kayınpeder vakasıı !!!

Kayınpederinize neler neler denir. Ne kadar ayıp yaptığı. Sizi zan altında bırakıyor ve namusunuza laf ediyor farkında mısınız?
Bırakın görüşmezlerse görüşmesinler.
Benim kayınpederim öyle bir şey dese düşünemiyorum bile yani. Paralardım kendimi de onu da sanırım.
Terbiyesizlik resmen.
Baştan babasına hop orada dur karım için bu tip imaların olamaz demeliydi zaten.

Ruh hastasi sapik son gorulmelerinizi mi takip ediyormus? Az bile soylemis esiniz. Kendi isine karisina karissin herkes

Kp sende whatsapdan niye ekli engelli bulunsaydı bu gibi şeyler olmazdi.. Takip etmiş seni.. Senin başka biriyle konuştuğu sanip eşine karina sahip CIK demiş. Kp niye ugrasiyo allah askina.

siz abartmışsınız eşiniz dahada abartmış çok güldüm ya
helal olsun eşinize her ne kadar yanlış yapmış olsada

Bunun kaynana versiyonu benim başıma gelmişti,
o vakitler whatsp filan hak getire..
Eşimle sms yoluyla konuşuyoduk,
kaynanam dedi ki, "sen kiminle mesajlaşıyosun"
ben de "oğlunla..."
Aay demez olaydım bir coştu nasıl bagırıyor..
elinden telefon düşmüyo,
misafirin yanında bile msj atıyosun,
ben de "atarım neden atmayayım kocama?"
diye savunmaya geçince iyice delirdi,
yeni evliyiz de o zaman,
hemen eşimi aradım,
"çabuk eve gel" diye..
adam neden diyemeden çıktı geldi,
kaynana hala konuşuyo,
"oğluma yolda bir şey olsa,
neden çağırıyorsun,
nasıl gelir ya kaza geçirirse o merakla.."
bende cevap vermedim,
neyse çok uzatmayım eşim geldi,
boyle boyle dedim,
anlattım olanları,
sonra ağlayarak evime çıktım.
çok üzülmüştüm,
eşim de anne babasına,
siz benim boşanmamı istiyosunuz galiba'yla başlayan
bir dünya cümle kurmuş...
bir süre konuşmadık, ama aynı apt'da olunca
mecbur konuşmak durumunda kaldık daha sonraları..

Eşin vur demişsin öldürmüş,
ama ne yazık ki bazı kv ve kp'ler
gelin alınca, mal eşya almış gibi,
onun üzerinde her hakkı olduğunu sanıyolar!
Haddini bilmesi gerektiğini öğrenmiş olur en azından..
Yani inşallah..

Ay çok uzun yazdım, geçmişe gidince
kusura bakma..

=)​

eşine vur demişsin öldürmüş cidden ama iyi olmuş. diğer türlü de ne geniş midesi varmış diyecektim yani böyle durumda insan eşini savunmaz mı?

eşin babana değil ki, bildiğin sana tepki göstermiş burda. herşeyin bi usulu var. evet kp in bi öküzlük yapmış, ama eşincseni savunmak istiyosa daha yumuşak bi uslup kullanabilirdi. şimdi senin gazına gelerek aslında sana olan kızgınlığını babaya yansıttı. bence konuş eşinle düzeltsin durumu. sonra sen üzülürsün

Küfür biraz aşırı olmuş ama kp'i ilgilendiren bi durum yok ona nE ki

Ha bu arada geçenlerde bi tabir öğrendim bu siteden sokma akıl diye bişey varmış eşinizin o an değil de sonra arayıp büyük bi tepki vermesiyle sanıyorum kendisi böyle birisi

o nasıl kayınpeder ya terbiyesiz ben de geceleri hep ablamla yazışırım deli mi ne? sanki gündüz girince bir şey yapmıyorsun gece girince yapıyorsun, bide nereden de biliyormuş o yaşta bu olayları, biri mi söyledi ne yaptıysa, bence sen hiç takma canım, eşinin sorunu bundan sonrası daha ilk aradığında " baba ne demek o, arkadaşlarıyla, ailesiyle yazışıyor bunda bir sakınca yok" demeliydi, sonra kendi de düşününce kızdı iyice demek ki, küfür etmeseydi iyiydi tabii

Aman onlar baba oğul barışır diyenler olmuş ama bi babaya s.ktirgit diyen bi evlatla barışmaz inşallah.
Babasına bunu diyen biri sana neler diyodur inşallah mutlusundur
Burda bunu normal karşılayan kaç kişi varsa herkes bunu tadacak elbet
Kp in karına sahip ol filan dediğinde vatsapın facebook gibi olmadığını anlatsaydınız anlardı elbet canınız tartışmak istemiş
Diyecek bişey yok gerçekten.

+1
bu tip yaslilar hep si ayni degil tabi. bu akilli telefonlari sanki ...... araci gibi goruyorlar durakta beklerken otobus saatine bakin demeyi biliyorlar.

gelinin nabusunu iffetine laf ediyorsa resmen annesine kadar arayip kiziniz namussuz demeye getiriyorsa o baba bunu hak etmistir. baba dedigun buyuktur BUYUKSE BUYUKLUGUNU BILECEK. Gelin kimsenin mali degil oglunun karisi sadece.

Oh ağzına sağlık eşinizin bu nasıl bir hadsizliktir ya işi gücü bırakıp gelinini takip ediyor wats upta bir de utanmadan oğlunu arıyor aranızı açmaya çalışıyor.Bu kplere ne oldu böyle kvleri aratmıyorlar.

gelinin nabusunu iffetine laf ediyorsa resmen annesine kadar arayip kiziniz namussuz demeye getiriyorsa o baba bunu hak etmistir. baba dedigun buyuktur BUYUKSE BUYUKLUGUNU BILECEK. Gelin kimsenin mali degil oglunun karisi sadece.
Karısının namusunu düşünen bi adam o anda tepki verir sonra kalkıp s.git demez
Onun yaptığı ayıp bunlarınki daha da ayıp

Whatsapp'ta son görülme saatinizi kapatın. Belli ki sizi takip ediyorlar. Diğer muhabbetler çok seviyesiz, yorum yapmak içimden gelmedi.

Yuh yani.
Kimene ya.
İşi gücü yok milleti mi takip ediyor?
Çok kızdım kayınpederinize.
Ama kocanızında hiç ayarı yokmuş.
Savunmak illa küfür etmek mi?
Yarın bir gün ailesini savununca da aynı kelimeyi size mi kullanacak?

+1
bu tip yaslilar hep si ayni degil tabi. bu akilli telefonlari sanki ...... araci gibi goruyorlar durakta beklerken otobus saatine bakin demeyi biliyorlar.

Aynen şimdi kp'nin de kv'nin de whatspı var,
ben uzak duruyorum ama..

Terbiyesiz Kp gelinini ne olarak görüyor üstelik kendisinin o saatte ne işi var? Demek kendisi o saatte bi işler karıştırıyor. Valla eşin az bile söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…