Haklisiniz kizlar valla dogru soze ne soylenirki yok ya duzelicem bende bu safliktan cikmam lazim benimKendiniz sebep oluyorsunuz yaşadıklarınıza. Siz böyle olduktan sonra, daha çok üzülürsünüz.
Ben boyle diyemem ki uzerime yurur yani esimi doldurur bana karsi bi kere boyle tartismamiz olmustu kirada otururken karisma baba artik git basimdan dedim daha 19 yasindaydim . o da uzerime yurudu bi ton kufur etti esimi aramis beni doldurmus cekip giderim tehtitleri ya ne kadar salakmisim diyorum cikip gelseydim babamin evine esim de beni almaya gelince ya ayriliriz yada o eve donmem demem.lazimdi ama nerde o beyin bende aman kimse duymasin diye agzima edildiTamam söyle eşine köyde kalsinlar. Ya da şehirde başka ev tutsunlar. Yani kimseye bakmak zorunda değilsiniz. Gorumcenizin borcunu da ödemeyin artık. Çok isterlerse gitsinler görümce de kalsinlar.
Hem herkesle iyi geçineyin hem istediğim olsun kafam rahat olsun olmuyor malesef. KP ye evde rahat yüzü gösterme gelene gidene karışıyorsa ona buna hep laf ediyorsa o zaman karşılığını duysun. Soyle ev bizin geldin kuruldun ses etmiyorum hic bir seye dedtegin yok kizinin dugun parasini bile biz oduyoruz hala circir konusuyorsun diye kavga edeceksin. B Bu kadar naif olma.
Ya ev benim uzerime yaa cekip gidrriz tehtitlerini yapinca esim de ister istemez onlari koruyor . ne yapacagimi sasirdim kizlar ama cok sagolun super akillar veriyorsunuz ben de artik kuyrygumu dik tutup benim dedigim olacak bu evde diyip kendimi gostericem boyle olcak gibi dgil iyiki kaynpedrn evinde oturmuyorz burnumuzdsn daha fazla getirirdi Allah cc iste adaleti buyuk ezilecegimi bildigi icin bana bi kapi acti o kapiyi ben yanlis kullandmkarışır niye karışmasın.
ortam müsait kişiler müsait:))
şaka bir yana da acilen tedbir al evden uzaklaştır ne yap et.
eşinni tavrı nedir ?
ailesini koruyor muhtemelen.
neden sessizsin bu kadar?
neden ezdiriyorsun kendini?
kendi evinde sığınmacı muamelesi görmeye neden razı geliyorsun?
Simdi yapabilirsin ayni seyi. Babasinin doldurusuyla kalkip seninle kavga edecek adam da uzak dursun zaten. Senin kp i kovmaktan baska sansin yok. Zaten onlarla yasamayi kabul edip uzerine de babanin sana verdigi evde yasamalarina izin vererek hatayi bastan yapmissinBen boyle diyemem ki uzerime yurur yani esimi doldurur bana karsi bi kere boyle tartismamiz olmustu kirada otururken karisma baba artik git basimdan dedim daha 19 yasindaydim . o da uzerime yurudu bi ton kufur etti esimi aramis beni doldurmus cekip giderim tehtitleri ya ne kadar salakmisim diyorum cikip gelseydim babamin evine esim de beni almaya gelince ya ayriliriz yada o eve donmem demem.lazimdi ama nerde o beyin bende aman kimse duymasin diye agzima edildi
çekip gitsinler işte ne güzel engel olmayın:))Ya ev benim uzerime yaa cekip gidrriz tehtitlerini yapinca esim de ister istemez onlari koruyor . ne yapacagimi sasirdim kizlar ama cok sagolun super akillar veriyorsunuz ben de artik kuyrygumu dik tutup benim dedigim olacak bu evde diyip kendimi gostericem boyle olcak gibi dgil iyiki kaynpedrn evinde oturmuyorz burnumuzdsn daha fazla getirirdi Allah cc iste adaleti buyuk ezilecegimi bildigi icin bana bi kapi acti o kapiyi ben yanlis kullandm
Aynen canim sagol yorumun icin dua edinde gelmesinlerçekip gitsinler işte ne güzel engel olmayın:))
çok küçük evlenmişssin ve hala çok gençsin.
haliyle seni sindirmişler.
ee eşin de anlayışssız mış.
açıkcası o utanmıyor mu ailesinin yaptıklarından.
ev dünürlerinin evi sonuçta.
valla şimdiden gözünü aç.
eşin de dahil herkese karşı tavrın ne t olsun.
kolaylıkla başarabileceğini sanmasam da denemeni isterim.
yoksa çok ezilirsin daha sen.
