Kayinpeder

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Kizlar biliyorum artik kv kp konularindan sikildiniz ama icimde tutamicam sizinle konusmak istiyorum . oncelikle 4 yillik evliyim ve kv kp le birlikte oturuyoruz yazdan yaza koye giderler findik filan toplamak icin .kayinpederin emeklisi yok gencken butun paralari kadinlarla yemis kayinvalidemide cok aldatmis suan copsuz uzum . her neyse bu sene gorumcem evlendi.ve.butun borclar maglum bize kaldi esim hem kayinpedere para veriyo bi taraftan benim cocuk icin tedavi param var bi taraftanda gorumcemin borclarini oduyor . neyse bu sene findiga gittiler yine esim kayinpedere sormus ne kadar findik var baba diye o da kendini anca kurtarir demis benden sana olenee kadar birsey cikmaz demis esimde sinirlenmis ben sen den bu zamana kadar ne istedim.ki filan diye findik yerimizde iyi yani dedem kus suan kayinpederle ondan.ogreniyoruz ne kadar fi dik oldugunu filan . o kadar sinir oldum ki ve benim annemin verdigi evde oturuyoruz dublex kendini birsey saniyor havalarinda bizi surekli ezmeye calisiyor evdeki herseye karisiyor ise de gitmiyor daha 48 yasinda oglene kadsr yatip aksama kadar kahvede simdi ben bu kayinpederi nasil sevebilirm Allah askina soyleyin yarim yamalak anlattim yani herseyi burnumdan getiriyo kapinin zili calsa gelene de karisiyo icilene yenileene herseye ve hic gelmesini istemiyorum onun . acaba bende mi sorun anlamadim ben hatam varsa soyleyin ben bu adama nasil katlanabilirim

görümceniz size güvenerek mi evlendi? neden siz ödüyorsunuz? ben öncelikle buraya takıldım
Kacarak evlendi gorumcem kpederin elini cebine attigini ben hic gormedim ki koye ev yapti esim odedi borcunu biz dugun yaptik esya filan aldi yine kynpeder elini cebine atmadi ama her yerde konusuyo ben yaptim ben ettim inanki hic birsey yapmadi

O neymis oyle ya yazik gunah valla Allah hayirli evlat versin derler de bence once Allah hayirli ana baba versin ... evini ayirsanda calismiyor gormuyor gene siz yardim edeceksiniz ayirmasanda valla durumun zor Allah dogru yola getirsin kp ini ....

niye sizin annenizin verdiği evde onlar da kalıyor?siz evlenmeden önce,kalacak kışlık evleri yok muydu?
Kiracimizdi onlar bizim 2 sene kirada oturduk canm sonra babam dayanamadi bana verdi evi tapusuda benim uzerime kynpwderin borsada parasi vardi ev alacakti hatta 250 ye cikmisti esime hatta dedim ki onlar evini alsinlar bizde annemin verdigi evde kaliriz dedim tamam dedi borsadaki para daha cok ciksin diye ac gozluluk yapti para 30 a dustu evde alamadilar bende kiradaki evim cok berbatti dayanamadim gectik hepimiz

Kacarak evlendi gorumcem kpederin elini cebine attigini ben hic gormedim ki koye ev yapti esim odedi borcunu biz dugun yaptik esya filan aldi yine kynpeder elini cebine atmadi ama her yerde konusuyo ben yaptim ben ettim inanki hic birsey yapmadi
kaçarak evlendi ve üzerine ev falan düzüp düğün borcu mu yaptı? yok artık.
neyse,ödediğiniz borçlar sizi maddi olarak zora sokuyor mu?
ayrıca gerçekten ailenizin verdiği eve neden eşinizin ailesini doldurdunuz?
NOT: kp nin 30 bin tl parası var demişsiniz. neyi bekliyor acaba sizden aldığı paraları ödemek için? ya da görümcenize yardım etmek için?

O neymis oyle ya yazik gunah valla Allah hayirli evlat versin derler de bence once Allah hayirli ana baba versin ... evini ayirsanda calismiyor gormuyor gene siz yardim edeceksiniz ayirmasanda valla durumun zor Allah dogru yola getirsin kp ini ....
Amin canim.duzelirmi bilmiyorum suan esim.cok sinirli hic aramiyor bende atese korukle gitmeyi sevmiyorum o senin baban saygisizlik yapma bosver filan diyorum . ama inanki ben artik dayanamiyorum bu adama ve 1 aydan az kaldi inanki yasama hevesimi alip goturuyo inankk abartmiyorum ya

siz iyilik yatınızda eşiniz bılıyor babasının huyunu neden kabul etti baştan ben eşinizi suçlu buluyoırum herkes anasını babasının huyunu bılır en azından uzaktan uazağa mesafeli olurdunuz şimdi ayrılmanızda zor olur en başında yapılmış hata

İyilik olsun diye bi salaklik yaptim ben evinde dgilim gercekten kaynanam.asiri iyidir ona bir omur bakarim hic birseye karismaz ve cok caliskandir beni hic yormak istemez kayinpeder de karismasa gelene gidene vs iyi gecinizde . bide kisi dedesi geliyo esimin eltim geliyo kayinlar geliyo ev curcuna yani kisin fazlasiyla yipraniyorum

sorun eşinde ailenın verdiği eve knedı ailesını kabul etmemmeilydi melek olsa aynı evde olmuyor ayrıca evlerıde varmış ne gereksı bişi
Evleri yok canim yasadigimiz sehirde koyde evleri var dua ediyorum hep gelmesinler diye

yani yazın köye gidiyorlar ya,siz evlenmeden önce kışları nerede kalıyorlardı?
Kiracimizlardi canim ama evimiz cok eskiydi evi mutahite verdik yeni bir ev yapildi zaten ev yikilmadan once ben evlendim ve direk baska bi eve kiraya ciktik 2 sene durduk kirada

Evleri yok canim yasadigimiz sehirde koyde evleri var dua ediyorum hep gelmesinler diye
adam zaten çalışmıyormuş kaldsın işte koyde geçindirsinler kendılerını sız zaten yenı bı hayat kurmaya çalışıyorsunuz bakıma ıhtıyaçları yokki bence koyun tavrınızı geçemez bır ömür böyle

eşiniz ne diyor bu duruma? sonuçta onun tarafından bakınca biraz mahçup olması lazım çünkü ailenizin evinde oturuyorsunuz üstüne kv-kp siz de bir de kışın cümbür cemaat size geliyorlar?
bu konuda kendi anne babasına bir uyarıda bulundu mu ?
sizin eviniz haricinde toplanabileceğiniz başka bir yer yok mu? eltilerinizin evi falan mesela?

Bu duaya amin diyorum. Kesinlikle roller değişmiş anne babalar çocuk gibi. Allah aklı başında anne baba versin. Benim kv de her gördüğümüzde araba alın beni gezdirin diye sıkboğaz ediyor. Ağzından bi hayır duası duymadık şu güne kadar. Neyin kafasını yaşıyor bu anne babalar bilmiyorum.
Konu sahibi, ne alaka annenlerin verdiği evde hepsini ağırlıyorsun bütün yıl. 48 yaş ne ki Allah aşkına, şimdiden yaptırsa sigorta girişini emin ol ölmez,emekli olur. Hem bu ne yaaa illa birileri birilerini mi besleyecek. Kapatın musluğu olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…