Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

kesinlikle eşine söyle o söylesin babasına uygun bir dille anlatır sende önce uygun bir dille söyle eşine burası mahrem ortada bişi kalır falan tedirgin oluyorum de

İyi de belki bir daha girmez, istisnai bir durum var gibi yanlış anlamadıysam, yani o an evi havalandırmak ihtiyacı duymuş da mecburen girmiş gibi..Sonra da haber vermiş..

Rutubetle ilgili bir durum mu, yoksa ara ara bahanelerle sürekli mi pencereyi açıyor bu adam?

Ona göre bir değerlendirme yap bence..

Bak tatlım bir gün babydoll,g-string,jartiyer ne varsa dök ortaya,bak bakalım girebiliyor mu bir daha..
odaya giren bunları görmeye hazırlıklı olsun.Allah allah hayret valla...

iyi niyetli yada değil hoş bir durum olmadığı ortada açıkça söylemek en iyisi daha rahat ederim dersen k validenle ilet msj ı yada y odanın kapısını kilitle .

kayınvalidene söyle o zaman.
baba biraz mahrem kavramından uzak sanırım.
ya da bir daha söylediği zaman camı açtım diye; ben gerektiğinde açıyorum baba senin açmana gerek yok de..

Kesinlikle öyle cnm mahrem kavramından epey bir uzak ,söylesem alınacaktır,eminim.
Şeytan diyorki bir arkadaşın dediği gibi iç çamaşırları yay ortalığakötükedihüso

Tek çare odanın kapısına kilittir arkadaşım..
Allah akıl fikir versin. Tööbe tööbe...

Bak tatlım bir gün babydoll,g-string,jartiyer ne varsa dök ortaya,bak bakalım girebiliyor mu bir daha..

Bu gidişle öyle yapıcam sanırım-tatlicadiarzu-
ama yine utanan ben olucam yaa
bu seferde demezlermi ne dağınık gelin
herşeyini atmış ortalığalaelaelaelaelae

Ben galiba kötü niyetliyim.Odana sadece havalandırmak için girdiğini düşünmüyorum.Seninde dediğin gibi çamaşırlarına bakılmadığını bilemezsin.Pencereleri ben açarım bundan sonra sen yorulma de en iyisi.Gerçekten rahatsız olunmayacak gibi değil.Toplama odanı çıkarken.Bırak dağanık kalsın.Belki kendi rahatsız olur da girmez odana.

Kayınpederinin yaşı daha genç bu durumda bana en mantıklı kayınvalide ile konuşmak geliyor. Hem eşinin babası ile yatak odası muhabbeti yapması bana biraz itici geldi anlatabildimmi ne kadar konuşulan konuda bişey yok olsada yinede bir ima söz konusu yani biz müsait bırakamayabiliriz gibilerinden ve bence kayınpeder ile bu muhabbetlere hiç girilmesin .Kayınvalidenin karakterini bilmiyorum ama onada söyleme şeklini utanma tarzında yaparsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ne var canım bunda baban biryerlerimi kurcalayacak , yok daha neler birşeyinizi mi alacak sen ne demek istiyorsun muhabbeti olur.Bu sefer eşinde olaya katılır aman aman kaş yapayım derken göz çıkarırsın dikkatli konuş canım

kaydirigubbakcemile Şeniz :asigim:

:roflol: :roflol: :roflol:

Sen yap benim önerimi.a.sNe diyecek kayınpederin kızım tangaların ortada git topla mı?bir kaç paket te ped atacaksın yanına..En iyi mesaj bu.Hiçte utanmana gerek yok.Dinsiz ve imansız olayına sürüklüyorlar zorla...:teselli:

Bence çıkarken siz açık bırakın camı, onlarada söyleyin havalandırdığınızı;
belki o zaman gerek kalmaz kayınpederinizin gelmesine.
CADIARZU

ya ne hale gelmişiz biz böyle..eskiden de varmıydı yoksa böyle şuursuz insanlar..?? aklım almıyo gerçekten..dondum kaldım..benim kayınbabam odama giricek !!!! ne amaçla olursa olsun..ölüm kalım meselesi yoksa, değil kayınbabam görümcem bile giremez..benden önce eşim yıkar ortalığı..bide eşin sana kızıcak yani söylersen??fesupanallahhh..yatak odamda kayınbabam??? bak tepeme çıktı sinir kendimi senin yerine koyunca...ya ben zaten çok şüpheci biriyimdir..annem bile destur ister girerken..ben evde olsamda olmasam da..neden iletişim kurmaktan bu kadar çekinioruz anlamıyorum..neden bi sorunumuz olduğunda,sorunun muhattabından başka herkesle konuşuyoruz? böyle hiçbişeyi halledemeyiz..kullanılır dururuz..

kqayın babanın ne ısı varya yatak odanda ALLAHIM daha nelr gorcezz du bakalımmm ayy sastım kaldımmmm

Oldu:1shok: daha neler.. Bence o kadarı da yanlış..

Ne düşünür adam ya, tamam dağınık bırakması belki belki bir çözüm ama o kadar özel şeyler de bile bile bırakılmaz bence..
:1closedeyes:

Allah Allah insanlarımızda bir tuhaflaştı hanii..
Yatak odanın kapısını kilitlesen yada kaynatana desen" girme baba oda dağınık vs" gibi bişiyler...
CADIARZU

Çok komik ama onu da denedim,bu seferde camı kapatmış
gülermisin ağlarmısın

Arkadaşım kayınvalidene söyliyceksin, en mantıklısı bu..

Ama şikayet değil de, ortalıkta farkında olmadana çamaşır vs. kalır, ayıp olur babama gibi işte..

Kızlar varya ne desem ne yapsam yanlış anlaşılıcam
siteden bir arkadaşımın önerisi var bu konuda
iç çamaşırlarının olduğu yere bi işaret koy dedi
karıştıroyumu anlarsın dedi.eğer karıştırılıyorsa eşine söylersin dedi
bana mantıklı geldi , bu akşam koyucam işareti:jeyyar:

ay belki de tamamen iyi niyetle yapıyordur adamcağız onu da utandırmamak gerekir yani..
yaşlı insanlar böyle davranabiliyor çünkü herşeye karışmayı çok seviyorlar sonuçlarını düşünmeden.
o yüzden etrafta eşyaları dağınık bırakmayı bırakda bi işaret koy dediğin gibi anlaşılır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…