Evet esim ailesine asla laf soyletmeyen biriydi ve tepesine cikardi hepsini simdi de cok pisman hatta bir oturdugumuz icin bile pisman oldu ben uzerine gitmek istemiyorum sadece ortadaki merdiveni hic istemiyorum dublexsin esimde kabul etmiyo babamin cenesinu mi dinlicez diyo bide kpederde tehtit etme huyu var cekip giderim evi yakarim sizide yakarim beni tehtit etmisti bende soylemistm esime o da babasiyla konusmustu hatta ben kaynanama demistim kim oluyoda beni tehtit ediyo diye evi ayirirsak diye tehtit ediyo yanisiz iyilik yatınızda eşiniz bılıyor babasının huyunu neden kabul etti baştan ben eşinizi suçlu buluyoırum herkes anasını babasının huyunu bılır en azından uzaktan uazağa mesafeli olurdunuz şimdi ayrılmanızda zor olur en başında yapılmış hata
ay hiç bişi yapamaz korkak olur bu adamlar ayırın evınızı eşin konuşsun başınıza o açmış bu belayı o temizlesin analar babalar baş tacı tamamda olmuyor aynı evde çok zor sürtüşmeler olur hayat zorlaştı bızler tahammulsüzleştik ayrıca geçimde olmuyor işte ya kvde sorun çıkıyor ya kayınpeder olmuyor bır çatıda ıkı aile karalı olun aklı başında ınsan olsa zaten gelmezdi gelinin evıne kırılırsada kırılsın ted-hdıtlerınden korkmayınEvet esim ailesine asla laf soyletmeyen biriydi ve tepesine cikardi hepsini simdi de cok pisman hatta bir oturdugumuz icin bile pisman oldu ben uzerine gitmek istemiyorum sadece ortadaki merdiveni hic istemiyorum dublexsin esimde kabul etmiyo babamin cenesinu mi dinlicez diyo bide kpederde tehtit etme huyu var cekip giderim evi yakarim sizide yakarim beni tehtit etmisti bende soylemistm esime o da babasiyla konusmustu hatta ben kaynanama demistim kim oluyoda beni tehtit ediyo diye evi ayirirsak diye tehtit ediyo yani
YuhunuzEvet esim ailesine asla laf soyletmeyen biriydi ve tepesine cikardi hepsini simdi de cok pisman hatta bir oturdugumuz icin bile pisman oldu ben uzerine gitmek istemiyorum sadece ortadaki merdiveni hic istemiyorum dublexsin esimde kabul etmiyo babamin cenesinu mi dinlicez diyo bide kpederde tehtit etme huyu var cekip giderim evi yakarim sizide yakarim beni tehtit etmisti bende soylemistm esime o da babasiyla konusmustu hatta ben kaynanama demistim kim oluyoda beni tehtit ediyo diye evi ayirirsak diye tehtit ediyo yani
Var canim eltim uyaniklik yapti gitti calismaya gercek eltim de degil bu arada esimin amcasinin oglunun karisi ama sut kardesler kayinlarim filanda oyle hepsiyle sut kardesler . onun evindede toplansak yine ayni turbanliyiz ikimizde ama o cok rahat herkesin yaninda basi acik ben o kadar rahat degilim uzerimde hirka etek tulbent iyice bunaliyorumeşiniz ne diyor bu duruma? sonuçta onun tarafından bakınca biraz mahçup olması lazım çünkü ailenizin evinde oturuyorsunuz üstüne kv-kp siz de bir de kışın cümbür cemaat size geliyorlar?
bu konuda kendi anne babasına bir uyarıda bulundu mu ?
sizin eviniz haricinde toplanabileceğiniz başka bir yer yok mu? eltilerinizin evi falan mesela?
