Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

*angel*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
251
5
96
41
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizce bu doğalmı?Kayınpederim biz evde yok ken yatak odama kadar giriyor.Neymiş havalandırıyomuş.Bu beni çok rahatsız ediyor.Eşime söylesem o da babasına girme diyemez.Bir de bana ne olacak der çıkar işin içinden.Ne yapacağımı şaşırdım.Deliricemmmm kötükedihüso

Kayınpeder fazla meraklı galiba, yatak odası mahremdir, kendini bilen bir insan hele hele erkekse kapısından dahi içeri bakmaz, kırmadan duyur baktın olmuyor kapısını kilitle.

aaaa söyle canım olur mu öyle şey.eşin söylesin.ben asla müsade etmem.kilitle odayı.

Kayınpeder fazla meraklı galiba, yatak odası mahremdir, kendini bilen bir insan hele hele erkekse kapısından dahi içeri bakmaz, kırmadan duyur baktın olmuyor kapısını kilitle.

O kadar rahatsızım ki anlatamam yatağımdan huylanmaya başladım .Eşime söylesem savunmaya geçecektir .Ne var bunda diyecektir.Deliricem sinirden yaaa

eşine tatlı dille anlat canım.anlat burada söylediklerini.

Siz yokken ne isi var sizin evde?
Kapini kilitle bidahakine belki anlar kapinin neden kilitli oldunu ?

hiç eşinle falan tartışmaya girmeye gerek yok.
kilitle yatak odanın kapısını öyle çık evden..
kilidi yoksa bütün anahtarcılarda satılır göbek, kendin bile değiştirebilirsin; al tak kurtul..

kitli tut odanı bence
cok ayıp ya benım annem dahı gırmez kaldıkı kayınbaba
vala soylerım ben gırme dıye
o utanmıyoda benmı utanacam
belkı ben donumu cıkardım ortaya bıraktım
belkı canım ıstemedı toplamadım yatagımı
ne ayıp ya ne ayıp

hiç eşinle falan tartışmaya girmeye gerek yok.
kilitle yatak odanın kapısını öyle çık evden..
kilidi yoksa bütün anahtarcılarda satılır göbek, kendin bile değiştirebilirsin; al tak kurtul..

Bu seferde eşim neden kilitliyosun dicek benim annem babam hırsızmı dicek kötükedihüso
Ben en iyisi bu konuyu sakin bir dille eşimle konuşayım

canım evine sen yokken neden giriyoki??

bide üstüne yatak odanıza evde en mahrem yeriniz özeliniz

kesinlikle kapıyı kilitle ve kocana söyle işin içinden nasıl sıyrılır ayıp denen bişe var kayınpederin utansın

ilk önce... kayınvaliden girsede rahatsız olursun kaldı ki kayınvalidede değil kayın peder şaka gibbii..

evet hayatım şaka gibi aklıma geldikçe deliriyorummmkötükedihüso

Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Kayınpederinin girdiğini nerden biliyorsun?
Kayınvaliden girmiyor mu?
O giriyorsa onun girdiğini nerden biliyorsun?
Odada bastın mı?

valla canım ablamdada senınkıne benzer bı kaynata vardı..
ablam bi gun dedi girme karıstırma dolaplarımı,mahrem orası baba ne işin var demısti ama nafile dahası enıstemde onlarla bir oldu ablamı ezmeye kalktılar..
valla canım işin zor..
kapıyı kıtlesen bu seferde gelın neden kapıyı kıtlıyor,bişeyde var mı kıtlıyor derler..
suan için kapını kıtlemekten baska aklıma bişey gelmıyor..

Ben olsam napardım napardım?

---Baba bizim odayı havalandırmada gerek yok tamam mı? boşver uğraşma sen. tamam? derdim herhalde..

1-2 kere söylersen anlar kanımca..Koca adam..

Şimdi kilitlesen, paraları altınları bizden sakınıyorlar derler..

evet hayatım şaka gibi aklıma geldikçe deliriyorummmkötükedihüso

çok haklısın canım

eşin biraz aileci galiba işin içinden sıyrılır kapıyı kitlersen bnm ailem hırsız mı

filan deme ihtimali olduğuna göre:teselli:

bence en kısa zamanda tatlı dille konuş canım rahat edilmez ki bu böleklava:

çok ilginç bişey
insan çekinir birazcık
insanın herşeyi olur yatak odası burası sonuçtaa:S
bence kilitleyin, k.pederde böylece anlamış olurr

Offff Allahım ya akıl fikir ver insanlara..
Konuş arkadaşım konuş..
Kısa ve net konuş,evinin anahtarını da al.
Gerekirse kayınvalidenle konuş önce,"çamaşırım olur,şuyum olur buyum olur,çalışıyorum,sabahları çok erken kalkıyorum,toparlanamıyorum" de..:sm_confused:
Kadın kadının halinden anlar belki..

evinizin anahtarı mı var eşinin ailesinde???

siz yokken neden girme gereği duyuyolar ki ya sinir bozucu bi olay

ilk defa böyle bir şey duyuyorum...
ne derse desin eşiniz bence konuşun... kadın ve erkeğe ait bir yerde 3. şahsın cinsi ne olursa olsun ne işi var...
hayret hee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…