Yaa yasayana sorun bide caniminsanı tansiyon hastası ederler bu ne bölee
Evet malesef hepsini tepeme cikardim gorumcemin karismasida ayriydi yani iyiki evlendide kafam biraz daha rahatSimdi yapabilirsin ayni seyi. Babasinin doldurusuyla kalkip seninle kavga edecek adam da uzak dursun zaten. Senin kp i kovmaktan baska sansin yok. Zaten onlarla yasamayi kabul edip uzerine de babanin sana verdigi evde yasamalarina izin vererek hatayi bastan yapmissin
Canim ben soylemistim esime senin bana dua etmen lazim benim gibi oturan varmi demistim o da ne yapalim cikip gidelim mi bu evden demisti o da aklinca giderin hesabi yapiyorBence önce esin ile konuş. Öyle çok fazla benim evim muhabbeti yaparsan kalbi kırılabilir. Gerçi kendi ailesini senin evine dolduran bir insanın hani öyle her lafa kirilmamasi lazım ama işte kalbim kırıldı muhabbetine çevirip seni iyiçen yanlız bırakabilir. Sen direk KP ile artık yaşamak istemediginden gir konulara. Hazır o da bazı şeylerine alınmış. Madem daha önce senin üstüne yürümüş bunu da şöyle her halin içinde cevap da veremiyorum açıkçası bana zarar verecek diye korkuyorum. Artık bizimle yaşamasıni istemiyorum de.
Babam bu konuda benim ne sikinti cektigimi bilmez canim gozunun biri hic gormuyor biride yarim goruyor doktor kotu bir haber duymicak demisti ben o yuzden sikintilarimi annemle paylasirim babama bazen basimi yaktin baba niye ben tek oturmuyorum diyorum sevaptir kizim diyor babamin yuzune bakmaz kpeder ama o hala iyi seyler soyler galiba safligim ondan geliyorAnneniz babaniz ve sen iyi sabirliymissiniz.
Insanda biraz utanma arlanma olur. Artik insanalrin ar damarlari catlamis.
Kizin babasinin evinde, kizi dunurleri ile birlikte oturuyor.
Babanin yerinde oslam alir damadimi karsima gecer konusurum. Oglum ben evi kizima, kızım rahat etsin sıkıntı cekmesin diye verdim sen getirmis ailenide evine yerlestirmissin.
Ki... 48 yasinda hmgebe genç adam...
fazla alcak gonullusunBen esime gecenlerde soyledim senin annene bir omur bakarim.ama babana asla bakmam diye gerci kaynanamda hic birseye karismaz benim akrabalarim gelince bi surat yapiyo daha dogrusu komsularada oyle yapiyo ama kendisi gidice gayet guzel guluyo dgisik hepsi yaa onlar cok kotude ben cok mu iyiyim benimde kusurlarim var ama ben cok alcakgonulluyumdur kimse kirilmasin diye herseyi yaparim ama kotuluge de kotulukle cevap veriyorum . senin de isin zor eslerimiz akillanmaz bizin
Biraz acimasiz olmak lazimmis ben burda okuduklarimla iki gunde resmen olgunlastim ya akilli olucam bu saatten sonrafazla alcak gonullusun
ALLAH acil sifalar versin canim.Babam bu konuda benim ne sikinti cektigimi bilmez canim gozunun biri hic gormuyor biride yarim goruyor doktor kotu bir haber duymicak demisti ben o yuzden sikintilarimi annemle paylasirim babama bazen basimi yaktin baba niye ben tek oturmuyorum diyorum sevaptir kizim diyor babamin yuzune bakmaz kpeder ama o hala iyi seyler soyler galiba safligim ondan geliyor
ALLAH acil sifalar versin canim.
Baban iyi niyetli ama kv kp nankorluk yapiyor. Babaniz mukafatini gorur elbet.
Genelde hep yapici taraf kiz aileleri oluyorm neden cunku erkek aileleri her halti yeme hakki goruyorlar kendilerinde.
Buyuk oran boyle. Tabiki burda kiz ailelerinde neler yaptigini okuyoruz.[/QUOTE
Amin canim cok sagol. Benim uzuldugum.sey aileme surat yapilmamsi yemege davet edilmemesi yani annem gelince gorumcemde surat yapiyordu gelmesini istemezdi hic biri ama simdi benden beter durumda insallah daha beter olsun beni uzdugu kadar uzulsun diyorum
Yok canim malesef taniyamadik esim bilmiyor ki ne yaptiklarini benim pek sikayet etme huyum yoktur o hersey normal zannediyor zaten butun yuk uzerinde bide ben bunaltmiyim diye hic bir sey soylemiyorum babasi konusunda arada bir laf soyluyorum sagolsun birsy demiyorHayret birsey. Hem adamin malina cokmusler hemde surat yapiyorlar. ALLAH gostermesin ama dunyayi dar ederim aileme ters yapana.
ALLAH kolaylik versin canim.
Kimsenim ahi kimsede kalmaz.
Yuzsuzlugunde bukadari. Esin ne yapiyor ne diyor anlamis degilim.
O da ne yaosin. Ailesi atsa atamaz satsa satamaz ama en azından, insan olun 2 dakka diyebilir. Kimin evinde oturdugunu hatirlatabilir.
Nereden dustun iclerine. Kiracinizkem hic mi tanimadaniz nasil bir aile olduklarini?
Isin cok zorm bence saklama. Hadlerini bilsinler azicik. Sen yipranacaksin. Yada esin bilmiyorsa sen hadlerini bildireceksin.Yok canim malesef taniyamadik esim bilmiyor ki ne yaptiklarini benim pek sikayet etme huyum yoktur o hersey normal zannediyor zaten butun yuk uzerinde bide ben bunaltmiyim diye hic bir sey soylemiyorum babasi konusunda arada bir laf soyluyorum sagolsun birsy demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?