Kayinpeder

Lutfen yanlis anlama ama hala bu evlilige cocuk yapmak icin ugrasiyosun

Herkesin kahrini siz cekiyosunuz nasl mutlusun?

48 yaşında bir adam bu yaşına kadar değişmemiş hele sizin değiştirmeniz çok zor bir şekilde evinizi ayırmaya çalışın.

Ailenizin evinde ailenizimi istemiyolar bide soyleyecek soz yok siz nasil onlari kovmadan durabiliyosunuz. Rahatliga alismis onlar esinizede acimayin o size aciyormu esinizde bence ayak yapiyo sizi sakin tutmak icin bende istemiyorum ama ailem diyerek . Benim kv benimle cok ugrasir esim daha bi gun bu benim karim anne ugrasma dememistir. Ki esimide hep ezer herseyi benim esime yaptirir ama yine ondan kotusu yoktur diger ogullari daha kiymetlidir. Onlara sarilmasi vs. Bile farklidir benimkine sarilmaz bile simdi ben bu adama neden aciyim hic biseyi gormeyipte annede anne diye dolaniyo atmasin satmasin ama kendinide benide savunsun esinizde aynen oyle

Babamın evinde benden eşimden başkası yan gelip yatamaz. Kusura bakma canım ama senin ki iyi niyetten çok saflık. Adam resmen senin evinde sana artistlik yapıyor.

Aynen daraldiginiz kadar vargercekten bide beni dusunun babama ev babasindan kalmis yani yerlerimiz vardi.gelin ciktigim evden tekrar evli olarak girdim . cok zor gercekten ne yapicam bilmiyorum sanki yasim gectikce dertlerim daha mi buyuyo anlamadim ilk evlendigimde umrumda olmuyodu hic

Ben esime gecenlerde soyledim senin annene bir omur bakarim.ama babana asla bakmam diye gerci kaynanamda hic birseye karismaz benim akrabalarim gelince bi surat yapiyo daha dogrusu komsularada oyle yapiyo ama kendisi gidice gayet guzel guluyo dgisik hepsi yaa onlar cok kotude ben cok mu iyiyim benimde kusurlarim var ama ben cok alcakgonulluyumdur kimse kirilmasin diye herseyi yaparim ama kotuluge de kotulukle cevap veriyorum . senin de isin zor eslerimiz akillanmaz bizin

Cok sukr simdi cok duskun degil en azindan kimin hakli kimin haksiz oldugunu ayirabiliyor

Düşkün olsa işin daha zordu benim öyle mesala hemen hemen aynı hikaye zaten eşim ne olursa olsun ailesinden yani haklı yada haksız olsam bile beni çok sevdiğini söylüyor ama her zaman onlardan yana

Bu arada asla kiraya cikmazlar canim salakmi o kadar kpeder sagilcak inek benik esim . en son esim cikis parasi almisti 4 milyar ellerine verdi koydeki borcu bitirin diye o da gitmis 2 milyarini vermis esime diyoki 2 milyarida eve harcadim esime dedimki ben bu evde 2 milyarlik birsry goremiyorum dedim o da bana.inandi hep biriktiriyo ne yapacaksa bide bende hic para yk diyip duygu somurusu yapiyo artik esim hic inanmiyo.ona

Düşkün olsa işin daha zordu benim öyle mesala hemen hemen aynı hikaye zaten eşim ne olursa olsun ailesinden yani haklı yada haksız olsam bile beni çok sevdiğini söylüyor ama her zaman onlardan yana
Benimde.oyleydi.canim hep onlari savunurdu artik ne oldu bilmiyorum ama bi anda degisti cok sukur

Allah razi olsun canm benim kendi konun gibi cevaplamissin valla ne yapacagimi bilmiyorum inanki cok doluyum

48 yaşında gençecik adam. Bu ne rahatlık eşin ses çıkartamıyor mu ? Bi de pişkin pişkin bensne size iş çıkmaz
Akşam ne yemek yapacağını da söylüyor mu ? Eve getirmediği şeyin yemeğini yemek istiyor mu mesela ?
Kusura bakma da baban kendi mirasını sana vermiş. Kızım rahat etsin diye. Tek çocuk musun ? Diğer kardeşlerin varsa onlara da ev verdi mi ? Yoksa tamamen seni mi düşündü ?
Eğer tek seni düşünüp bu evi verdiyse sende kv kp bakıyorsun o evde.

Yada görümcen demiyor mu baba abim ödüyor ev eşyamın parasını. Baba sen öde. Sırf kaçtığı için ödemiyordur. sanki abisi kaçmasını destekledi mi ki ? O ödüyor onun borcunu. Yada neden kocası ödemiyor ki ? O da ayrı bi pişkin.
Hem karısının evinde oturuyor. Hem kardeşinin borcunu ödüyor. Hem anası danasına bakıyorsun. Çok seviyorsan bilmeme ama çekme kardeşim çekme. Bu konuları çözüme ulaştırmadan da çocuk yapma.

Of ben sinir oldum burada.

ya kişi eşek olduktan sonra semer vuran çok olur.

teşbihte hata olmazmış, sözüm meclisten dışarı. görümcenizin düğün masrafını ödemek gibi bi durumu nasıl hazmedebiliyosunuz.
Ben kaynanama soyledim koyden gelince odeyin kizinizin borcunu dedim herseyi benim esime birakmayin dedim sessiz kaliyo bu da beni deli ediyo en son babasiyla konustugunda benden sana olene kadar birsey cikmaz diyince esimde bu zamana kadar essegi semerli kullandin bundan sonra semersiz istersen kullanirsin demis kapatmis o gunden beri aramiyo hic zaten kprderin cok da umrunda degil o kizini daha cok seviyo

söylemekle olmaz ki. ödemeyeceksiniz. alacaklılar da görümceye gitsin.

Canim benim sagol icten cevapladigin icin biz uc kardesiz uc kiz kardes babam hepimize verdi cok sukur ablamda oturuyo ama o tek oturuyo . kpeder evden hic birsey eksik etmez faturalarida zamaninda oder ama soylene soylene kendi hic calismiyo bize b*k yiyin benim paramla geciniyonuz demisti hala olduresim geliyo o adami . yani kizlar bu kadar nefret edemem adamdan ya

Bi taraftan da esim saygisizlik yapmyim cenesini hic cekemem diyo beni istemiyorsunuz ben giderim diye duygu somurusu yapiyo ulan dicem ki bigun gidiyosan git

Kayinpederim bnm dugunumdede esyamdada asla cebini eline atmadi ve esim zaten istemuyordu gorumcemin konustugu cocugu .

Olmuyo iste oyle canm hemen duygu somurusu yapiyo esimde dayanamiyo babam iste diyip sabrediyo biz hatta ilklerde esimle tartisiyoduk ya ayri otursak ne iyi olur diyodum kiziyodu bana kusuyodu konusmuyodu simdi de keske bir oturmasaydik diyo bende dedimki benim anlatmak istedigim de buydu dedim esime sen yine paralarini ver harcliksiz birakmazdn dedm ama yok yani olene kadar katlancaz

Allah eşine akıl versin .

48 yaşında çalışmayan bir erkek ölsün bence bir işe yaramaz aldığı nefes haram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…