Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Kayınpederinin girdiğini nerden biliyorsun?
Kayınvaliden girmiyor mu?
O giriyorsa onun girdiğini nerden biliyorsun?
Odada bastın mı?
arkadaşım belki gerçekten havalandırıyo olamazmı:delphin
iyi niyet yani:
Deliricemmm yaaa .Söylesem rahatsız olduğumu biliyorum ki ne var bunda dicekler.Yatak odama utanmadan giren adama benim rahatsız olmamdan anlarmı yaa
Deliricemmm yaaa .Söylesem rahatsız olduğumu biliyorum ki ne var bunda dicekler.Yatak odama utanmadan giren adama benim rahatsız olmamdan anlarmı yaa
aynı apartmanda yaşıyoruz cnm evimizin anahtarı onlardada var , kendisi söylüyor girdiğini ,yatak odanızı havalandırdım,camı açtım diyor
Haklısın tabiki rahatsız olmakta...
Evet adam belki de iyi niyetinden yapıyordur diyeceğim ama...
Sonuçta yatak odası evimi istediğim şekilde dağınık bırakabilirim yani...
Birinin bi şekilde olaya et atması gerekli...
Eşinle ya da kayınvaliden ile konuş bence kayınvaliden kendisi de çıkabilir iyilik yapmak istiyorlarsa...
Kaldı ki o bile gereksiz yaa...
Hay allah yaa....İnş.bir an önce çözülür problem ...
Yaşı kaç kayınpederinin çünkü insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyorlar baksana birde kendi söylüyor diyorsun yani yaşlı ise hiç kızma derim ben. Aklınca o iyilik yapıyor havalandırıyor .Bence en doğrusu bu konuyu kayınvalidene çıtlatmak .Çıtlatırkende dağınık oluyor toparlayamadan çıkıyorum utanıyorum gibi kısa bi konuşma yap kızıyormuş gibi değilde utanıyormuş sen anlarsın benim dilimden tarzında.... çünkü insanlar çocuklarını evlendirdikten sonra birbirlerine daha düşkün oluyorlar sonra birde kayınvalide krizi yaşama yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?