:roflol::roflol::roflol: of ikrar offff yardın beniiiii,kitli tut odanı bence
cok ayıp ya benım annem dahı gırmez kaldıkı kayınbaba
vala soylerım ben gırme dıye
o utanmıyoda benmı utanacam
belkı ben donumu cıkardım ortaya bıraktım
belkı canım ıstemedı toplamadım yatagımı
ne ayıp ya ne ayıp
Ben şaaak diye söyledim kayınvalideme,eşim de valla haklı anne kusura bakma dedi.Yani bu konuda nasıl haksız çıkaracak eşin seni merak ediyorum:uhm:Merhaba arkadaşlar sizce bu doğalmı?Kayınpederim biz evde yok ken yatak odama kadar giriyor.Neymiş havalandırıyomuş.Bu beni çok rahatsız ediyor.Eşime söylesem o da babasına girme diyemez.Bir de bana ne olacak der çıkar işin içinden.Ne yapacağımı şaşırdım.Deliricemmmm kötükedihüso
ay anahtar almak falan kar etmiyor bööölelerine,bizde geri aldık anahtarı.almak için bin bahane.
Ev kendilerinin diye evin içini de benimsiyorlar halbuki sadece duvarlar onların.....
kızlar ya belki alakasız bulucaksınız ama birşey anlatcam size
aklıma geldi birden
bizim orda yaşlı eşi falan yıllar önce ölmüş çoluğu çocugu olmayan yanlız mı yanlız bir amca vardı görseniz öyle düşkün öyle çaresizdi ki..
sonra yaşlılık hastalık falan derken yataklara düştü,
biz tüm mahalle bütün iyi niyetlerimizle elimizden gelen yardımı yaptık
yemeğini götürdük,altını attık,doktora götürdük,tedavi masraflarını karşıladık vs.. vs...
sonra gel zaman git zaman bizim amca eceli geldi vefat etti,
evini eşyalarını boşaltırken evinden tam bir çuval bayan iç çamaşırı çıktı
rangarenk,kah mahalleden komşuların ipten çalınmış çamaşırları,kah yeni alınmış kullanılmamış rengarenk tanga,kadın boxer'ı, g-string...
nedense paylaşmak istedim artık kim isterse pay çıkarsın
insanları tanımak öyle zorki..
:1shok::1shok::1shok:Oha falan oldum.Demek ki.yaş yetmiş iş bitmiş dememek lazımmış.Erkek erkektir.yaşa bakmıyormuş
Ay donun kırmızı mı derken altta online kırmızı donlu cimcimeyi görmedim,özür canım.Haddimi aştımDon senin tekelindeyken ayıp ettim vallaaaa:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?