Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

Evet cnm işareti koyunca anlayacağım iyi niyetlemi giriliyor yoksa
mahrem şeylermi karıştırılıyor.eğer ikinci şıksa sapıktır başka birşey değil
İnsanlardan herşey beklenir kızlar

aynı evmemi yaşıyorsunuz canım
kapısını hep kapalı tut anlasınlar evdeykende

Benim kayınvalidemde kirli çamaşır kutusuna bakıyor diye şüpheleniyordumsenağlama.birgün işe giderken (kutunun üzerine süs havlu koyuyorum) havlunun kenarını kutunun içine doğru sıkıştırdım.Kapak kalkarsa havlu düzelecek...bıraktım.gelince bi de ne göriiiim:1shok:.havlu sıkıştığırdığım yerde değil.kutunun kapağını açınca havlu da malumunuz düzelmiş.:jeyyar:görümceme söyledim..amaaan inkar minkar..bişeyler.dermi hiç ben oğlumla gelinimin kirlilerine baktım.Gör ne var kirli çamaşır...ınsanı zorla böyle şirretliğe teşvik ediyorlar.Ama o oldu.senağlamaKoy işaret arkadaşım

karıştırırmı bilirsin az çok tanımışsındır o tarz bi insanmı ama bence o niyetle girmiyordur sonuçta oglunu karısısın
kaynanana söyle o söyler bazen dagınık oluyor falan de eşine deme o anlamaz diyemezde zayen

Kirli çamaşır sepetimi delimi ne
Dur ben onada işaret koyiim
Aaaaaa paranoyak oldum iyice

arkadaşım çocukluğumdan beri haber seyreder,gazete okurum..gazetelerin sadece resimlerine bakmam,ekonomi köşe yazılarına kadar dikkatlice okurum yani..hatta internetten haber arşivlerine,gazete arşivlerine bile göz atarım..herhalde bu sebepten olucak ki senin gibi düşünemiyorum..kimseyi zan altında bırakmak yada aklına kötü şeyler getirmek değil amacım ama şüpheci olmak lazım artık..bişey kaybetmeyiz şüphe edip temkinli olmakla..ama olmadığımız zaman neler kaybediliyor ,hangi ummadık taşlar ne başlar yarıyor,hergün okuyor ve görüyorum...senağlama

kilitlemek çözüm değil..
bu sefer niye kilitlendi durup duruken muhabbeti olur
bence önce bir eşinle konuşş..

Eşlerimizin ailelerine çok kızıyoruz ama onlar sayesinde her birimiz birer dedektif veya buna benzer konularda kendimizi baya geliştirdik şaka maka -tatlicadiarzu-
Aslında evlenmeden önce kaynanalara,kayınpederlere psikolojik testler yaptırıp öyle evlensek daha iyi olurdu Çok üzgünüm çoook

Bence evde olduğun birgün mesela pazar dışarı çıkıcağını söyle yada bikaç öncesinden söyle bilsin kayınbaban işte çarşıda şu işim var gibilerinden ama gitme ayakkabılarınıda içeri al bekle evinde mutfakta yada başka odada gelicek mi eğer direk yatak odasına giderse peşinden git aklıma böyle bişi geldi ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum:bbo:

Haklısın canım neler görüyoruz,duyuyoruz.
Bende şüpheci bir insanımdır,herkesten herşey beklerim

canım bencede kayınvalidenle ve eşinle uygun birdille konuş baktın o da olmuyor ben senin yerinde olsam odayı dağınık bırakırdım utanır herhalde girmez diye düşünüyorum giriyorsada valla ben onun altında kötü bişeyler ararım sapıkmı bu adam nedir ya ay vallahi sinirlendim ayrıca bencede çamaşırlarına işaret koyman çok mantıklı neler okuyoruz neler oluyor hayatta valla

bn en başta aynı evde yaşıyorsunuz sandım
hele birde dairelerin farklı olduğunu duyunca bir de üstelik kayınpederin
odayı havalandırması pek de iyi niyetli düşünceler getirmedi aklıma
hadi kayınvalideniz olsa neyse..
valla özellikle seninevine gidip yatak odana gidiyorsa kusura bakmayın ama
hiçte iyi şeyler düşünemem

amcam çok da yaşLı değiLmiş yaaa..fantazi yapıor beLki kendince :jeyyar:
ama bence de en iyi çözüm,kim yazmış tam hatırlamıorum ama sen ondan önce davranıp ewden çıkarken camları açık bırak mesela....babacım siz zahmet etmeyin artık sabah giderken hawalandırıorum ben dersin...

Aslında aklıma ne gelid şimdi,göremeyeceği yere kamera falan koysan nasıl olur,naptığını da görmüş olursun böylece.

canım en iyisi kayınvalidene söyle ama girmesin diye direkt degil deki etraf dagınık oluyor anne babamda giriyor utanıyorum falan filan eşşek degillerya anlarlar

ay anahtar almak falan kar etmiyor bööölelerine,bizde geri aldık anahtarı.almak için bin bahane.
Ev kendilerinin diye evin içini de benimsiyorlar halbuki sadece duvarlar onların.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…