Kayinpederim bizi dolandırdı

Hadi hepsini anladim da zaten kacarak evlenmissin hamile kaldiktan sonra dugunu ne yapacaktin onu anlamadim
Geri kalan konular esinle babasi arasinda bana gore senin yaptigin dirdir anca evliligine zarar verir fazla uzatma kendi huzurun icin derim ama yine de sen bilirsın

Bilsin veya bilmesin kendi kazaniyor, paralar ev falan babanin uzerine olmasi ne alaka?

Bizim de bir akraba iki kiz kardes iki erkek kardesle evli. Yani eltiler kiz kardesler. Ciftlerden biri polis oldugu icin il il gezmisler, adam yememis icmemis kardesine yollamis, bana memleketten ev arsa araba vs al diye. Neyse emekli olup memlekete geliyor. Ev araba arsa vs nerede? Kardes te diyor ki ne evi? Ben sana yolladim ya para hani alacaktin? Bilmem ben oyle bir para gormedim. Tabi polis olanin karisi uzuntuden felc geciriyor. Kolay degil cocuklarindan yediginden gezdiginden kismisda yollamis paralari. Bu arada paralari alan kardes mal mulk yapmis dukkan acmis. Simdi ne geregi var parani kendi uzerine hesap ac koy baskasina neden verilir bunlar? Yani esinizin amaci ne?
ev esımın üzerine zaten yurt dısındayken aldıgı arsa onun uzerıne ve arabası arabayı kandırıp aldı uzerıne kayınpeder esım trafık kazası gecırınce sana sıgortadan ceza gelır arabayı bana devret dedı esıme esımde ona devrettı etmez olaydı

Hadi hepsini anladim da zaten kacarak evlenmissin hamile kaldiktan sonra dugunu ne yapacaktin onu anlamadim
Geri kalan konular esinle babasi arasinda bana gore senin yaptigin dirdir anca evliligine zarar verir fazla uzatma kendi huzurun icin derim ama yine de sen bilirsin
evet kacarak evlendım ama esım dugunumuzu yapacaktı ve bunun ıcın tum masrafları karsılayacak hatta borcsuz bıtecektı hersey ama mesele kayınpeder dugun yapmadı hep erteledı o yuzden gecıktık yanı zaten uc ay sonrasında hamıle kaldım o da bunu da bahane ederek dogumdan sonra dedı ama yanlız onbır haftalıkken dusuk oldu yanı kayınpederın sansı yaver gıttı bu durumları bahane edıp en son dugune gerek yok dedı esım de o zaman ver paralarımı dıyınce o da bende para yok dedı hadı onu da gectım tamam kabul bu kadarı oldu dıyelım esımde babam dedı cektı sıneye ama cok da uzulduk sımdı asıl sıkıntı onun bıze bıraktıgı borc yanı faızı yok sadece ev ıcın alınan ınsaat malzemelerı yaklasık yırmıbın ben bu parayı odemesıne karsıyım esımın tek derdım bu sımdı benıum de zaten bı o kadar borcum var onu odemeye calısırken sımdı bı de o cıktı yanı bu demektır kı benj esımden ıkı sene daha ayrı gurbetlık cekecem yanı bu durum benım kayınpederın karı kazla yadıgı paralar yuzunden ınsanın zorun a gıden kısmı bu sitemm etmem dırdır mı oluyo yanı haksızmıyım yanı neden ben cocugumun gelecegı olan parayı onun borcuna vereyım

Back
X