Kayınpeder ve damat aynı iştemi çalışıyor yani işleri ortak mı?Bayanlar Merhaba. 5 aylık evliyim, mutluyum, huzurluyum. Sorunum, eşimin ailesinin paraya olan düşkünlüğü. Baştan soyleyeyim, asla beklenti icerisinde degilim ve ihtiyacımda yok. Ama son yasadıgımız olay beni sorgulamaya itti. Kayınvalidem ve görümcelerimle oturuyorduk. Kayınvalidem benden on yaş buyuk olan gorumceme sordu, "Kayınpederin sana harclık veriyor mu?". Görümcemde hayır dedi. Kayınvalidem basladı bana dert yanmaya. Kayınpederi ona her hafta harclık veriyormus, ama artık vermiyormus. Kocasıda fazla para vermiyormus. O yuzden sıkıntı cekiyormus. Bahsettigimiz kisi saray gibi bir evde iyi sartlarda yasıyor. Ve inanın söz, nişan ve düğünüm oldu, kayınvalidem bana bir ceyrek bile takmadı. Bir daha boyle bir konu acıldıgında onlara haddini bildirmek icin ne soylemeliyim sizce?
Ne kadar komik.. Yani ben de sana direk bir şey dedi. Sana imada bulundu sandım. Öylesine konuştu varsay.
Senden bir beklenti içinde olmadıkça neden geriliyorsun?
lafebesi bence bunları düşünme ..hatta esprisi iğrenç olacak belki ama lafebeliğine lüzum yok ,yoksay konuştuklarını
kendini misal göster..siz bana veriyormusunuz de..Bayanlar Merhaba. 5 aylık evliyim, mutluyum, huzurluyum. Sorunum, eşimin ailesinin paraya olan düşkünlüğü. Baştan soyleyeyim, asla beklenti icerisinde degilim ve ihtiyacımda yok. Ama son yasadıgımız olay beni sorgulamaya itti. Kayınvalidem ve görümcelerimle oturuyorduk. Kayınvalidem benden on yaş buyuk olan gorumceme sordu, "Kayınpederin sana harclık veriyor mu?". Görümcemde hayır dedi. Kayınvalidem basladı bana dert yanmaya. Kayınpederi ona her hafta harclık veriyormus, ama artık vermiyormus. Kocasıda fazla para vermiyormus. O yuzden sıkıntı cekiyormus. Bahsettigimiz kisi saray gibi bir evde iyi sartlarda yasıyor. Ve inanın söz, nişan ve düğünüm oldu, kayınvalidem bana bir ceyrek bile takmadı. Bir daha boyle bir konu acıldıgında onlara haddini bildirmek icin ne soylemeliyim sizce?
Sebatiye bizim gelinler de kvalidelerin bilmem kaç numaralı bakışından bile nem kapacak artık.göürmcelere ahh vahh, eltiye ahh vahh ama konu sahibine gelince kem kümm gerçekten sinir dayanmaz.bu insanlarla fazla görüşmeyin derim.
Sebatiye bizim gelinler de kvalidelerin bilmem kaç numaralı bakışından bile nem kapacak artık.
Yok bana öyle dedi, şu oldu, sonunda şu şunu yaptı.
ya arkadaş bu kadar canın sıkılıyorsa burada saydırdığın gibi onlara saydıracaksın daha kolay çözmüş olursun işi.
ama şu olanda bana bir şey var gibi gelmedi. kusur bulunmaya kalkılırsa zaten kimse aynı anadan babadan çıkmadı A'dan Z'ye kusur bulunur en kralından.
bir de valla elimizdeki örnekleri ibreti alem olsun diye getirmek var da şuraya, oturup gözünün üstünde kaş var diye sorun çıkaranlara karşı..evet bana da öyle geldi.dip dibe yaşarlarsa böyle gereksiz konuşmaların geçmesi normal.mesafe koyacaksın.sık sık görüşmeyeceksin.
bir de valla elimizdeki örnekleri ibreti alem olsun diye getirmek var da şuraya, oturup gözünün üstünde kaş var diye sorun çıkaranlara karşı..
millet mi nazlı yoksa biz mi çok pişkiniz anlamıyorum bazen.
ben tamemen bu konuda artık kuş gibiyim. tek dert lafta olanlar olsun. o kolay dinlemezsen..ben konu sahibini bir nebze anlayabiliyorum.benim kv yılda 1-2 kez ancak görüşmemize ragmen eltinin k.ındaki gaz için bile ahhlayım vahhlıyordu.gerçekten çok sinir bozucu sanki başka dert konu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?