Kayinpeder

Allah razi olsun canim benim . yani insan 7 sinde neyse 70 inde aynidir derler yaa benimde kayinpederimi duzeltmem zor . benim esim de ne yapsin babamdir annemdir diye alttan aliyor onlarin dualarini almak icin insallah hayirli bir evladim olurda cekirdek bi aile oluruz kpdersiz kaynanasiz

İnsallah canim suan tek istedigim gelmesinler bu sene ama bu da mumkun degil kaynanam uyaniktir ama saf gozukur herkese onun beynine giren kayinpederdir eminim parayi cok seviyor esimde hatta babamin yuzu fazla para gorse bizi tanimaz ceker gider diyo ayy insallah miras ciksinda defolsun gitsin valla dusunuyorum surekli gunahami giriyorum diye yani Allah icin sevmem lazim ama yok icim almiyo katlanamiyorum

Yasadiklarim gercekten zor ve beni anlayan bi tek ailem onlarda kpederler koyden gelince pek gelmiyorlar bana herkes aynisini konusunca ister istemez uzuluyorum.millet sikintimi derdimi duysun beni konussun istemiyoum yakin gorduklerimle zaten dertlesiyoruz. Rest ceksem olmicak gunaha girerim boyle yaparsam bi taraftanda omrum gidiyor cok uzuldugum zaman sol koluma vuruyor agrisi sabir sadece sabir diliyorum

Canim hayatta bu saaten sonra kiraya cikmazlar yada ev almazlar yani ben sarayda yasiyorum diye herkese hava atiyor gercekten dogru duzgun kimse sevmiyor kpederi . benim istedigim aslinda ortadaki merdivenin yikilmasi yani onlar ustten cikip insinler biz altta mutlu mesut yasariz kisin esimle tartismalarimiz oluyor kendini kotu hissetmesin siginti gibi olmasin diye icime atiyorum bu sefer de her gece surekli agliyorum suan 2 aydir tekiz evde hic daha tartismadik ufak tefek oluyor ama gercekten cok mutluyuz

hayır kayınpederin karaktersizliği dünürünün evinde bedava yaşamasından belli ne bekliyorsunuz ki.?

hayır kayınpederin karaktersizliği dünürünün evinde bedava yaşamasından belli ne bekliyorsunuz ki.?
Haklisinizda bi bakimada bu evler esyalar hersey Rabbimin diyorum.buyuklenmekde istemiyorum ama bazende dayanamiyorum iste ne bilim iyice dengem bozuldu

ee iyice yerleşirler bu şekilde ama.
kesinlikle ben olsam öyle merdiven filan yıkıp ta onlara daire tahsis etmezdim.
kp ne onursuz adammış ya kusura bakma da.
hep mi bedavacıdır böyle.?
valla hayatta çıkmazlar diye bişey yok canım.
zora sokacaksınız ve gitmelerini sağlayacaksınız.
ayıp yahu kaç yaşındalar.
bi göz ev yapamıyorlar mı kendilerine.
çok yumuşak davranıyorsun ki sanırım çok rahat etmişler orada:))
ancak öncelik kendi evliliğinin huzuru olmalı

Haklisinizda bi bakimada bu evler esyalar hersey Rabbimin diyorum.buyuklenmekde istemiyorum ama bazende dayanamiyorum iste ne bilim iyice dengem bozuldu
peki sol kolunuzun psikolojik ağrısı çekişi...vebali kimin birde böyle düşünün ..bu dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz..öbür tarafta da akibetimiz Rabbimize kalmış..o zaman şu dünyada şükredip huzur içinde yaşamak varken bu çileyi çekmek neden?

Huzurum sifir asilama tup bebek dusunuyoruz ona daha girismeden benim bi psikatriye gitmem lazim . ben saygisizlik yapmak istemiyorum esimde arada kalmasin diye ama onlarin dusunmesi gerekmezmi millet ne der gitmeyelim diye koyde evleri gercekten cok luks yani herseyleri tam orda yani ne yaparsam yapayim onlar gitmezler bu evi hayatta birakmazlar kpeder hazircidir kimden ne fayda gorse ona yanasir . oglene kadar yatiyor ben kimseni kahvaltiya cagiramiyorum bagirip cagiriyor zilincalmasina kiziyor yani ilk evledigimdede ayniydi ama ben hic takmiyormusum simdi niye takiyorum bilmiyorum

Anne babanızın yerinde olsam size gerçekten kızardım. Hem siz rahat edin diye ellerinden geleni yapsınlar, hem eşinizin ailesi bunları yaşatsın. Yaşınız mı küçük (küçükmüş sonradan farkettim), çok mu safsınız?

Yaşadıklarım zor diyorsunuz ama sebebi sizsiniz. Siz böyle oldukça ohooo...