Yok korkmuyorum gorumcem.kacmadan.oncede tehtit ediyodu kacarsa sizi yakarim evide yakarim vs yani sanki kendi evi iyice nefret ettim gercekten esim.babasiyla hic konusmaz ama saygisizlik da yapmaz babasida tepemize cikiyoay hiç bişi yapamaz korkak olur bu adamlar ayırın evınızı eşin konuşsun başınıza o açmış bu belayı o temizlesin analar babalar baş tacı tamamda olmuyor aynı evde çok zor sürtüşmeler olur hayat zorlaştı bızler tahammulsüzleştik ayrıca geçimde olmuyor işte ya kvde sorun çıkıyor ya kayınpeder olmuyor bır çatıda ıkı aile karalı olun aklı başında ınsan olsa zaten gelmezdi gelinin evıne kırılırsada kırılsın ted-hdıtlerınden korkmayın
O da hatasinin farkinda ama ne yapayim demekten baska birsey gelmiyo elinden . onada uzuluyorum garibimin tek.maasiyla herseye kosturuyo hepsi nankor ya bide bu seneki findik parasini gorumceme vercekler gel de sinir olma sen simdiYuhunuzkocanız iyi yapmış. Az daha şımartsın babacığını
Esimde aynen dedigin gibi yapti canim 1200 veriyodu simdi 800 veriyo . herkesin zaten bi derdi var ya kv de yada kp de sorun oluyo Allah yardimcimiz olsunBu duaya amin diyorum. Kesinlikle roller değişmiş anne babalar çocuk gibi. Allah aklı başında anne baba versin. Benim kv de her gördüğümüzde araba alın beni gezdirin diye sıkboğaz ediyor. Ağzından bi hayır duası duymadık şu güne kadar. Neyin kafasını yaşıyor bu anne babalar bilmiyorum.
Konu sahibi, ne alaka annenlerin verdiği evde hepsini ağırlıyorsun bütün yıl. 48 yaş ne ki Allah aşkına, şimdiden yaptırsa sigorta girişini emin ol ölmez,emekli olur. Hem bu ne yaaa illa birileri birilerini mi besleyecek. Kapatın musluğu olsun bitsin
bizde böyle bi hata yaptık aslında durumlarımız benzıyor bız altlı üstlü oturuyoruz 10 yılı aşkın evlıyım toplasak 2 yılımız geçmemiştir huzurlu ayrı bı ev aldık kayınpeder ağladı falan eşimi ikna etti gitmemeye hayır zaten anlaşamıyoruz bızı sevmıyorsunuz ne dıye istiyorsunuz yanında kayınvalidem taşıncam ev sıze kalsın dese ben kenı elimle yüklerim kamyona ama hem geçim olmıycak hem yanlarında kalıcaz eşim çok şükür ikna oldu taşınmaya kışa doğru gıdıcez dıyor zaten o gitmezse ben senı bırakıp gıdıcem ne yaparsan yap deyip restı çektimYok korkmuyorum gorumcem.kacmadan.oncede tehtit ediyodu kacarsa sizi yakarim evide yakarim vs yani sanki kendi evi iyice nefret ettim gercekten esim.babasiyla hic konusmaz ama saygisizlik da yapmaz babasida tepemize cikiyo
Bende inanki resti cekicem egee.kayinpeder yine ayni davranirsa 2 ay oldu ve bayramda sadece bir kere aradim kaynanamla hep konusuyorz ne zaman gelceksiniz diye.sormaya inanki korkuyorum hatta esimede soyledim gelecekleri zamana kadar sakin bana birsey soyleme zili calinca ogreniyim geldiklerini diyorum .bizde böyle bi hata yaptık aslında durumlarımız benzıyor bız altlı üstlü oturuyoruz 10 yılı aşkın evlıyım toplasak 2 yılımız geçmemiştir huzurlu ayrı bı ev aldık kayınpeder ağladı falan eşimi ikna etti gitmemeye hayır zaten anlaşamıyoruz bızı sevmıyorsunuz ne dıye istiyorsunuz yanında kayınvalidem taşıncam ev sıze kalsın dese ben kenı elimle yüklerim kamyona ama hem geçim olmıycak hem yanlarında kalıcaz eşim çok şükür ikna oldu taşınmaya kışa doğru gıdıcez dıyor zaten o gitmezse ben senı bırakıp gıdıcem ne yaparsan yap deyip restı çektim
birde tedavı görüyorsun snaırım stres olmaman lazım eşinle kararlı bi lşekilde konuşmalısın aslında kendılerı zarar görmeden anlamıyorlar senınkıde başlamış şikayetlere babandır hepten küslük olmasın yol yakınken çözelim diyebilirsin mesala yanı anneyle babayla küslük iyi değildir sonuçtaBende inanki resti cekicem egee.kayinpeder yine ayni davranirsa 2 ay oldu ve bayramda sadece bir kere aradim kaynanamla hep konusuyorz ne zaman gelceksiniz diye.sormaya inanki korkuyorum hatta esimede soyledim gelecekleri zamana kadar sakin bana birsey soyleme zili calinca ogreniyim geldiklerini diyorum .
