kayınpeder vakasıı !!!

ne güzel şeyler yazmışsın canım .. Amin inşallah.. Allah kimsenin yuvasını bozdurmasın böyle dış guçlere karşı :)

Ya bide evet .. Yazmayı unuttum.. Eşimi aramadan önce annemi aramış ortalığı ayağa kaldırmış.. Sanki wharsaap değişde pavyonda denk gelmiş gibi
Ay senin kayinpederde amma fenaymis ha . Ona ne senin whatshapa giris cikis saatinden seni mi gozluyormus ayol? Bosver kiz valla kocan iyi yapmis Haketmis herif haddini sinirini blir cenesini tutar hic ara deme kocana sende

Onun anlayacağı dilden konuşmuş Eşiniz,sizlik bir durum yok,kenara çekilin hiç karışmayın öyle vicdan yapıp falan

Yine de keske kufretmeseymis ama demek ki esinin cok zoruna gitmis. Bi an afallamis bisey diyememis senin aglamani gorunce kan beynine cikmis agzina geleni saymis. Bosver konusmasinlar iftira atmis resmen. Ayipsa kendi napiyomus o saatte madem whtsapp ta. Ne bicim insanlar var ya.

esinizin babasi haddini asmis ancak esiniz de babasina karsi terbiyesizlik etmis.
kaba kuvvet ve sozel taciz ile degil, hakli argumanlar ve sukunetle kendini ifade etmeyi telkin edin esinize.

Siz sorsaydiniz ya beni mi takip ediyorsun baba profilimi mi inceliyorsun diye.. ne kadar hastalikli bir davraniş. Yukarda demisler kisi kendinden bilir isi. Durduk yere ne supheleniyor ki.Madem esiniz de inanmamazlik yapabiliyor mesajlari silmeyin girsin baksin kapi gibi kanit. Tobe ya. Herseye karisilmaz bu kadar da.

esinizin babasi haddini asmis ancak esiniz de babasina karsi terbiyesizlik etmis.
kaba kuvvet ve sozel taciz ile degil, hakli argumanlar ve sukunetle kendini ifade etmeyi telkin edin esinize.
Ben ona babanı ara haddini bildir demedim ki ... Keşke susmak yerine beni savunsaydın dedim.. Eşim mesleği gereği böyle alışmış sanırım çok çabuk sinirleniyo .. Ne zaman ne yapacağını bilemiyorum

Ben ona babanı ara haddini bildir demedim ki ... Keşke susmak yerine beni savunsaydın dedim.. Eşim mesleği gereği böyle alışmış sanırım çok çabuk sinirleniyo .. Ne zaman ne yapacağını bilemiyorum

basbasa oldugunuz dakikalarda konusmayi deneyin. herhangi bir seyden bahseder gibi. tamamen konu sizin disinizdaymis gibi ogutlerde sakin uslubu asilayin. biliyorum zor ama imkansiz degil. denemeye deger.

Valla kızma ama şabanın filmine dönmüş olay...
Kızayım dimi eheheh

Bence esınız cok ıyı yapmış .. siz neden hala ara dıyorsunuz ki? Ona ne kime ne ıstediğiniz saatte nete gırersınız . Hersey beklenır bu zıhnıyetten ıyı olmus

Eşinizin babasına karşı geçmişten kalma çektiklerinden yerleşmiş kini ve öfkesinin dışa vurumudur o küfür. Bundan siz sorumlu değilsiniz.

Eşinizin babasına karşı geçmişten kalma çektiklerinden yerleşmiş kini ve öfkesinin dışa vurumudur o küfür. Bundan siz sorumlu değilsiniz.
Bence çok doğru bi noktaya değindin .. Babası sürekli dövmuş onu .. Yanında olsa hala döver..

+1

Beni savun babanı ara, babanı ara konuş... ilişkiniz kp e indirgenmiş eşinin yaptığı da hoş değil, adam zaten karısı doldurdu demiştir, ilk aradığımda ses etmeyen adam sonra dönüş yapıyor ve küfür ediyor, sence ne düşündü, oğluyla barışsa dahi sen artık hoş karşılanmayacaksın o yüzden ara diye ditme adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…