Haklisiniz kalpten gitmem lazimmis benim ama suan kotu birsey duymaktan korkuyorum bende cok istiyorum gercekten ama surda okudugum herseyi degerlendiriyorum biraz dik basli olmak sart sanirim . onlari takmadan istedigim herkesi misafirlige cagirmam lazim ama cenesini nasil cekerim onu.bilmiyorum
Annemin evine gitsem cozum degil ki ben esimi kaybetmek istemiyorum.o.cunku ailesini secer ben kotu biri olarak kalirim

eşin ne diyor peki?
o da seni düşünüyor mu bu kadar?
yapma arkadaşım kim üzülürse üzülsün kırılsın.
ortada bir tuhaflık var.
böyle çekilmez bu dert.
ileride çok pişman olursun çok.
ne yap et başından sav bunları.
eşin utanmıyor mu ailesinin yaptıklarından?
ya da uyarmıyor mu onları?
tepene çıakrmışssın resmen ya.
ne demek niye takıyorum.
takmazssan garip olurdu.
adam senin evinde egemenliğini ilan edip bayrak dikmiş.
daha ne olsun:))

Anne babanızın yerinde olsam size gerçekten kızardım. Hem siz rahat edin diye ellerinden geleni yapsınlar, hem eşinizin ailesi bunları yaşatsın. Yaşınız mı küçük, çok mu safsınız?
Yasim 23 4 yillik evliyim fazlasiyla safim galiba yani mesela mutfaga geciyorum canim tatli yapmak istiyor kpder iniyor kime yapiyorsun kim geliyor niye geliyor o kim sonra kaynanam geliyor surati bes karis kim geliyor diyo . bi taraftan gorumcem.beni ariyor sen anneme babama dua et daha kotuleri var diye yani ben mi kotuyum onlarmi cozemedim

yahu neden annenizin evine gidesiniz zaten siz size ait olan evdesiniz ,ya bu kadar teslimiyet neden..Annemde sizin gibi ama bu durum değil sizi cennete götürecek olan ..saygısızlık ayrı ..şöyle diyeyim bir de şu açıdan bakın...
bu adam yemeye sömürmeye alışmış sizde ses etmeyerek daha çok sömürgeci ruh haline girmesine sebep olmuşsunuz,sizin musluk kapanınca alıştığı sistemle başkalarının hayatlarına çöreklenecekler..zira siz bunu engelleyip kp nize doğru yolu göstermemişsiniz ki,adamın ekmek elden su gölden yemesini meşrulaştırmışsınız size ait olan evde size posta koymasına sebep olmuşsunuz.

:) evet haklisiniz ben kendi evimde inanki siginti gibi yasiyorum egee kpeder mutfaga girerse esime yemek bile vermek istemiyorum onun cenesini cekmiyim diye . herseye karisirmi bi insan ya

Evet saygisizlik yapmiyim diye sustum herseye ama bu kadar dusuncesizlik olabilirmi bu da yuzsuzluk bu kadar vurdumduymazlik yani ben bu kadarini yapamam kendileri dusunmesi lazim biz el evinde otuyoruz gelinime iyi davraniyim diye ne ailemi istiyorlar nede misafir ama kendi taraflari gelince fazlasiyla guler yuzlu oluyorlar

Kizlar size kisinki bir olayimi anlaticam kusura bakmayin sikilmayin benden . kisin ablamlar enistem annemler vs bana yemege geldiler mutfakta.masamiz var.orda yemegimizi yiyorduk gulerek filan sonra kapi acildi kpeder cok sessiz acar kapiyi kapi dinlemek icin degisik bir huyu vardir neyse bu kimseye gozukmeden yukari cikti bende yukari cikip yemek yermisin diye sormadim neyse mutfagi toplamadan iceri.gittik ev dolu ama cay filan icerken birden mutfaga gitti bu catallari.bardaklari tabaklari.lavobanin icine firlatiyor sinirinden kaynanamlarda ev oturmasina gitmisti gorumcemle. Bende esime dedimki su dengesiz babana bi bak.dedim o da gidip bakmadi sonra kaynanam.geldi bana diyoki sen niye.yemek vermedin bende dedim.ki insan gibi gelsin benim aileme kim varsa evde bi hosgeldin desin ben zaten baba yemek veriyim derdim.dedim.kaynanamda haklisin kizim dedi gorumcem.de diyoki.ne olursa olsun yemegini vercektin vs . simdi benden daha beter durumda ceksin de hic uzulmuyorum.. Ondan.sonra 2 3 ay hic konusmadim.kaynpederle onu gorunce mutfakta.girmiyordum.hic ben boyle sessiz kala kala tepeme cikti hata bende kimsede degl

:) evet haklisiniz ben kendi evimde inanki siginti gibi yasiyorum egee kpeder mutfaga girerse esime yemek bile vermek istemiyorum onun cenesini cekmiyim diye . herseye karisirmi bi insan ya
karışır niye karışmasın.
ortam müsait kişiler müsait:))
şaka bir yana da acilen tedbir al evden uzaklaştır ne yap et.
eşinni tavrı nedir ?
ailesini koruyor muhtemelen.
neden sessizsin bu kadar?
neden ezdiriyorsun kendini?
kendi evinde sığınmacı muamelesi görmeye neden razı geliyorsun?

Tamam söyle eşine köyde kalsinlar. Ya da şehirde başka ev tutsunlar. Yani kimseye bakmak zorunda değilsiniz. Gorumcenizin borcunu da ödemeyin artık. Çok isterlerse gitsinler görümce de kalsinlar.

Hem herkesle iyi geçineyin hem istediğim olsun kafam rahat olsun olmuyor malesef. KP ye evde rahat yüzü gösterme gelene gidene karışıyorsa ona buna hep laf ediyorsa o zaman karşılığını duysun. Soyle ev bizin geldin kuruldun ses etmiyorum hic bir seye dedtegin yok kizinin dugun parasini bile biz oduyoruz hala circir konusuyorsun diye kavga edeceksin. B Bu kadar naif olma.

Kendiniz sebep oluyorsunuz yaşadıklarınıza. Siz böyle olduktan sonra, daha çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…