- 27 Ağustos 2015
- 271
- -66
- 53
- Konu Sahibi Sessizolllll
Merhaba arkadaşlar, benim bi sıkıntım var 4 aylık hamileyim ama çok stresliyim stresten az daha düşük yapıyordum asıl konuya geleyim kayinpederim tam bi para göz eşim operatör en az maaşı 3 bin kaldi ki eşim daha önce yurt dışında çalışmış birikimini hep babasına vermiş annesini kaybetmiş eşim o yüzden birikimini babasına vermiş ve hesaplamara göre ikiyüz bin para kazanmış ve bu direk kayinpederime geçmiş neyse biz eşimle tanıştık ben kaçarak evlendim kayinpederim ondaki paralarla düğün altın falan alacaktı esimede sen kredi çek ev alalım içini istediğimiz gibi yapalım dedi eşimle tamam dedi yüklü bi miktarda kredi çekip ev aldık eşim beni eltimlere birakarak yurt dışına gitti evin içi yapılana kadar ama malesef k ayinpederim evin içini 6 ayda bitirdi o arada ben hamile kaldım düşük yaptım neyse o arada ev bitti eşim bıraktı işi geldi burda çalışmaya başladı babasını aramış hani düğün hani eşya hani altın demiş oda bende beş kuruş para yok demiş ha bu arada kadınlarla yiyip içip geziyor mahalleli görmüş eve kadın aldığını anlayacağınız adam paralarla bi köşeye çekildi neyse biz kendi cabamizla eşya aldık eve geçtik dünya kadar borç oldu düğün altın hepsi yalan oldu adam hem paraya kondu hem arabanın ruhsatını kendi üstüne hemde arsanın tapusunu üstüne yaptırmış zamanında demek böyle bi planı zaten varmış yani zamanında oğluna aldirtmis ve kendi üstüne yapmış ne varsa ne yoksa araları açılınca onlara da el koydu allahtan ev eşimin üstüne şimdide evin içine yapilan masrafların parasını ödememiş onlar ödesin diyor benim param yok diyormuş ben şimdi tekrar hamileyim ve doğuma 5 ay var o zamana kadar ben ancak kendi borcumu ödeye biliyorum kadınlarla kızlarla yediği paralar herşey yanına kar kaldı şimdi eşim odeyelim napalim o baba diyor bende eşime kızıyorum kavga ediyoruz sürekli bu olay huzurumuzu bozdu sizce haksizmiyim ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var