ay belki de tamamen iyi niyetle yapıyordur adamcağız onu da utandırmamak gerekir yani..
yaşlı insanlar böyle davranabiliyor çünkü herşeye karışmayı çok seviyorlar.
o yüzden etrafta eşyaları dağınık bırakmayı bırakda bi işaret koy dediğin gibi anlaşılır cnm
aynı evmemi yaşıyorsunuz canım
kapısını hep kapalı tut anlasınlar evdeykende
Kızlar varya ne desem ne yapsam yanlış anlaşılıcam
siteden bir arkadaşımın önerisi var bu konuda
iç çamaşırlarının olduğu yere bi işaret koy dedi
karıştıroyumu anlarsın dedi.eğer karıştırılıyorsa eşine söylersin dedi
bana mantıklı geldi , bu akşam koyucam işareti:jeyyar:
Benim kayınvalidemde kirli çamaşır kutusuna bakıyor diye şüpheleniyordumsenağlama.birgün işe giderken (kutunun üzerine süs havlu koyuyorum) havlunun kenarını kutunun içine doğru sıkıştırdım.Kapak kalkarsa havlu düzelecek...bıraktım.gelince bi de ne göriiiim:1shok:.havlu sıkıştığırdığım yerde değil.kutunun kapağını açınca havlu da malumunuz düzelmiş.:jeyyar:görümceme söyledim..amaaan inkar minkar..bişeyler.dermi hiç ben oğlumla gelinimin kirlilerine baktım.Gör ne var kirli çamaşır...İnsanı zorla böyle şirretliğe teşvik ediyorlar.Ama o oldu.senağlamaKoy işaret arkadaşım
karıştırırmı bilirsin az çok tanımışsındır o tarz bi insanmı ama bence o niyetle girmiyordur sonuçta oglunu karısısın
kaynanana söyle o söyler bazen dagınık oluyor falan de eşine deme o anlamaz diyemezde zayen
yok cnm aynı evde değil aynı apartmanda
anahtar var onlardada
zaten kapalı tutyorum geldiğimde açık oluyo
son birkaç gündür böyle
arkadaşım çocukluğumdan beri haber seyreder,gazete okurum..gazetelerin sadece resimlerine bakmam,ekonomi köşe yazılarına kadar dikkatlice okurum yani..hatta internetten haber arşivlerine,gazete arşivlerine bile göz atarım..herhalde bu sebepten olucak ki senin gibi düşünemiyorum..kimseyi zan altında bırakmak yada aklına kötü şeyler getirmek değil amacım ama şüpheci olmak lazım artık..bişey kaybetmeyiz şüphe edip temkinli olmakla..ama olmadığımız zaman neler kaybediliyor ,hangi ummadık taşlar ne başlar yarıyor,hergün okuyor ve görüyorum...senağlama
Canım anahtarımı kaybettim deyip onlardakini alsan bir daha da geri vermesen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?