- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Ya işte gitmemekte olmuyo bu sefer eşimde bende senin ailenle görüşmem diycek olay büyüyecek öyle olsunda istemiyorum..gittiğimde muhattap olmamaya karar verdim
Valla benim babam damadının rahat etmesi için herşeyi yapıyo değil laf söylemek yediği önünde yemediği arkasında hesabı dört dörtlük bakılıyorSenin baban eşine bu şekilde davrandimi hic.
Aynen öyle bu bir değil iki değil alıştım yani napabilirim ki eşimin sesi çıkmıyo ailesi öyle büyütmüş iki erkek kardeşler ikiside öyle bunlar çalışmış yıllarca aldıkları parayı babasına vermişler babasından habersiz hiçbirşey yapamiyolarBana çok sakin geldiniz eşinizin tepki vermemesini bile sorun etmiyor gibisiniz. Daha önce de oldu mu benzer şeyler? Sanki alışmış gibisiniz artık. Eşinizin ben de senin ailenle görüşmem demesi için aynı şeyi onun da yaşamış olması gerekir. Size hak vermiyor ailesini savunuyor muhtemelen ne var bunda diye yanılıyor muyum? Görmese de duymuş babasını hiçbir şey dememiş babasından habersiz hiç bişey yapamıyorlar
Valla benim babam damadının rahat etmesi için herşeyi yapıyo değil laf söylemek yediği önünde yemediği arkasında hesabı dört dörtlük bakılıyor
K.pederinin bu haraketinden sonra esin ne dedi. Bu arada sanirim 2 cocugun var. 1 kiz 1 erkek. Sana şunu söyliyim cocuklarin annelerinin bu tip davranislara maruz kaldigini görmesi onlarda derin yaralar birakiyor . benim k.v kalabaliga gelin gelmis kayinpederi hep küfür eder bagirip huzursuz edermis benim kayinpederimde göz yumarmis dövermis kaynanami eşim bunlari görerek büyüdügünden şuanda babasindan ve dedesinden nefret ediyor ve onlara karsi cok hircin ve agresif.Sen bunlara göz yumarak hem kendine en cokta cocuklarina haksizlik yapiyorsun. Elbetteki vur kır boşan demiyorum ama esinle bu konuyu ciddi ciddi konusmalisin. Napiyim yasli adam veya napiyim babam o benim dersede bende cocuklarimin annesiyim ve sana emanetim diyeceksin. Hersey esinde bitiyor. Bir seferinde kayinpederim kaynanamla kavga ediyordu ben araya girdim cünkü kayinvalideme agir konusuyordu. Kayinpederime bagirdim yeter diye . Esimin isten gelis saatiydi kapida duymus içeri girip direk olarak babasina agzina geleni söyledi zor aldık elinden delirdi resmem benim karimin yaninda sesin yükselmiceksin benim anneme düzgün davranacaksin diye evi darmadagin etti. Sanki eşim bir anda degisti. Cocukken annesi ezilen cocuklar büyüdüklerinde cok hırçın oluyorlar.
Eşini takdir ettim..benim eşim 5 yıldır ağzını açıp bi kelime etmedi daha..ben senin anne babandan azar yemek için evlenmedim kaldı ki ben bu yaşa gelmişim 2 çocuklu bi kadınım sen kim oluyorsun da bana bağırıyorsun diyemedim işte kp e .salak kafam..zaten eşimden bişey olacağı yok ondan beklemiyorum öyle bişey ama kendime kızıyorum işte niye sustun diyeK.pederinin bu haraketinden sonra esin ne dedi. Bu arada sanirim 2 cocugun var. 1 kiz 1 erkek. Sana şunu söyliyim cocuklarin annelerinin bu tip davranislara maruz kaldigini görmesi onlarda derin yaralar birakiyor . benim k.v kalabaliga gelin gelmis kayinpederi hep küfür eder bagirip huzursuz edermis benim kayinpederimde göz yumarmis dövermis kaynanami eşim bunlari görerek büyüdügünden şuanda babasindan ve dedesinden nefret ediyor ve onlara karsi cok hircin ve agresif.Sen bunlara göz yumarak hem kendine en cokta cocuklarina haksizlik yapiyorsun. Elbetteki vur kır boşan demiyorum ama esinle bu konuyu ciddi ciddi konusmalisin. Napiyim yasli adam veya napiyim babam o benim dersede bende cocuklarimin annesiyim ve sana emanetim diyeceksin. Hersey esinde bitiyor. Bir seferinde kayinpederim kaynanamla kavga ediyordu ben araya girdim cünkü kayinvalideme agir konusuyordu. Kayinpederime bagirdim yeter diye . Esimin isten gelis saatiydi kapida duymus içeri girip direk olarak babasina agzina geleni söyledi zor aldık elinden delirdi resmem benim karimin yaninda sesin yükselmiceksin benim anneme düzgün davranacaksin diye evi darmadagin etti. Sanki eşim bir anda degisti. Cocukken annesi ezilen cocuklar büyüdüklerinde cok hırçın oluyorlar.
Gerçekten öyle yemin ediyorum 15.yy insanı bunlardan daha çağdaşmistirGelinin istediği olmasın kafası .
Eşiniz sizin sözünüzü dinlemesin kafası
Eski dar kafa takmayın .
Eşim hazırlan dedi hazırlandım diye eşinize pas geçin
Baksın kalsın.
Ne yapsanız anlamaz bu kafa ,anlamaz .
Eşini takdir ettim..benim eşim 5 yıldır ağzını açıp bi kelime etmedi daha..ben senin anne babandan azar yemek için evlenmedim kaldı ki ben bu yaşa gelmişim 2 çocuklu bi kadınım sen kim oluyorsun da bana bağırıyorsun diyemedim işte kp e .salak kafam..zaten eşimden bişey olacağı yok ondan beklemiyorum öyle bişey ama kendime kızıyorum işte niye sustun diye
Sizin babanız da böyle bir öküzlük yapıyorsa o da görüşmesin zaten. Normal davranıyorsa eşiniz zaten görüşmem demez.Ya işte gitmemekte olmuyo bu sefer eşimde bende senin ailenle görüşmem diycek olay büyüyecek öyle olsunda istemiyorum..gittiğimde muhattap olmamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?