Kayınpederi kırk yıl sırtında taşı bir kere indir senden kötüsü yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kp hala da benim arabamı alın neden onu kullanmıyorsunuz demiyor yani?
Çok garip. Taksi değil ama bir süreliğine araç kiralayabilirsiniz. Taksiden daha ekonomik olur, hem de güvenle götürür getirirsiniz çocuğunuzu. Siz de işe devam edersiniz ordan.

Kp hala da benim arabamı alın neden onu kullanmıyorsunuz demiyor yani?

zaten olayda bizim de konu sahibinin de anlayamadığı ama baba oğul bildiği konu bu

yalnız ben bu sıkıntıyı anladım da, eşi konu sahibine bahane uydurmak yerine -o arabayı tanımıyorum vs vs- adam gibi gerçek sebebi söylese kadın da gerilmez, olay da büyümezdi

yine bir araba var iken ille de araba bizde olsun demek yerine biz taksiyle gidelim denmemesi de ilginç

anlıyorum pandemi de zaten herkes her yere işe okula vs gidiyor taksiye de baba-dede binmezse oğul biniyor virüs herkese var ve birbirlerine zaten bulaştırma olasılığı yüksek

Halbuki hastaneye taksiyle gitmek daha mantıklı, bir de park yeri bulup park etmekle uğraşmayacaklar. En mantıklı çözüm araç kiralamak bence.

Bence daha sakin ve sadece siz sorun yaşıyormuş gibi çözüm bir tek arabayı almak mis gibi yapmak yerine oturup nasıl bir yol izleye biliriz hem çocuk hem baba madur olmadan altından nasıl kalkarız diye yaklaşmalısınız eşinize kendimi sizin yerinize koyup düşünüyorum allah korusun kayinpederimin kanseri geçtim hernan gibi bir hastalığı olsa eşimden önce ben koşarım oğlana çözüm çok servise verilebilir gerekirse okul bile değiştirilebilir bence orta yol bulmak çok zor olmamalı sonuçta ağır bir hastalıktan bahsediyoruz çocuğumun içinde zaten okumak varsa her koşulda okuyacaktır eşiniz ve oglunuzla oturup ailecek nasıl çözüm bulabiliriz kimse madur olmadan kalpler kırılmadan diye herkesin fikirlerine saygı duyarak konuşmalısınız bence

Su durumda servia ne kadar sorun çıkarırsa çıkarsın taksiden daha iyidir der servise verirdim ben. Yarın öbür gün kayinpederinize bir şey olsa eşiniz ömür boyu sizi suçlar.

Su durumda servia ne kadar sorun çıkarırsa çıkarsın taksiden daha iyidir der servise verirdim ben. Yarın öbür gün kayinpederinize bir şey olsa eşiniz ömür boyu sizi suçlar.

bir kere dedik servise vermicez diye dediklerinden sözlerinden dönmemek için vermiyolar olaya bak.

adam kanser hastası hala getir götur muhabbetine takılıyor, Allah evladın da hayırlısını versin.

bir kere dedik servise vermicez diye dediklerinden sözlerinden dönmemek için vermiyolar olaya bak.

adam kanser hastası hala getir götur muhabbetine takılıyor, Allah evladın da hayırlısını versin.
Sizde çok öfkelisiniz. Bana 11 tane beğenmedim emojisi atmışsınız. İfadeleriniz saldırganca.
Biz getir götür işini çoktan hallettik. Kayinpederimin gönlünüde aldık. Burada da bahsettim. Sorunumu da çok güzel ifade ettiğimi düşünüyorum. Kimseyi incitmedim, kırmadım dökmedim. Buna rağmen sizde ki bu saldırganca tutumun sebebi nedir? Gerçek hayatta da böyle saldırgan mısınız yoksa sadece klavye özgürlüğü mü bu?

Sizde biraz çocukların başına ne gelebilir, o çocukların ailesi ne yaşar onun empatisini yapın.
Kanser hastasını da gördüm babamıda kanserden kaybettim, tedavisinide yaşadım defalarca.

Ahh ahh şurada "Çocuğumun başına şu şu olay geldi, keşke taksiyle göndermeseydim." Konusu olsaydı konu sahibinin ne anneliği kalırdı ne vicdansızlığı.
Bazı yorumları hayretle okuyorum.
Taksi ile de anlaşmayın kendiniz götürüp getirin konu sahibi.

E arabayı versinler madem

Sizde biraz çocukların başına ne gelebilir, o çocukların ailesi ne yaşar onun empatisini yapın.
Kanser hastasını da gördüm babamıda kanserden kaybettim, tedavisinide yaşadım defalarca.
Kanser tedavisi gören yakını olan herkes bilir yüzde doksan ölüm sonucu. Çocuğun okula arabayla gitme olayıyla bir tutulamsz bile!!! Çok yazık çok!!!!!!!!@

14 yaşında okula giden çocuğun başına ne gelecek ne bu trajedi@! Ayrıca bilginiz olsun okullar uzaktan egitimde öyle her gün okula gidildiği yok!
Neyse ya herkes kalbinin ekmeğini yesin insallah

Eşinizi babasını hastaneye götürdüğü için suçlamayın, evladı bakmak zorundayım diye düşünmüyor, bakınca içi rahat ediyor ve kardeşi de olsa başka birine emanet etmek istemiyor. Ben hak veriyorum eşinize. Ancak sizin de şöyle haklı bir yanınız var, anladığım kadarıyla sizi büyük bir aile olarak düşünürsek ailenizde üç araba var, eşinize de söyleyin arabalardan biri bende kalsın kardeşinin kayınpederin ya da bizim araba fark etmez ben çocuğu okula bırakır gelirim kendimin de ihtiyacı oluyor, buna çözüm bulunursa başkaca bir sorun kalacağını zannetmiyorum. Ağır bir hastalık Allah kimseye vermesin. Vicdanı olan her insan anne babasını bu durumda yalnız bırakmaz..

14 yaşında okula giden çocuğun başına ne gelecek ne bu trajedi@! Ayrıca bilginiz olsun okullar uzaktan egitimde öyle her gün okula gidildiği yok!
Neyse ya herkes kalbinin ekmeğini yesin insallah
Özel okullarda sekizinci sınıflar örgün olarak devam ediyor. Bilginiz olsun
Hem hastamızı tedavi ettirip hemde kendi rutinimizi devam ettirmenin çaresini arıyorum sadece.
Nedir bu beddua ağızları anlayamıyorum

İki gündür çok yoruldum cevap vereceğim diye. Şuan aile içinde bir çatışma durumu yok. Herşey süt liman. Ama burası cadı kazanı. Çok haksız ithamlara maruz kaldım. Ama çok şükür ben tavrından taviz vermedim.
Zannediyorum bana ithamda bulunanların bu hastalıkla ilgili çok olumsuz deneyimleri var. Eminim çok zor günler geçirmişsinizdir ve geçiriyorsunuzdur. Sizleri anlıyorum ama yaşadıklarınızın sorumlusu ben değilim. Söylenenler yeterince söylendi. Bundan sonrası söylenenlerin tekrarı.
Mune rica etsem konumu kitler misiniz?

Görmemişin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış. Begenenler var birde yazık. İnsanım diye ortada gezmeyin bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…