kayınpeder vakasıı !!!

kp madem o saatte ne arıyormus watsapta
sığ beyınlı ınsanlar ya

İyi olmuş. Kp haddini aşmış. Kime ne? İstediğin saatte girersin. Hem kp bir daha ağzını açamaz

Benim kp pamuk diye dusindum okurken.Cevrimici oluşunuza kimse karisamaz.Dun gece bende çevrimiçiydim birsey vardi ben kotu bir sey mi yapcam yani. Ayrica kp niye cevrimiciliginizi takip ediyor?Siz niye polissin bulursun diyorsunuz?Bulmak ne hadlerine ?

Sizin başınıza da böyle bişey gelse siz eminim S***** G** (Defol) lafına takılmazdınız.. Hem eşimin niyeti aslında kufur etmek değil di.. Sakin bi şekilde aradı baba ne sakıncası var ki diyecekti babası bağırıp çağırdı adam olmadık bilmem ne eşimi hiç dinlemedi eşimde öyle dedi kapattı .. İyi oldu .. Hayatımıza çok müdahale ediyodu .. Şimdi defolup gitti hayatımızdan ..

Kp bir ayari haketmis. Kolay kolay kimse babasina oyle sozler soyleyemez, esin, kp'i senden iyi biliyor. Birikim var belli ki. Mudahale etme esine ara falan diye. Oluruna birak.

Küfür hiç hoş olmamış ama KP haketmiş.

Kp bir ayari haketmis. Kolay kolay kimse babasina oyle sozler soyleyemez, esin, kp'i senden iyi biliyor. Birikim var belli ki. Mudahale etme esine ara falan diye. Oluruna birak.
Şu an benim onu doldurduğumu soyluyomuş heryerde .. Allah biliyo ben doldurmadım.. Tepkimi gosterdim .. Ağladım sadece.. Arasın diye değil içimden geldiği için ... Yani şu an bi kaç öncesi geldide aklıma.. Eşim yanımda şu an tv izliyo.. İstemsizce kızdım ona şu an .. Neden ilk aramada savunmamış diye.. ..

Gülerek okudum yani küfüre karşıyım ama KP haketmiş. Ne münasebet ya bana karışacak KP? Belki o esnada çok önemli bir şey oldu, birisi hastalandı, ölüm oldu onun haberi geldi. Nereden biliyor da öyle hadsizce bilip bilmeden laf ediyor? KP şu durumda dış kapının mandalı haddini bilsin.

Ve evet eşin vur demişsin öldürmüş, hatta öldürüp üstüne fatiha okumuş. Boşver karışma, takma, baba oğul ne istiyorsa yapsın. Ayrıca eşşek kadar herif, babana küfür et diye sen mi zorladın?

Bundan sonra hemen savunsun. Kari koca yeni bir aile meydana getiriyor disaridan kimsenin mudahaleye hakki yok. Ben senin yerinde olsam, kp kimlere senin doldurdugunu soyluyorsa "kisi kendinden bilir isi, kp'im o saatte ne yapiyormus ki uygulamada" derim.

bosverrrrr inceldigi yerden kopsun sana iftira adamı mı tutuyosun

Kendi adiniza bir hat alin önce. Kp oglu konusmuyorsa hiç vicdan yapmayin. Siz gayet normal bir sey istediniz. Esiniz konusmayi bilmiyorsa bu onlarin sorunu. Vicdan yapip pisman olacak bir sey göremedim.

sizin kp biraz kıt mı çok afedersiniz, o saatte bir halt yiyecek olsanız çevrimiçi görünür müsünüz hiç? kapatırsınız görünmeyi, boşu boşuna kendi kaşınmış ama eşiniz de küfür etmemeliydi.

KP e neymiş onun ne işi var gecenin 3 ünde. Kişi kendinden bilir işi kendi bir haltlar yiyor ya size ondan saldırmis. Iyi olmuş ona karışmasın herseye o da ayrı bir sapık midir nedir.

Kayınpederin ne yapıyormuş o saatte whatsapp da. Yada kalkar kalkmaz senin son görülmene mi bakıyormuş
Ayrıca babaya s.git demek de ayrı bi terbşyesizlik eşin de hazırmış

Ne kadar artniyetliymiş kayınpederiniz. gece 3'te gelininin whatsappına bakmalar falan pesss diyorum

iyi yapmış, gelinine böyle bir imada bulunabiliyorsa daha ağırını da haketmiştir.

Kp manyakmı gece gece senimi takip ediyo şuursuz! Bırak konuşmasınlar ya.

Hak etmiş bırak haddini bilsini millet namusunu ortaya bırakmamış onamı kalmış terbiyesiz

Istersen sabaha kadar Whatsapp acik kalir onu mu ilgilendiriyor.
Hey Allah'im. Birakin konusmazlarsa konusmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…