kp madem o saatte ne arıyormus watsaptaNerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Sizin başınıza da böyle bişey gelse siz eminim S***** G** (Defol) lafına takılmazdınız.. Hem eşimin niyeti aslında kufur etmek değil di.. Sakin bi şekilde aradı baba ne sakıncası var ki diyecekti babası bağırıp çağırdı adam olmadık bilmem ne eşimi hiç dinlemedi eşimde öyle dedi kapattı .. İyi oldu .. Hayatımıza çok müdahale ediyodu .. Şimdi defolup gitti hayatımızdan ..Aman onlar baba oğul barışır diyenler olmuş ama bi babaya s.ktirgit diyen bi evlatla barışmaz inşallah.
Babasına bunu diyen biri sana neler diyodur inşallah mutlusundur
Burda bunu normal karşılayan kaç kişi varsa herkes bunu tadacak elbet
Kp in karına sahip ol filan dediğinde vatsapın facebook gibi olmadığını anlatsaydınız anlardı elbet canınız tartışmak istemiş
Diyecek bişey yok gerçekten.
Şu an benim onu doldurduğumu soyluyomuş heryerde .. Allah biliyo ben doldurmadım.. Tepkimi gosterdim .. Ağladım sadece.. Arasın diye değil içimden geldiği için ... Yani şu an bi kaç öncesi geldide aklıma.. Eşim yanımda şu an tv izliyo.. İstemsizce kızdım ona şu an .. Neden ilk aramada savunmamış diye.. ..Kp bir ayari haketmis. Kolay kolay kimse babasina oyle sozler soyleyemez, esin, kp'i senden iyi biliyor. Birikim var belli ki. Mudahale etme esine ara falan diye. Oluruna birak.
Bundan sonra hemen savunsun. Kari koca yeni bir aile meydana getiriyor disaridan kimsenin mudahaleye hakki yok. Ben senin yerinde olsam, kp kimlere senin doldurdugunu soyluyorsa "kisi kendinden bilir isi, kp'im o saatte ne yapiyormus ki uygulamada" derim.Şu an benim onu doldurduğumu soyluyomuş heryerde .. Allah biliyo ben doldurmadım.. Tepkimi gosterdim .. Ağladım sadece.. Arasın diye değil içimden geldiği için ... Yani şu an bi kaç öncesi geldide aklıma.. Eşim yanımda şu an tv izliyo.. İstemsizce kızdım ona şu an .. Neden ilk aramada savunmamış diye.. ..
bosverrrrr inceldigi yerden kopsun sana iftira adamı mı tutuyosunNerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Kendi adiniza bir hat alin önce. Kp oglu konusmuyorsa hiç vicdan yapmayin. Siz gayet normal bir sey istediniz. Esiniz konusmayi bilmiyorsa bu onlarin sorunu. Vicdan yapip pisman olacak bir sey göremedim.Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Hak etmiş bırak haddini bilsini millet namusunu ortaya bırakmamış onamı kalmış terbiyesizNerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?