Evet ama zaten pek babasiyla muhattap olmaz 7 yasina kadar babasini tanimamis dedesine baba demis kaynanam 10 yil koyde kalmis dogru duzgun koye gelmemis karilarla parayi yemis yillarin birikmisi var yani esimde. Ama bu nereye kadar boyle gider bilmiyorum cok strestliyim asiro derecede evde istedigim gibi misafir bile cagiramiyorum.benim aileme surat yapiyorlar bir tek esim aileme cok saygili cok sever onlaribirde tedavı görüyorsun snaırım stres olmaman lazım eşinle kararlı bi lşekilde konuşmalısın aslında kendılerı zarar görmeden anlamıyorlar senınkıde başlamış şikayetlere babandır hepten küslük olmasın yol yakınken çözelim diyebilirsin mesala yanı anneyle babayla küslük iyi değildir sonuçta
Kizlar biliyorum artik kv kp konularindan sikildiniz ama icimde tutamicam sizinle konusmak istiyorum . oncelikle 4 yillik evliyim ve kv kp le birlikte oturuyoruz yazdan yaza koye giderler findik filan toplamak icin .kayinpederin emeklisi yok gencken butun paralari kadinlarla yemis kayinvalidemide cok aldatmis suan copsuz uzum . her neyse bu sene gorumcem evlendi.ve.butun borclar maglum bize kaldi esim hem kayinpedere para veriyo bi taraftan benim cocuk icin tedavi param var bi taraftanda gorumcemin borclarini oduyor . neyse bu sene findiga gittiler yine esim kayinpedere sormus ne kadar findik var baba diye o da kendini anca kurtarir demis benden sana olenee kadar birsey cikmaz demis esimde sinirlenmis ben sen den bu zamana kadar ne istedim.ki filan diye findik yerimizde iyi yani dedem kus suan kayinpederle ondan.ogreniyoruz ne kadar fi dik oldugunu filan . o kadar sinir oldum ki ve benim annemin verdigi evde oturuyoruz dublex kendini birsey saniyor havalarinda bizi surekli ezmeye calisiyor evdeki herseye karisiyor ise de gitmiyor daha 48 yasinda oglene kadsr yatip aksama kadar kahvede simdi ben bu kayinpederi nasil sevebilirm Allah askina soyleyin yarim yamalak anlattim yani herseyi burnumdan getiriyo kapinin zili calsa gelene de karisiyo icilene yenileene herseye ve hic gelmesini istemiyorum onun . acaba bende mi sorun anlamadim ben hatam varsa soyleyin ben bu adama nasil katlanabilirim
Ay canım aynı benim hikayem eşim ailesine çok düşkünü pekiKizlar biliyorum artik kv kp konularindan sikildiniz ama icimde tutamicam sizinle konusmak istiyorum . oncelikle 4 yillik evliyim ve kv kp le birlikte oturuyoruz yazdan yaza koye giderler findik filan toplamak icin .kayinpederin emeklisi yok gencken butun paralari kadinlarla yemis kayinvalidemide cok aldatmis suan copsuz uzum . her neyse bu sene gorumcem evlendi.ve.butun borclar maglum bize kaldi esim hem kayinpedere para veriyo bi taraftan benim cocuk icin tedavi param var bi taraftanda gorumcemin borclarini oduyor . neyse bu sene findiga gittiler yine esim kayinpedere sormus ne kadar findik var baba diye o da kendini anca kurtarir demis benden sana olenee kadar birsey cikmaz demis esimde sinirlenmis ben sen den bu zamana kadar ne istedim.ki filan diye findik yerimizde iyi yani dedem kus suan kayinpederle ondan.ogreniyoruz ne kadar fi dik oldugunu filan . o kadar sinir oldum ki ve benim