Evet cnm girdiği zaman söylüyor.
Birde bizim evin duvarı rutubetmi ne yapmış onu görmüş sanırım.kötükedihüso havalandırmak lazım evi falan diyodu.
Mesela geçen gün gittim evin camları açık yatak odamında,telefon açtı camı açtım dedi kapatırsınız dedi,bende gördüm dedim.
Gizli bişey yapmıyor söylüyor ama yine de rahatsız oluyorum.Çok yaşlı değil hayatım 55 yaşlarında falan
kayınvalidene söyle o zaman.
baba biraz mahrem kavramından uzak sanırım.
ya da bir daha söylediği zaman camı açtım diye; ben gerektiğinde açıyorum baba senin açmana gerek yok de..
Bak tatlım bir gün babydoll,g-string,jartiyer ne varsa dök ortaya,bak bakalım girebiliyor mu bir daha..
odaya giren bunları görmeye hazırlıklı olsun.Allah allah hayret valla...
Allah allah CADIARZU amca bey gerçekten iyi niyetle havalandırıyor bence:1rolleyes: ama bu kadar iyi niyet de fazla..:1rolleyes:
Oğlanın yatak odasını havalandırayım da, oksijen girsin içeri diye düşünüyor amcacım ya..:1rolleyes:
O halde yapacak tek şey, kayınvalidene söylemek; bazen odayı toplu bırakmıyorum babam da gerek olmadığı halde havalandırıyor habire..Sen söyle de pek girmesin bizim odaya vs... gibi gibi..
En iyi yol bu..
Bence çıkarken siz açık bırakın camı, onlarada söyleyin havalandırdığınızı;
belki o zaman gerek kalmaz kayınpederinizin gelmesine.CADIARZU
Bak tatlım bir gün babydoll,g-string,jartiyer ne varsa dök ortaya,bak bakalım girebiliyor mu bir daha..
odaya giren bunları görmeye hazırlıklı olsun.Allah allah hayret valla...
Çok komik ama onu da denedim,bu seferde camı kapatmış
gülermisin ağlarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?