eşin babana değil ki, bildiğin sana tepki göstermiş burda. herşeyin bi usulu var. evet kp in bi öküzlük yapmış, ama eşincseni savunmak istiyosa daha yumuşak bi uslup kullanabilirdi. şimdi senin gazına gelerek aslında sana olan kızgınlığını babaya yansıttı. bence konuş eşinle düzeltsin durumu. sonra sen üzülürsünNerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
+1Haketmis haddini bilir ama karisma Onlar baba oğul elbet barışırlar kafana takma evet uzucu olmus sonu. Kendini ispatlamaya calisms gibi olmus. Duzelir merak etme kimse evladina kus kalamaz gibime geliyor
+1Bunun kaynana versiyonu benim başıma gelmişti,
o vakitler whatsp filan hak getire..
Eşimle sms yoluyla konuşuyoduk,
kaynanam dedi ki, "sen kiminle mesajlaşıyosun"
ben de "oğlunla..."
Aay demez olaydım bir coştu nasıl bagırıyor..
elinden telefon düşmüyo,
misafirin yanında bile msj atıyosun,
ben de "atarım neden atmayayım kocama?"
diye savunmaya geçince iyice delirdi,
yeni evliyiz de o zaman,
hemen eşimi aradım,
"çabuk eve gel" diye..
adam neden diyemeden çıktı geldi,
kaynana hala konuşuyo,
"oğluma yolda bir şey olsa,
neden çağırıyorsun,
nasıl gelir ya kaza geçirirse o merakla.."
bende cevap vermedim,
neyse çok uzatmayım eşim geldi,
boyle boyle dedim,
anlattım olanları,
sonra ağlayarak evime çıktım.
çok üzülmüştüm,
eşim de anne babasına,
siz benim boşanmamı istiyosunuz galiba'yla başlayan
bir dünya cümle kurmuş...
bir süre konuşmadık, ama aynı apt'da olunca
mecbur konuşmak durumunda kaldık daha sonraları..
Eşin vur demişsin öldürmüş,
ama ne yazık ki bazı kv ve kp'ler
gelin alınca, mal eşya almış gibi,
onun üzerinde her hakkı olduğunu sanıyolar!
Haddini bilmesi gerektiğini öğrenmiş olur en azından..
Yani inşallah..
Ay çok uzun yazdım, geçmişe gidince
kusura bakma..
=)
gelinin nabusunu iffetine laf ediyorsa resmen annesine kadar arayip kiziniz namussuz demeye getiriyorsa o baba bunu hak etmistir. baba dedigun buyuktur BUYUKSE BUYUKLUGUNU BILECEK. Gelin kimsenin mali degil oglunun karisi sadece.Aman onlar baba oğul barışır diyenler olmuş ama bi babaya s.ktirgit diyen bi evlatla barışmaz inşallah.
Babasına bunu diyen biri sana neler diyodur inşallah mutlusundur
Burda bunu normal karşılayan kaç kişi varsa herkes bunu tadacak elbet
Kp in karına sahip ol filan dediğinde vatsapın facebook gibi olmadığını anlatsaydınız anlardı elbet canınız tartışmak istemiş
Diyecek bişey yok gerçekten.
Oh ağzına sağlık eşinizin bu nasıl bir hadsizliktir ya işi gücü bırakıp gelinini takip ediyor wats upta bir de utanmadan oğlunu arıyor aranızı açmaya çalışıyor.Bu kplere ne oldu böyle kvleri aratmıyorlar.Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Karısının namusunu düşünen bi adam o anda tepki verir sonra kalkıp s.git demezgelinin nabusunu iffetine laf ediyorsa resmen annesine kadar arayip kiziniz namussuz demeye getiriyorsa o baba bunu hak etmistir. baba dedigun buyuktur BUYUKSE BUYUKLUGUNU BILECEK. Gelin kimsenin mali degil oglunun karisi sadece.
Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
+1
bu tip yaslilar hep si ayni degil tabi. bu akilli telefonlari sanki ...... araci gibi goruyorlar durakta beklerken otobus saatine bakin demeyi biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?