Kayınpederi Para Vermiyormuş

ben anlamadım
siz kaynananız sızın ona para vermenızımı ıma ettıgını dusunuyorsunuz?
bana hıc oyle gelmedıde

Benim kayınvalidem de kızlarından bahsederken onlar kayınvalidesini çekmez kişilikli benim kızlarım derdi .(Saftirik işte )

söylenecek şey basit
benim kayınpederim bana harçlık vermeye başlasın önce
sonra laf arasında vurgu yapar dünürüne
ben kendi gelinimi asla harçsızlık bırakmıyorum diye
:)

sizene parayı senmi veriyorsun kocan mı veriyor kayınpeterin kendi kızına para veriyormuş versin bunda ne var sorun olucak anlamadım...görümcenin durumu iyi olabilir ama eşi harçlık vemiyor olabilir.bence sizin had bildirecek bir durumunuz yok

Kızlar kayınvalidemin bana bir kotulugu yok acıkcası. Ama kızlarının sartları kotu olmadığı halde her zaman onlara acır. Mesela boşanıp gelmiş, abilerinin baktıgı bir bayandan bahsederken, "benim şu kızımda boşanıp gelse ona kim bakar sanki" der. Ve ogullarının ismini sayar. "Şumu bakacak, bumu bakacak. Hicte bakmazlar." işte bu konusmalar sinirimi bozuyor.

Bu kayınvalidelerin de çoğu böyle zaten kendi kızlarına gelince hep versinler ama gelinlerine gelince hep alsınlar
(istisnalar hariç)

yaa ben KV lerin kızlarına bu şekilde davranmalarını anlıyorum da benim KV nin elti için sürekli ahh vahh modunu anlayamıyorum.onun eltiye yaptıgı analığı anası yapmıyordur

hiç de takmayın..
"Allah herkesi yuvasında mutlu etsin, kimseyi kimseye muhtaç etmesin annecim..
ama müşkülde kalırsa ortada mı bırakıcak kardeşleri ablalarını" dersin olur biter..

Tıpkısının aynısı benim kayınvalidem. . Görümcem kayınvalidesi ile birlikte oturuyordu sonra kayınpeder ve valideyi resmen kovdu karı koca. .Onlarda memleketlerine gitti. .
Kayınvalidem bizim çocuklara hiç yardım etmiyorlar . .İnsan olsalar doğalgaz paralarını öderler diyo. .
Ama bizede kimse yardım etmiyor diyorum aaa siz başkasınız onların durumu iyi diye su üstüne çıkıyor. .
Ne söylersen söyle anlamazlar . . He de geç

yaa ben KV lerin kızlarına bu şekilde davranmalarını anlıyorum da benim KV nin elti için sürekli ahh vahh modunu anlayamıyorum.onun eltiye yaptıgı analığı anası yapmıyordur

senin kayınvalidenin kızı yoksa oda eltini kızı yerine koymuş olabilir ,benim babanemin kızı yok o yüzden hep yengemi kızı gibi kayırır durur

Sebatiye benimde öyle bir eltim var canım. Aynı yastayız. Onun esi calısmadıgı icin ve butun masraflarını kayınvalidem yaptıgı icin herseyi kısıtlı olmuş. Benimde herseyimi esim yaptıgı icin hersey gonlumce oldu. Şimdi kayınvalidem ve görümcelerim ona hep üzülürler. Ona hic birsey yapamadık. Senin herseyini dort dortluk yaptık diye.

Off ne insanlar var ya.Valla ben de kayinpederimden harclik almiyorum cogu kadin gibi ama zaten harclik ne yani?Bir de niye para versinler zaten?

o zaman eşimi de dogurmamış saymak alzım zira diğer oglu için her türlü dolabı çevirir

evet zaten sorunda orda evlat ayrımı var bariz bir biçimde babanemde sanki babamı cami havlusunda bulmuşta sadece amcamı doğurmuş gibi zaten
en çok sevilen oğlanın eşide en çok sevilip kayırılır

evet zaten sorunda orda evlat ayrımı var bariz bir biçimde babanemde sanki babamı cami havlusunda bulmuşta sadece amcamı doğurmuş gibi zaten
en çok sevilen oğlanın eşide en çok sevilip kayırılır

dogurmak maharet değil...

hemen lafı agızlarına tıkacaksın.siz yapmadınız eşim yaptı diyeceksiniz.bunun başka çaresi yok

O da kayinvalide esi de kayinbaba önce bunun ve gelinlerine harçlık vermenin şart olmadığının farkina varmasi lazim. Ona bu pencereden bakmasi gerektigini soylersen anlar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…