Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

Kendini bilen bir insan girmez. benim kayınvalidem meraklıdır bi ara dolabıma bakmış kendi ağzından kaçırdı ben sinir olmuştum birşey diyemedim yalnız. denmiyor yani onların kendilerinin dikkat etmeleri gerekiyor.

ay hiç hoşlanmıyorum şöyle densiz insanlardan
gelininin yatak odasını havalandırmak sana mı kaldı be adam?

eşin ve ailesi ne düşünürse düşünsün
yatak odanı kitle öyle çık
havalandırmak ona mı düşmüş :mymeka:

Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Kayınpederinin girdiğini nerden biliyorsun?
Kayınvaliden girmiyor mu?
O giriyorsa onun girdiğini nerden biliyorsun?
Odada bastın mı?

aynı apartmanda yaşıyoruz cnm evimizin anahtarı onlardada var , kendisi söylüyor girdiğini ,yatak odanızı havalandırdım,camı açtım diyor

bu nasıl saygısızlık canım..
ortalıkta iç çamaşırın olur bişeyin olur
ne demek..
havalandıracaksa başka odayı açsın.. ayrıca sen evde yokken neden evine giriyolarsa...

Eltim kaynanamla yaşıyor.Eltim evde yokken odasına giriyormuş.tabi kız sinir oluyor ama açıkça girmede diyemiyor.Çok güzel bir yöntem buldu Odasına kocasının ve kendinin iç çamaşırlarını gelişi güzel yere koymuş.Hani malum şey için çıkarılmışta oraya buraya atılmış gibi.Ondan beri kaynanam girmiyormuş.Dinsizin hakkından imansız gelmiş.Ama senin ki kayınpeder ha yapmaya sende yaparsın sonuçta senin odan senin utancağın bişey yok.Bir fikir deneyip denememek sana kalmış.

çamaşırım olur,şuyum olur buyum olur,çalışıyorum,sabahları çok erken kalkıyorum,toparlanamıyorum"
bencede kesınlıkle böle dee
kapıyı kılıtleme yıne sen suclu olursun

Deliricemmm yaaa .Söylesem rahatsız olduğumu biliyorum ki ne var bunda dicekler.Yatak odama utanmadan giren adama benim rahatsız olmamdan anlarmı yaa

Haklısın tabiki rahatsız olmakta...
Evet adam belki de iyi niyetinden yapıyordur diyeceğim ama...
Sonuçta yatak odası evimi istediğim şekilde dağınık bırakabilirim yani...
Birinin bi şekilde olaya et atması gerekli...
Eşinle ya da kayınvaliden ile konuş bence kayınvaliden kendisi de çıkabilir iyilik yapmak istiyorlarsa...
Kaldı ki o bile gereksiz yaa...
Hay allah yaa....ınş.bir an önce çözülür problem ...

şu anahtar olayı.. benimbir arkadaşımın başında da vardı. neyse ki başka nedenlerden dolayı tartıştılar da anahtarı aldı ellerinden. ya bence de çok yanlış keşke baştan vermeseydiniz dicem ama gereksiz olacak...

Deliricemmm yaaa .Söylesem rahatsız olduğumu biliyorum ki ne var bunda dicekler.Yatak odama utanmadan giren adama benim rahatsız olmamdan anlarmı yaa

Açıkça çamaşır,gecelik vs. kelimelerini kullansan da anlamaz mı acaba?

söyleyin.. ben böyle alışmadım odam dağınık olur utanırım lütfen bir daha girmeyin deyin..
ya da kayınvalidenize söyleyin..

aynı apartmanda yaşıyoruz cnm evimizin anahtarı onlardada var , kendisi söylüyor girdiğini ,yatak odanızı havalandırdım,camı açtım diyor

Allah allah CADIARZU amca bey gerçekten iyi niyetle havalandırıyor bence:1rolleyes: ama bu kadar iyi niyet de fazla..:1rolleyes:

Oğlanın yatak odasını havalandırayım da, oksijen girsin içeri diye düşünüyor amcacım ya..:1rolleyes:

O halde yapacak tek şey, kayınvalidene söylemek; bazen odayı toplu bırakmıyorum babam da gerek olmadığı halde havalandırıyor habire..Sen söyle de pek girmesin bizim odaya vs... gibi gibi..

En iyi yol bu..

Yaşı kaç kayınpederinin çünkü insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyorlar baksana birde kendi söylüyor diyorsun yani yaşlı ise hiç kızma derim ben. Aklınca o iyilik yapıyor havalandırıyor .Bence en doğrusu bu konuyu kayınvalidene çıtlatmak .Çıtlatırkende dağınık oluyor toparlayamadan çıkıyorum utanıyorum gibi kısa bi konuşma yap kızıyormuş gibi değilde utanıyormuş sen anlarsın benim dilimden tarzında.... çünkü insanlar çocuklarını evlendirdikten sonra birbirlerine daha düşkün oluyorlar sonra birde kayınvalide krizi yaşama yani

Sırf evime girildiğini bildiğim için çok özen gösteriyorum ortalıkta bişey kalmasın diye.Tedirgin oluyorum ya iç çamaşırlarıma dolabıma bakılıyormu acaba diye.Allahım düşünmesi bile çok kötüüü:uhm::uhm:kötükedihüso

Evet cnm girdiği zaman söylüyor.
Birde bizim evin duvarı rutubetmi ne yapmış onu görmüş sanırım.kötükedihüso havalandırmak lazım evi falan diyodu.
Mesela geçen gün gittim evin camları açık yatak odamında,telefon açtı camı açtım dedi kapatırsınız dedi,bende gördüm dedim.
Gizli bişey yapmıyor söylüyor ama yine de rahatsız oluyorum.Çok yaşlı değil hayatım 55 yaşlarında falan

kayınvalidene söyle o zaman.
baba biraz mahrem kavramından uzak sanırım.
ya da bir daha söylediği zaman camı açtım diye; ben gerektiğinde açıyorum baba senin açmana gerek yok de..

Aaaaa havalı veya havasız sana ne be kayınpeder oda benim değilmi?cık cık cık:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…