba-oğul sonuçta, gün gelir barışırlar.
Yaptığı çok çirkin birşey, resmen bir faciaya bile sebep olabilirdi. Ayağını denk alsın işte bundan böyle. Üzülme hiç. Kendini suçlama. Düzelir elbet birgün araları.
Sen kocanla mutlu olmaya bak. Allah huzurunuzu, ağız tadınızı bozmasın, en önemlisi birbirinize güveninizi sarsmasın. Sevgiyle...
Ay senin kayinpederde amma fenaymis ha . Ona ne senin whatshapa giris cikis saatinden seni mi gozluyormus ayol? Bosver kiz valla kocan iyi yapmis Haketmis herif haddini sinirini blir cenesini tutar hic ara deme kocana sendeYa bide evet .. Yazmayı unuttum.. Eşimi aramadan önce annemi aramış ortalığı ayağa kaldırmış.. Sanki wharsaap değişde pavyonda denk gelmiş gibi
Aramıza alır gün yaparız bizden pek bi farkı yok zaten ozamanValla belki kadınlar kulubune uye olup bunları görme ihtimali bile aklıma geldi şimdi.. Olursa hiç şaşırmam..
Sana ne aramasın niye karışıyorsun. Senin demenle arayıp küfrü basıp senin aramanla mı konuşacak. İkisinin de kıymeti yok.Ben ona babanı ara diyorum şimdi aramıyo.. Oda hazırmış bence babasını silmeye ..
Ben ona babanı ara haddini bildir demedim ki ... Keşke susmak yerine beni savunsaydın dedim.. Eşim mesleği gereği böyle alışmış sanırım çok çabuk sinirleniyo .. Ne zaman ne yapacağını bilemiyorumesinizin babasi haddini asmis ancak esiniz de babasina karsi terbiyesizlik etmis.
kaba kuvvet ve sozel taciz ile degil, hakli argumanlar ve sukunetle kendini ifade etmeyi telkin edin esinize.
Ben ona babanı ara haddini bildir demedim ki ... Keşke susmak yerine beni savunsaydın dedim.. Eşim mesleği gereği böyle alışmış sanırım çok çabuk sinirleniyo .. Ne zaman ne yapacağını bilemiyorum
Sizde vur demissiniz oda öldürmüş yani ama kp de aylığı yani sanane beBen ona babanı ara diyorum şimdi aramıyo.. Oda hazırmış bence babasını silmeye ..
Bence çok doğru bi noktaya değindin .. Babası sürekli dövmuş onu .. Yanında olsa hala döver..Eşinizin babasına karşı geçmişten kalma çektiklerinden yerleşmiş kini ve öfkesinin dışa vurumudur o küfür. Bundan siz sorumlu değilsiniz.
+1Yine de keske kufretmeseymis ama demek ki esinin cok zoruna gitmis. Bi an afallamis bisey diyememis senin aglamani gorunce kan beynine cikmis agzina geleni saymis. Bosver konusmasinlar iftira atmis resmen. Ayipsa kendi napiyomus o saatte madem whtsapp ta. Ne bicim insanlar var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?