annemin verdigi evde oturuyoruz dublex kendini birsey saniyor havalarinda bizi surekli ezmeye calisiyor evdeki herseye karisiyor ise de gitmiyor daha 48 yasinda oglene kadsr yatip aksama kadar kahvede simdi ben bu kayinpederi nasil sevebilirm Allah askina soyleyin yarim yamalak anlattim yani herseyi burnumdan getiriyo kapinin zili calsa gelene de karisiyo icilene yenileene herseye ve hic gelmesini istemiyorum onun . acaba bende mi sorun anlamadim ben hatam varsa soyleyin ben bu adama nasil katlanabilirim
Cok sukr simdi cok duskun degil en azindan kimin hakli kimin haksiz oldugunu ayirabiliyorAy canım aynı benim hikayem eşim ailesine çok düşkünü peki
Yok canim dedem oldugu icin kisin bizde yemek yemege veya caya geliyorlar ama cok bunaliyorum.yemekti cayda meyveydi topla et bulasik yika sesimide cikartamiyorum yaa dua edin nolur bu sene gelmesinler yaa nolur gercekten o kadar sogudum ki gelmelerini istemiyorum koyde de evleri.mukemmel herseyleri var esim her ay parada yolluo ee torunlarisa yok niye geliyorlar yaÖncelikle allah kurtarsin canim seni. Ben bes sene oturdum aynı evde. kp cok iyidir benim kv yi hic sorma senin kp nin bayan versiyonu. Kac kisi kaliyorsunuz evde kaynimlarda geliyor demissiniz kisin onlardami esinin aldiklarindan faydalaniyorlar. Gencecik adam nasil calismaz yahu Tövbe Estağfurullah
Esinle ciddi ciddi konusman gerekiyo canım. Bu adam sakat degil birsey degil. Gitsin calissin bos gezecegine gorumcenede soyle borcu beraber odesinler neymi o keyfine gezip dolas ben senin borcunu odeyeyim. İnşallah gelmezler esinle konus canim ciddiyim hem sana hem esine yazikYok canim dedem oldugu icin kisin bizde yemek yemege veya caya geliyorlar ama cok bunaliyorum.yemekti cayda meyveydi topla et bulasik yika sesimide cikartamiyorum yaa dua edin nolur bu sene gelmesinler yaa nolur gercekten o kadar sogudum ki gelmelerini istemiyorum koyde de evleri.mukemmel herseyleri var esim her ay parada yolluo ee torunlarisa yok niye geliyorlar ya
Ee sicak ev bakim iyi aldigi para cebine kaliyor. Daha ne ister? Cok ilginc ama babanin aldigi ev uzerinde bu denli hadsizlesebilmeleri.. Esine soyle bence bu sene olmaz tedavim var falan de. Okurken ben sinir oldum resmenYok canim dedem oldugu icin kisin bizde yemek yemege veya caya geliyorlar ama cok bunaliyorum.yemekti cayda meyveydi topla et bulasik yika sesimide cikartamiyorum yaa dua edin nolur bu sene gelmesinler yaa nolur gercekten o kadar sogudum ki gelmelerini istemiyorum koyde de evleri.mukemmel herseyleri var esim her ay parada yolluo ee torunlarisa yok niye geliyorlar ya
Benim paramla oynayalım senin paranla gezelim.Kiracimizdi onlar bizim 2 sene kirada oturduk canm sonra babam dayanamadi bana verdi evi tapusuda benim uzerime kynpwderin borsada parasi vardi ev alacakti hatta 250 ye cikmisti esime hatta dedim ki onlar evini alsinlar bizde annemin verdigi evde kaliriz dedim tamam dedi borsadaki para daha cok ciksin diye ac gozluluk yapti para 30 a dustu evde alamadilar bende kiradaki evim cok berbatti dayanamadim gectik hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?