Kayınpederi Para Vermiyormuş

İşte bende kendimi o konuma getirmek istemiyorum. Ama icime atarakta onlara karsı soguyorum. Allah hepsine daha bol bol paralar verirde sogurlar şu para muhabbetinden umarım.

Kayınpeder ve damat aynı iştemi çalışıyor yani işleri ortak mı?

Ne kadar komik.. Yani ben de sana direk bir şey dedi. Sana imada bulundu sandım. Öylesine konuştu varsay.
Senden bir beklenti içinde olmadıkça neden geriliyorsun?

göürmcelere ahh vahh, eltiye ahh vahh ama konu sahibine gelince kem kümm gerçekten sinir dayanmaz.bu insanlarla fazla görüşmeyin derim.

belki alakasız ama 5 aylık evlisiniz ve hamilelik takviminiz bitmiş. yani 9 aylık bir zaman diliminden sonra biter takvim. bir anlam veremedim??

Adı kaynana olunca her söylediği batıyor insana sanırım. Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada anladığım kadarıyla.

İşte bende onu diyorum farkındaysanız. Beni ilgilendiren bi durum yok ortada. Beni ilgilendirmeyen birseyden uzun uzun ve ozellikle bana dert yanması oldukca gereksiz.

kendini misal göster..siz bana veriyormusunuz de..

boşverin bence. benim kv yaşlı pek bişey beklemem kendinden ama evinde yemek falan yapar. lohusaydım geldi.bir kez bile yemek yapmadı hatta sormadı üzüldüm. sorsa yaptırmazdım zaten.
sonra kızının kaynanası hiç elini bi işe sürmüyormuş. hep oturuyormuş falan dedi bi de. şaşırdım, bozuldum ama yapacak bişey yok. yaşlarına verin.

Bi sey demenize gerek yok ki. O onlarin acgozlulugu. Insanin kayinpederi neden harclik versin ki? Insan utanir almaya be. Cocuk mu bu?

göürmcelere ahh vahh, eltiye ahh vahh ama konu sahibine gelince kem kümm gerçekten sinir dayanmaz.bu insanlarla fazla görüşmeyin derim.
Sebatiye bizim gelinler de kvalidelerin bilmem kaç numaralı bakışından bile nem kapacak artık.
Yok bana öyle dedi, şu oldu, sonunda şu şunu yaptı.
ya arkadaş bu kadar canın sıkılıyorsa burada saydırdığın gibi onlara saydıracaksın daha kolay çözmüş olursun işi.
ama şu olanda bana bir şey var gibi gelmedi. kusur bulunmaya kalkılırsa zaten kimse aynı anadan babadan çıkmadı A'dan Z'ye kusur bulunur en kralından.

evet bana da öyle geldi.dip dibe yaşarlarsa böyle gereksiz konuşmaların geçmesi normal.mesafe koyacaksın.sık sık görüşmeyeceksin.

evet bana da öyle geldi.dip dibe yaşarlarsa böyle gereksiz konuşmaların geçmesi normal.mesafe koyacaksın.sık sık görüşmeyeceksin.
bir de valla elimizdeki örnekleri ibreti alem olsun diye getirmek var da şuraya, oturup gözünün üstünde kaş var diye sorun çıkaranlara karşı..
millet mi nazlı yoksa biz mi çok pişkiniz anlamıyorum bazen.

Ben kimseye birsey saydırdıgımı dusunmuyorum. Olayda bahsi gecen herkesin kisiligine saygı cercevesi icinde sıkıntımı paylastım. Kayınvalideme küfür etmedim, hakaret etmedim. Ayrıca aile iliskilerini yıpratmadan rahatsızlıgımı dile getirebilecegim uslup hakkında fikir istedim. Bunun sizi rahatsız eden tarafı nedir?

ben konu sahibini bir nebze anlayabiliyorum.benim kv yılda 1-2 kez ancak görüşmemize ragmen eltinin k.ındaki gaz için bile ahhlayım vahhlıyordu.gerçekten çok sinir bozucu sanki başka dert konu yok.

Herkes kendi yaşadığını bilir. Ve her insanın yasadıklarına tahammül gücü farklıdır. Size basit gelen bir olay beni ziyadesiyle yıpratabilir. Ya da sizi yıpratan örnekleriniz bana ziyadesiyle basit gelebilir. Bu göreceli bir durumdur.

ben konu sahibini bir nebze anlayabiliyorum.benim kv yılda 1-2 kez ancak görüşmemize ragmen eltinin k.ındaki gaz için bile ahhlayım vahhlıyordu.gerçekten çok sinir bozucu sanki başka dert konu yok.
ben tamemen bu konuda artık kuş gibiyim. tek dert lafta olanlar olsun. o kolay dinlemezsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…