çok iyi ya."benim kayınbabam da vermiyor anne, boşver" de
Bayanlar Merhaba. 5 aylık evliyim, mutluyum, huzurluyum. Sorunum, eşimin ailesinin paraya olan düşkünlüğü. Baştan soyleyeyim, asla beklenti icerisinde degilim ve ihtiyacımda yok. Ama son yasadıgımız olay beni sorgulamaya itti. Kayınvalidem ve görümcelerimle oturuyorduk. Kayınvalidem benden on yaş buyuk olan gorumceme sordu, "Kayınpederin sana harclık veriyor mu?". Görümcemde hayır dedi. Kayınvalidem basladı bana dert yanmaya. Kayınpederi ona her hafta harclık veriyormus, ama artık vermiyormus. Kocasıda fazla para vermiyormus. O yuzden sıkıntı cekiyormus. Bahsettigimiz kisi saray gibi bir evde iyi sartlarda yasıyor. Ve inanın söz, nişan ve düğünüm oldu, kayınvalidem bana bir ceyrek bile takmadı. Bir daha boyle bir konu acıldıgında onlara haddini bildirmek icin ne soylemeliyim sizce?
Biri bana sorun ne anlatsin
Ama yapılan iş ortakmış aile şirketleri varmış konu sahibi kasada ikiside söz sahibi diyor ama işin aslı öyle olmayabilir sonuçta ortak yapılan işlerde para idaresi bir kişide oluyor.Hahaha valla kendileri yapmazlar ama kendi kizlarina isterler…
Keske o igneyi birazda kendilerine batirsalar.
haa ben oralari kacirmisim demekki...ben genel anlamda demistim zaten.Ama yapılan iş ortakmış aile şirketleri varmış konu sahibi kasada ikiside söz sahibi diyor ama işin aslı öyle olmayabilir sonuçta ortak yapılan işlerde para idaresi bir kişide oluyor.
bence deee"benim kayınbabam da vermiyor anne, boşver" de
ben tamemen bu konuda artık kuş gibiyim. tek dert lafta olanlar olsun. o kolay dinlemezsen..
Aynı dert bende de var. Başlarına gelmeyen anlamayacak kaynanayı savunacak bi dolu üye. Geline bi çeyreği kıymazlar kızlarına altın kemer isterler. Iyy iğreniyorum bu zihniyetten.Bayanlar Merhaba. 5 aylık evliyim, mutluyum, huzurluyum. Sorunum, eşimin ailesinin paraya olan düşkünlüğü. Baştan soyleyeyim, asla beklenti icerisinde degilim ve ihtiyacımda yok. Ama son yasadıgımız olay beni sorgulamaya itti. Kayınvalidem ve görümcelerimle oturuyorduk. Kayınvalidem benden on yaş buyuk olan gorumceme sordu, "Kayınpederin sana harclık veriyor mu?". Görümcemde hayır dedi. Kayınvalidem basladı bana dert yanmaya. Kayınpederi ona her hafta harclık veriyormus, ama artık vermiyormus. Kocasıda fazla para vermiyormus. O yuzden sıkıntı cekiyormus. Bahsettigimiz kisi saray gibi bir evde iyi sartlarda yasıyor. Ve inanın söz, nişan ve düğünüm oldu, kayınvalidem bana bir ceyrek bile takmadı. Bir daha boyle bir konu acıldıgında onlara haddini bildirmek icin ne soylemeliyim sizce?
anlıyorum canım anlıyorum, bakma sen. benimde kocamın annesi ve babası ne yapıyorlarsa diğer oğluna ve eltime yapıyorlar ama benim bununla hiçbir sorunum yok neden biliyor musun? insanlar sana üç kuruş verdiklerinde bütün hayatına karışabileceklerini sanıyorlar bu nedenle benim ne onların yaptıklarında gözüm var ne de eltimi kıskanırım. tam tersi üzülürüm kıza beni ne kadar kıskandırmaya çalışsa da kendi kendine.. çünkü yeni doğum yaptı çocuğun ismine göbek adına herşeyine karıştılar, kızın yemesine içmesine giyimine kuşamına herşeyine. bi saat oturdum eltimde ben nefes alamadım çıktım hemen o ortamdan. ve şükrettim bize yardım etmedikleri için, harçlık marçlık vermedikleri için ve her dediklerini yapmak zorunda kalmadığımız için. boşver canım, insanlar kendi yaptıklarından kendileri sorumludurlar. memnuniyetsizse herşeyden memnuniyetsizdir. sen kocamla mutluyum dersin ama ona sorsan belki diyemez. çünkü sahip olduklarının kıymetini bilmeyen insan hiçbir şeyle de mutlu olamaz, budur yaniHaklısın canım. Bunlar belki bir cok arkadasımıza gore ufak seyler, bende hos karsılamaya calısıyorum zaten ama birikince insanı sorgulamaya zorluyor, sinir yıpratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?