Kayinpeder

Haklisin yeri geldigi zaman bundan sonra herseyi soylicem bana kimsenin karismasini istemiyorum kendi evimde rahat temizlik yapamiyorum elektrik cok geliyormus hergun temizlik mi olurmus . yemekler desen hic istedigim gibi olmuyor pazari kvalide goruyor dogru duzgun birsey almadan geliyor kpeder o konuda cok iyidir en iyisini alir herseyin ama kvalideye veriyor parayi heeseyi al diyo ama yok para biriktirmek icin yarim ekmek olsa onu alir

en iyi çözüm bu gibi. bi kere yerleşmişler hayatta gitmezler. kayınpeder gençmiş çalışması lazım. evi ayır gitsin canından kıymetli değil. kolay dubleksi ikiye ayırmak. fındığın baya getirisi var. tarla parası denen bişi var. o para onlara yıllık yeter.

Canim baya gider onlara gelmesinler diye cok dua ediyorum.. Ama suan esimi ikna edemiyorum dublexsi ayirmasi icin eminim 2 seneye kalmaz onunda canina tak eder simdiden catirtilar basladi hic ailesine laf soyletniyordu simdi birsey demiyor hatta o kotuluyor

bu saatten sonra evden çıkarmanız çok zor. kovmuş gibi olursunuz. keşke baştan hiç aynı eve almasaydınız ama seni de anlıyorum eşin sonradan doğruyu görmüş.
bence para biriktirip 2. ev alın bu evde de kayınpederler otursun kira da vermezler ama ev en azından sizin üstünüze yani ilerde size kalacak.

Ya biz ikinci bir ev almis olsak annemin verdigi evde.kpederleri asla oturtmam canm ben otururum benevimi cok sviyorum . onlar gitsin ben cikmam bu evdende onlari cikmasi da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…