Kacarak evlendi gorumcem kpederin elini cebine attigini ben hic gormedim ki koye ev yapti esim odedi borcunu biz dugun yaptik esya filan aldi yine kynpeder elini cebine atmadi ama her yerde konusuyo ben yaptim ben ettim inanki hic birsey yapmadigörümceniz size güvenerek mi evlendi? neden siz ödüyorsunuz? ben öncelikle buraya takıldım
Kiracimizdi onlar bizim 2 sene kirada oturduk canm sonra babam dayanamadi bana verdi evi tapusuda benim uzerime kynpwderin borsada parasi vardi ev alacakti hatta 250 ye cikmisti esime hatta dedim ki onlar evini alsinlar bizde annemin verdigi evde kaliriz dedim tamam dedi borsadaki para daha cok ciksin diye ac gozluluk yapti para 30 a dustu evde alamadilar bende kiradaki evim cok berbatti dayanamadim gectik hepimizniye sizin annenizin verdiği evde onlar da kalıyor?siz evlenmeden önce,kalacak kışlık evleri yok muydu?
kaçarak evlendi ve üzerine ev falan düzüp düğün borcu mu yaptı? yok artık.Kacarak evlendi gorumcem kpederin elini cebine attigini ben hic gormedim ki koye ev yapti esim odedi borcunu biz dugun yaptik esya filan aldi yine kynpeder elini cebine atmadi ama her yerde konusuyo ben yaptim ben ettim inanki hic birsey yapmadi
Amin canim.duzelirmi bilmiyorum suan esim.cok sinirli hic aramiyor bende atese korukle gitmeyi sevmiyorum o senin baban saygisizlik yapma bosver filan diyorum . ama inanki ben artik dayanamiyorum bu adama ve 1 aydan az kaldi inanki yasama hevesimi alip goturuyo inankk abartmiyorum yaO neymis oyle ya yazik gunah valla Allah hayirli evlat versin derler de bence once Allah hayirli ana baba versin ... evini ayirsanda calismiyor gormuyor gene siz yardim edeceksiniz ayirmasanda valla durumun zor Allah dogru yola getirsin kp ini ....
İyilik olsun diye bi salaklik yaptim ben evinde dgilim gercekten kaynanam.asiri iyidir ona bir omur bakarim hic birseye karismaz ve cok caliskandir beni hic yormak istemez kayinpeder de karismasa gelene gidene vs iyi gecinizde . bide kisi dedesi geliyo esimin eltim geliyo kayinlar geliyo ev curcuna yani kisin fazlasiyla yipraniyorumkaçarak evlendi ve üzerine ev falan düzüp düğün borcu mu yaptı? yok artık.
neyse,ödediğiniz borçlar sizi maddi olarak zora sokuyor mu?
ayrıca gerçekten ailenizin verdiği eve neden eşinizin ailesini doldurdunuz?
Evleri yok canim yasadigimiz sehirde koyde evleri var dua ediyorum hep gelmesinler diyesorun eşinde ailenın verdiği eve knedı ailesını kabul etmemmeilydi melek olsa aynı evde olmuyor ayrıca evlerıde varmış ne gereksı bişi
Kiracimizlardi canim ama evimiz cok eskiydi evi mutahite verdik yeni bir ev yapildi zaten ev yikilmadan once ben evlendim ve direk baska bi eve kiraya ciktik 2 sene durduk kiradayani yazın köye gidiyorlar ya,siz evlenmeden önce kışları nerede kalıyorlardı?
adam zaten çalışmıyormuş kaldsın işte koyde geçindirsinler kendılerını sız zaten yenı bı hayat kurmaya çalışıyorsunuz bakıma ıhtıyaçları yokki bence koyun tavrınızı geçemez bır ömür böyleEvleri yok canim yasadigimiz sehirde koyde evleri var dua ediyorum hep gelmesinler diye
eşiniz ne diyor bu duruma? sonuçta onun tarafından bakınca biraz mahçup olması lazım çünkü ailenizin evinde oturuyorsunuz üstüne kv-kp siz de bir de kışın cümbür cemaat size geliyorlar?İyilik olsun diye bi salaklik yaptim ben evinde dgilim gercekten kaynanam.asiri iyidir ona bir omur bakarim hic birseye karismaz ve cok caliskandir beni hic yormak istemez kayinpeder de karismasa gelene gidene vs iyi gecinizde . bide kisi dedesi geliyo esimin eltim geliyo kayinlar geliyo ev curcuna yani kisin fazlasiyla yipraniyorum
Bu duaya amin diyorum. Kesinlikle roller değişmiş anne babalar çocuk gibi. Allah aklı başında anne baba versin. Benim kv de her gördüğümüzde araba alın beni gezdirin diye sıkboğaz ediyor. Ağzından bi hayır duası duymadık şu güne kadar. Neyin kafasını yaşıyor bu anne babalar bilmiyorum.O neymis oyle ya yazik gunah valla Allah hayirli evlat versin derler de bence once Allah hayirli ana baba versin ... evini ayirsanda calismiyor gormuyor gene siz yardim edeceksiniz ayirmasanda valla durumun zor Allah dogru yola getirsin kp ini ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?